Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytelis... pagaliau pakilau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliosha @ 2011 03 22, 10:48)
Labas rytelis... pagaliau pakilau  thumbup.gif

ir labai graziai 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 22, 06:45)
Antra ciklo puse visada uzkabina nes atsiranda intriga  lotuliukas.gif  uzkibo neuzkibo, kilsiu ar krisiu  doh.gif  lotuliukas.gif

As nors cia ir nededu, turiu toki pati, kuris is proto varo. drinks_cheers.gif smile.gif Nuo sekancio ciklo, manau, man bus dar idomiau matuoti, jeigu paskirs kokius vaistus. smile.gif Tau nuo geguzes, jeigu iki tol nepagausi. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Miledi,2011 03 22, 10:20]
Labas 4u.gif
kaip tu? vis uzbegu paziureti.
Pozymiai tai paprasti - (.) traukimas bet kartais pas mane ir neivardinciau to skausmu smile.gif o siaip viskas ok - noriu anksti miegot, bet anksti ir keliuos ax.gif daugiau lyg nieko nepastebejau - seku save toliau ir laukiu kol prisijungsi 4u.gif

Labas rytas
tij labai dziaugiuosi kad gerai jautiesi,tijp ir toliau 4u.gif oi kaip noreciau prisijungti prie taves jau va pasirodysiu tik kazkaip manau kad mm pareis,o tijp jau ju nesinoretu ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/102249

Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 03 22, 08:39)
thumbup.gif

labas rytas, o mano tempa nenori kilti

kilk mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dulsyte, nemanau, kad pareis, BT graziai laikosi, ten virsuje gali zigzaguoti kiek nori. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 22, 11:08)
Dulsyte, nemanau, kad pareis, BT graziai laikosi, ten virsuje gali zigzaguoti kiek nori.  mirksiukas.gif  4u.gif

bt kazkaip pilvuka vis pamaudena,tik daugiau kiausides kazkaip keista g.gif
manau kad jau cia pries mm.na bus matyti greitai g.gif

Bt kiek mergyciu su graziais pakilimais sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 22 kovo 2011 - 10:11
Dulsyte, laikau uz tave kumstukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 22, 11:17)
Dulsyte, laikau uz tave kumstukus.  4u.gif

aciu labai ,as irgi kojeles sukryziavus laikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 22, 07:18)
aciu labai ,as irgi kojeles sukryziavus laikau  doh.gif

Laikyk. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 22, 11:10)
bt kazkaip pilvuka vis pamaudena,tik daugiau kiausides kazkaip keista  g.gif
manau kad jau cia pries mm.na bus matyti greitai  g.gif

Bt kiek mergyciu su graziais pakilimais sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu zinok ir as kazkaip, manau, kad neateis, nes ir man siaip maudeno ties kokia 11 ar 12DPO ir galvojau mmm ateis... Bet viskas OK, as ju nesulaukiau thumbup.gif

o mmm tau kada turetu buti pagal tavuosius paskaiciavimus?
Atsakyti
[quote=Miledi,2011 03 22, 11:33]
nu zinok ir as kazkaip, manau, kad neateis, nes ir man siaip maudeno ties kokia 11 ar 12DPO ir galvojau mmm ateis... Bet viskas OK, as ju nesulaukiau thumbup.gif

o mmm tau kada turetu buti pagal tavuosius paskaiciavimus?

siaip mano ciklas 28-29 dienos kaip laikrodukas,man tik nuo vakar kazkas pradejo jaustis link mm,tij vat ir laukiu kas cia bus ax.gif
Atsakyti
sesuo nudziugino siryt savo zinute...sapnavo, kad laukiuosi, taip tikroviskai viska satrode, tai pirma sklausimas jos , tai gal is tikruju hihihi.gif butu faina, kad issipildytu wub.gif
Atsakyti