Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

[quote=dulsyte,2011 03 22, 11:39]
[quote=Miledi,2011 03 22, 11:33]
nu zinok ir as kazkaip, manau, kad neateis, nes ir man siaip maudeno ties kokia 11 ar 12DPO ir galvojau mmm ateis... Bet viskas OK, as ju nesulaukiau thumbup.gif

o mmm tau kada turetu buti pagal tavuosius paskaiciavimus?
siaip mano ciklas 28-29 dienos kaip laikrodukas,man tik nuo vakar kazkas pradejo jaustis link mm,tij vat ir laukiu kas cia bus ax.gif
[/quote]

kada NT? manau, kad viskas cia bus OK
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 11:50)
sesuo nudziugino siryt savo zinute...sapnavo, kad laukiuosi, taip tikroviskai viska satrode, tai pirma sklausimas  jos , tai gal is tikruju hihihi.gif butu faina, kad issipildytu wub.gif

tikimybe tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 07:50)
sesuo nudziugino siryt savo zinute...sapnavo, kad laukiuosi, taip tikroviskai viska satrode, tai pirma sklausimas  jos , tai gal is tikruju hihihi.gif butu faina, kad issipildytu wub.gif

Geras zenklas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 22, 12:56)

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 22, 13:01)
Geras zenklas.  4u.gif

kas svarbiausia, ji taip ispranasavo pusseseres nestuma biggrin.gif

wub.gif

na ryt jei nenukrenta BT, darysiu NT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 22 kovo 2011 - 11:04
Aliosha Sveikinu su O linija bigsmile.gif Pastebejau,kad tavo FF liniuote sustojusi,manau tu ja bekurdama varneles neuzdejai ant automatinio atnaujinimo 4u.gif
dulsyte Pamirsk mm biggrin.gif
vaiduter Grazus stabilumas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kiek daug graziu grafikiuku, laikykites 4u.gif
Dulsyte, ypatingai uz tave laikau kumstukus wub.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 03 21, 17:45)
Aš tai truputį pasimetusi -visur rašo, kad O ateina per 24-48 val po teigiamo OT. Tačiau pagal BT atrodo, kad O įvyko teigiamo OT dieną. Ar gali taip būti? 
Kadangi  šiandien BT šoktelėjo, sakyčiau, kad O įvyko vakar, kai buvo teigiamas OT. Paprastai, jug BT šokteli po įvykusios O, ar ne?

Tai taip ir yra, ateina per 24-48 val. Cia nuo tavo organizmo priklauso. OT ryskiausias buna, kai LH banga didziausia, taigi visai normalu, kad ta pacia diena ir O vyksta. Man lygiai tas pats mirksiukas.gif

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 03 21, 17:49)
Progesteronas  4u.gif  krutines pabrinkima gali atsirasti ir sekancia diena po O. Klausyk, gal tau tik vakar visgi implantacija buvo. Tai po 3 dienukiu vel NT lauskiu
Nemazai zadanciu grafikeliu

O tai jeigu man po persileidimo tiek laiko nebudavo padidejusi krutine pries mm, tai butu galima itarti progesterono trukuma? g.gif Na bet dabar tai viskas gerai, puciuosi ax.gif
Kas cia zino su ta implantacija, pati nebesusigaudau kaip cia viska reiktu suprasti g.gif nes ir vos rausva juostele maciau pora dienu, kai uzmaciau pirma pakritima... o dabar nieko g.gif mistika... O dar pakritau siandien, kai jau tikejausi, kad isliks tokia pati BT arba bent pakils truputi verysad.gif Turbut tokia velyva implantacija nezadetu nieko gero? Mazai tikimybes, kad prisitvirtins normaliai, kai mm ant nosies? unsure.gif

QUOTE(3lena @ 2011 03 21, 20:00)
Bet kazkaip idomiai, galvojau, kad bres O temperaturai esant zemiausiam taske, o pasirodo nea  g.gif

Man atrodo dar persigalvos FF, nubres po teigiamo OT g.gif

QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 07:00)
Labas rytas 4u.gif  nenukrito BT siryt, su nekantruku lauksim rytojaus bigsmile.gif
perziurejau savo ankstesnius ciklus, nu nebuvo niekad, kad tokia BT laikytusi kelias dienas is eiles, o ir pries mm jau pora dienu po trupuni pakrisdavo i apacia mastau.gif ecch, kad tai butu ne ciklo isdaigos doh.gif  unsure.gif

pasirodau 4u.gif

Grazu rolleyes.gif linkiu, kad ir nepakristum 4u.gif

Papildyta:
Ziuriu i siandienini savo internetini NT ir vel man rodo mazai vaiduokliuka blink.gif turbut nori is proto isvaryti, jau buvau nurimusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 22, 12:51)
Labas rytas,
Papildyta:
Ziuriu i siandienini savo internetini NT ir vel man rodo mazai vaiduokliuka blink.gif  turbut nori is proto isvaryti, jau buvau nurimusi doh.gif

paziurek i mano antra pakritima, ji taip pat buvo 9DPO ax.gif
ziuresim ka ryt gine pasakys ax.gif
Atsakyti

Prieš kelis mėnesius mano sesuo irgi sapnavo, kad aš nestuke.gif Prieš tai mane aplankė labai tikroviškas sapnas, kad turiu mergaitę. Prieš kelias dienas vėl sapnavau, kad auginu mergaitę. Sakau, gal tai ženklai, kad ji (jis) ims ir apsigyvens neužilgo mano pilvuke. Laukiu nesulaukiu tos dienos ... Susigraudinau net ...
Atsakyti
Sapnuosit, sapnuosit ir prisapnuosit. mirksiukas.gif 4u.gif Tikiu, greitai pasipils teigiami NT. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
ma mergiukės, kilkit kilkit kilkit ( na jei kam reikalingas kritimas- tai irgi ) 4u.gif
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 22, 11:18)
aciu labai ,as irgi kojeles sukryziavus laikau  doh.gif

laikau špygas už tave wub.gif

sesuo nudziugino siryt savo zinute...sapnavo, kad laukiuosi

wub.gif lauksim NT, o tokie sapnai, kaip žinia, dažniausiai išsipildo wub.gif

the best, o nenori pabandyt ne internetinį NT? unsure.gif nu man pradeda rodytis nepatikimi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 22, 11:56)
kada NT? manau, kad viskas cia bus OK
Papildyta:

net nezinau su NT kazkaip vis nekyla ranka nu jei veluos kazkiek tada pagadinsiu ax.gif
Papildyta:
[quote=dreaminGirl,2011 03 22, 12:03]

dulsyte Pamirsk mm biggrin.gif

noreciau pamirst,bt kad vis pilvuka pamaudzia,ir isskyros i vandeningas virsta is kreminiu nu nezinau kaip cia bus ax.gif

aciu the best,as ir uz tave kumstukus laikau 4u.gif
Papildyta:
[quote=lemputė,2011 03 22, 15:03]

laikau špygas už tave wub.gif

aciu brangioji,aciu 4u.gif
Atsakyti
aciu brangioji,aciu  4u.gif

laikas keltis į kitas patalpas wub.gif ir tikiuos, jog pavyks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 22 kovo 2011 - 14:14
QUOTE(Miledi @ 2011 03 22, 11:44)
paziurek i mano antra pakritima, ji taip pat buvo 9DPO ax.gif
ziuresim ka ryt gine pasakys ax.gif

Lauksim naujienu wub.gif

QUOTE(lemputė @ 2011 03 22, 13:03)
the best, o nenori pabandyt ne internetinį NT? unsure.gif nu man pradeda rodytis nepatikimi  schmoll.gif

Jau uzsisakiau skaitmeninius, tai tikiuosi greit atkeliaus ax.gif parduotuveje beveik dvigubai permoketi nenoriu doh.gif Iki mm liko liko 2-3dienos unsure.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 22, 13:11)
aciu the best,as ir uz tave kumstukus laikau  4u.gif

Aciu 4u.gif Kada NT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the best: 22 kovo 2011 - 14:16