Labas rytas,
Kiek daug graziu grafikiuku, laikykites
Dulsyte, ypatingai uz tave laikau kumstukus
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 21, 17:45)
Aš tai truputį pasimetusi -visur rašo, kad O ateina per 24-48 val po teigiamo OT. Tačiau pagal BT atrodo, kad O įvyko teigiamo OT dieną. Ar gali taip būti?
Kadangi šiandien BT šoktelėjo, sakyčiau, kad O įvyko vakar, kai buvo teigiamas OT. Paprastai, jug BT šokteli po įvykusios O, ar ne?
Tai taip ir yra, ateina
per 24-48 val. Cia nuo tavo organizmo priklauso. OT ryskiausias buna, kai LH banga didziausia, taigi visai normalu, kad ta pacia diena ir O vyksta. Man lygiai tas pats
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 03 21, 17:49)
Progesteronas

krutines pabrinkima gali atsirasti ir sekancia diena po O. Klausyk, gal tau tik vakar visgi implantacija buvo. Tai po 3 dienukiu vel NT lauskiu
Nemazai zadanciu grafikeliu
O tai jeigu man po persileidimo tiek laiko nebudavo padidejusi krutine pries mm, tai butu galima itarti progesterono trukuma?

Na bet dabar tai viskas gerai, puciuosi
Kas cia zino su ta implantacija, pati nebesusigaudau kaip cia viska reiktu suprasti

nes ir vos rausva juostele maciau pora dienu, kai uzmaciau pirma pakritima... o dabar nieko

mistika... O dar pakritau siandien, kai jau tikejausi, kad isliks tokia pati BT arba bent pakils truputi

Turbut tokia velyva implantacija nezadetu nieko gero? Mazai tikimybes, kad prisitvirtins normaliai, kai mm ant nosies?
QUOTE(3lena @ 2011 03 21, 20:00)
Bet kazkaip idomiai, galvojau, kad bres O temperaturai esant zemiausiam taske, o pasirodo nea
Man atrodo dar persigalvos FF, nubres po teigiamo OT
QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 07:00)
Labas rytas

nenukrito BT siryt, su nekantruku lauksim rytojaus
perziurejau savo ankstesnius ciklus, nu nebuvo niekad, kad tokia BT laikytusi kelias dienas is eiles, o ir pries mm jau pora dienu po trupuni pakrisdavo i apacia

ecch, kad tai butu ne ciklo isdaigos
pasirodau
Grazu

linkiu, kad ir nepakristum
Papildyta:
Ziuriu i siandienini savo internetini NT ir vel man rodo mazai vaiduokliuka

turbut nori is proto isvaryti, jau buvau nurimusi