Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 74 tema,

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 04 12, 15:04)
neturiu ką skaityti ax.gif o labai noriu bėgt ir nusipirk "Danielių Šteiną" doh.gif

Galiu paskolinti biggrin.gif
Bet už kokį nors atsiliepimą bigsmile.gif
"Taysa" tiks mirksiukas.gif

QUOTE(giluze @ 2011 04 12, 16:15)
Ir Ulickajos naują knygą mačiau, be tavo minėtojo Štaino "Istorija apie katiną Ignasijų, kaminkrėtį Fedią ir Vienišąją pelę : [pasaka] / Liudmila Ulickaja ".  thumbup.gif

Dukrai nupirkau, bet ko tai nesusižavėjo.
Keistoka.
Nesupratau kokiam amžiui.
Visai neblogai būdavo, kai mano laikais parašydavo, pvz. "vyresniam mokykliniam amžiui" (ar kažkaip panašiai).
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 04 12, 19:54)
Visai neblogai būdavo, kai mano laikais parašydavo, pvz. "vyresniam mokykliniam amžiui" (ar kažkaip  panašiai).

Aš ir šito pasigendu, dar kažkada neseniai bandžiau žiūrėti knygos pabaigoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 04 12, 19:54)
Galiu paskolinti biggrin.gif
Bet už kokį nors atsiliepimą bigsmile.gif 
"Taysa" tiks mirksiukas.gif

kol kas sunkiai skaitosi doh.gif man pernelyg jie... hmm... kaip čia švelniau..... nerealūs biggrin.gif
Atsakyti
Ir galima pagalvoti, kad aš nerašau atsiliepimų dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 04 12, 22:26)
Ir galima pagalvoti, kad aš nerašau atsiliepimų dry.gif

biggrin.gif Gerai jau gerai, duosiu ir taip. biggrin.gif
Atsakyti
Na tai kaip- Broliai Karamazovai? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 04 12, 15:19)

Pavyzdžiui, "КРОКОДИЛ" http://magister.msk....evs/dostf14.htm
arba "СКВЕРНЫЙ АНЕКДОТ" http://magister.msk....evs/dostf29.htm

doh.gif
paleidau darbe printinti doh.gif
Atsakyti
jaunosios mamytės, parekomenduokit ką nors įdomaus šešiamečiui.. ax.gif Iš mugės parsineštos suskaityos. Bandyčiau bibliotekoj ko nors ieškot, bet šiuolaikinėse knygose vaikams neatsirenku blush2.gif
O 'Tolumų medis' tikrai gera buvo thumbup.gif Petsoną suskaitėm, Hocenplocą, Lingren, Volkovą, Loftingą. 'Merės Popins' kažkodėl kratosi iš tolo g.gif

Pati perskaičiau 'Pribuvėjos' pirmąją dalį ir 'Tūkstantį saulių skaisčių'. Pirmoji didelio įspūdžio nepaliko (nelabai supratau, kodėl tokį ažiotažą sukėlė), antorji patiko labai wub.gif . Nu ale skaičiau ir piktinausi - veiksmas knygose skiriasi beveik 1000 metų, o elgesys su moterimis kaip ir nepakitęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 18:47)
jaunosios mamytės, parekomenduokit ką nors įdomaus šešiamečiui..  ax.gif  Iš mugės parsineštos suskaityos. Bandyčiau bibliotekoj ko nors ieškot, bet šiuolaikinėse knygose vaikams neatsirenku  blush2.gif
O 'Tolumų medis' tikrai gera buvo  thumbup.gif  Petsoną suskaitėm, Hocenplocą, Lingren, Volkovą, Loftingą. 'Merės Popins' kažkodėl kratosi iš tolo  g.gif

tai imkit kitas tų pačių autorių knygas mirksiukas.gif . Kol visus "Šauniuosius penketukus" perskaitysit- ilgam užteks. O antrojo autoriaus 'Vaiduokliukas", "Raganiukė" ir dar berods kažkas yra.
Ar norit būtinai šiuolaikinių? Tada jau reiks eit vaikų klausti biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 18:47)
jaunosios mamytės, parekomenduokit ką nors įdomaus šešiamečiui..  ax.gif  Iš mugės parsineštos suskaityos. Bandyčiau bibliotekoj ko nors ieškot, bet šiuolaikinėse knygose vaikams neatsirenku  blush2.gif
O 'Tolumų medis' tikrai gera buvo  thumbup.gif  Petsoną suskaitėm, Hocenplocą, Lingren, Volkovą, Loftingą. 'Merės Popins' kažkodėl kratosi iš tolo  g.gif

"Penketuko" serijos rodo dar keturias knygas. Gal ir kitos tiktų?
Aš pati dar skaičiau M. Endės knygą apie Džimą Sagą ir mašinistą Luką (irgi yra bent dvi, o gal ir daugiau knygų). Manau, jos irgi panašaus amžiaus žmogiukams (berniukui gal dar ir technika tiktų).
Paskaičiau, ką parašiau, ir pamačiau, kad kreipiamasi į "jaunąsias mamytes". Pasijutau ne visai teisingai įsikišusi. Bet gal pravers...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 13 balandžio 2011 - 18:09
Jūržole, radau ru tracker-y torrentą http://www.kinokopil...kie-natyurmorty , http://www.youtube.c...h?v=5q5yH0P5oZw . Gal ką pasakytum? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 13 balandžio 2011 - 18:21
QUOTE(gintarelia @ 2011 04 13, 18:08)
pamačiau, kad kreipiamasi į "jaunąsias mamytes". Pasijutau ne visai teisingai įsikišusi. Bet gal pravers...

labai labai teisingai thumbup.gif Ačiū labai wub.gif
Ačiū jums visoms labai, kad užrodėt, jog 'Šaunųjį penketuką' ta pati autorė parašė. Pati nesusipratau pagal pavardę paieškot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2011 - 19:12
QUOTE(caralaite @ 2011 04 12, 15:58)
Manau kad atsirastų nemažai neskaičiusių pvz. Charles Dickens "Pomirtiniai Pikviko klubo užrašai", Dostojevskij "Broliai Karamazovai". Jei klasiką visi perskaitė, gal ką sudomintų Ohran Pamuk "Nekaltybės muziejus" arba kaip tik šiuo metu gan aktyviai reklamuojamas Laimono Briedžio opusas "Vilnius: savas ir svetimas" (suprantu kad čia ne visos iš Vilniaus smile.gif ).

toms, kas iš Vilniaus - rytoj 16 val. VU bibliotekoje (Baltojoje salėje, jei atmintis nepaveda) Laimono Briedžio knygos pristatymas. Labai rekomenduojamas :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 13 balandžio 2011 - 19:42