Rasot, kad breketai labai brangus.. Pries 4 metus dejaus tai
nepasakyciau kad jau "karve kainuoja", nors kaip sakant brangumas
labai jau individualus dalykas.. Beje as dejaus valstybinej ortodontijos
klinikoj, tai ten kainos daug mazesnes nei privaciose klinikose. Pasidomekit
gal tada ir kainos taip neisgazdins.. Sekmes
O kiek laiko tuos breketus nesiojai?
As irgi pries metus turejau toki galvosuki : ar breketai ar plokstele, visgi pasirinkau pigesni varianata ir labai patenkinta rezultatu.Siuolaikines ploksteles tikrai gana patogios plonos.
Virsutine plokstele kainavo 120 lt , apatine tiek pat tik virsuj kai pasitvarke sakandis teko dar viena plokstele daryt tai dar 120 lt kainavo plius apsilankymai pas gydytoja 10-20 lt , cia tokios kainos Alytuj.
Bet kad ploksteles atitaiso sakandi tai faktas dabar galiu placiai sypsotis
, o pries metus neturejau tokio noro , nes dantukai atrode ne kaip
Virsutine plokstele kainavo 120 lt , apatine tiek pat tik virsuj kai pasitvarke sakandis teko dar viena plokstele daryt tai dar 120 lt kainavo plius apsilankymai pas gydytoja 10-20 lt , cia tokios kainos Alytuj.
Bet kad ploksteles atitaiso sakandi tai faktas dabar galiu placiai sypsotis

QUOTE (alvija @ 2004 06 25, 17:08) |
As irgi pries metus turejau toki galvosuki : ar breketai ar plokstele, visgi pasirinkau pigesni varianata ir labai patenkinta rezultatu.Siuolaikines ploksteles tikrai gana patogios plonos. Virsutine plokstele kainavo 120 lt , apatine tiek pat tik virsuj kai pasitvarke sakandis teko dar viena plokstele daryt tai dar 120 lt kainavo plius apsilankymai pas gydytoja 10-20 lt , cia tokios kainos Alytuj. Bet kad ploksteles atitaiso sakandi tai faktas dabar galiu placiai sypsotis ![]() ![]() |
O uzteko metu laiko, kad dantys butu tiesus? Ir jas galima isimti?
Man net metu neprireike , o jeigu buciau labai saziningai nesiojiusi buciau zymiai greiciau rezultata pasiekusi.
Zinoma galima isimti ir po kiekvieno valgymo isplauti.
Man ne tik dantis tiesino bet ir sakandi tvarke o po to dar reikia nesiot kazkiek laiko plokstele kad dantys priaugtu ar kaip ten vadinasi

Taip kad dar praeita birzeli as sypsojausi

O argi galima paciam nuspresti, ko nori: ar briketu, ar ploksteliu? Sunui ortodonte visada pasako, ko reikia. Ir nieks manes nuomones neklause.

QUOTE (kliopa @ 2004 06 26, 19:55) |
O argi galima paciam nuspresti, ko nori: ar briketu, ar ploksteliu? Sunui ortodonte visada pasako, ko reikia. Ir nieks manes nuomones neklause. ![]() |
Kliopa cia priklauso nuo gydytojo , as butent tokio ir ieskojau kuris suteiktu visa info ir leidzia paciai pasirinkt , ir nenusivyliau.
Siulyciau pasikonsultuot ir su kita ortodonte , nes kai man buvo10 metu gydziausi pas kita ortodonte ogi ji pasirodo visai ne i ta puse mano dantukus kreipe , ir dar visai be reikalo istrauke du sveikus dantukus

Arba reikalauk kad viska aiskintu kaip ?kodel? kodel geriau breketai negu ploksteles ir t.t

QUOTE (kliopa @ 2004 06 26, 20:17) |
![]() ![]() |
Tai jeigu pasitiki ir matai kad viskas ciki tai ir nesiblaskyk

Dar noreciau pridurti, kad beprasmiska viena kitos klausineti kiek laiko nesiojo plokstele ar breketus
. Tai yra labai indvidualus dalykas kuris priklauso nuo anomalijos dydzio, kaulo strukturos, amziaus. Ir jei tai plokstele- zinoma nuo to, kaip stropiai ji yra nesiojama.

O jei sukandimas yra toks netaisyklingas, kad apatiniai priekiniai dantys pasislepia po virsutiniais? Kartu ir veido forma yra netaisyklinga. Apatine lupa tiesiog "kabinasi" ant virsutiniu dantu. Tikriausiai tai gana sudetinga atstatyti? Ar siuo atveju dar galetu padeti plokstele? Ar ploksteles tinka tik vaikams? Man 25 m.