Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ir plokštelės

gal kas ten tvarke vaikams dantis ortodonto klinikoje salia kliniku Kaune,noreciau kad papasakotu kaip ten?ar gal verta eiti kazkur kitur?
dukros dantukai biski kreivi ,israse mums siuntima bet nei adreso nei telefono neturejo dantiste,tai dabar galvojam kur eiti wub.gif
Gal kas ka patartu biggrin.gif
o gal kur nors ir adresiukas su telefono numeriu uzsimetes butu,tai visai gerai tiktu ,nes lyg inete neradau nieko.tatyt nemoksa esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (RebekaG @ 2004 08 16, 13:09)
P.S. Jusu stomatologe turbut atostogauja rolleyes.gif nutariau siektiek padeti wink.gif

Tikrai taip ir buvo. Labai tau aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (diora @ 2004 07 08, 15:23)
Pameginsiu siandien ten nubegt, jei dar spesiu. Idomu iki kiek jie dirba smile.gif Ir ar nebus taip, kad mane atiduos kokiems praktikantams, kaip kad nutinka klinikose;)

ar buvai ne\ubegus,na ir ka ten girdejai?reiktu su dukra ten nuvykti, bet nezinau kaip ten patekti ,ar reik registruotis?Gal kartais telefono numeri turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 28 rugpjūčio 2004 - 21:03
Bekite kuo greiciau, nes as eileje 3 menesius stovejau, jums irgi tas pats gresia. O siaip tai ten galima paskambinti ir uzsiregistruoti.
Papildyta @ [mergetime]1094647455[/mergetime]
Kauno ortodontijos klinikos tegistracijos nr. 8-37 387560
Atsakyti
As norejau paklausti stomotologes: man pripazinta zandikaulio sanario disfunkcija, t.y, ziojantis traska, uzsikerta ir t.t. Dabar isrove du protinius dantis (vienas retinuotas buvo) ir zada ortopedas stomotologas pagaminti kapas, kurias turesiu nesioti, kad atstatytu zandikauli.Kas cia per daiktas- kapos?Po to sake, kad reikes breketus nesioti.Ar kapos ir breketai nekenks jei as pastosiu?Kiek zinau nestumo metu dantys tampa silpnesni,tai ar nepakenktu tie geleziai?
Atsakyti
QUOTE (Skruzdeliukas @ 2004 09 08, 13:26)
As norejau paklausti stomotologes: man pripazinta zandikaulio sanario disfunkcija, t.y, ziojantis traska, uzsikerta ir t.t. Dabar isrove du protinius dantis (vienas retinuotas buvo) ir zada ortopedas stomotologas pagaminti kapas, kurias turesiu nesioti, kad atstatytu zandikauli.Kas cia per daiktas- kapos?Po to sake, kad reikes breketus nesioti.Ar kapos ir breketai nekenks jei as pastosiu?Kiek zinau nestumo metu dantys tampa silpnesni,tai ar nepakenktu tie geleziai?

Kapos- tai tokie dalykeliai panasus i boksininko apsaugas, kurias reikes nesioti greiciausiai nakti. Tokiu budu ko gero bus keliamas jusu sukandimas. Breketai tikrai nepakenks dantims nestumo metu, tik bet kuriuo atveju uzsidejus breketus, burnos higiena tampa kelis kartus sudetingesne.
Atsakyti
As uz breketus.Buvau juos uzsidejus,nesiojau 2,5metu.Buvau viena is pirmuju turbut.dejaus pas gyd.Gaidyte,pas kuria dabar gydosi ir nesioja breketus Vanagas.Mokejau dar labai nedaug,apie200 doleriu.Kai nueme,dantys buvo kaip aktores is holivudo.Bet dar metus liepe nesiot tokia isimama plokstele su gomuriu,kad dantys negriztu atgal.Buvau jauna,aktyviai sportavau,varzybos po varzybu,vis pamirsdavau jas nakciai isidet.Ir zinot,dantys grizo,as vel su dviem kreivais dantim.Nezinau ka daryt,tiek atnesiojau,as jau nei is tolo ju nenoriu.
Atsakyti
QUOTE (abc @ 2004 09 16, 12:38)
As uz breketus.Buvau juos uzsidejus,nesiojau 2,5metu.Buvau viena is pirmuju turbut.dejaus pas gyd.Gaidyte,pas kuria dabar gydosi ir nesioja breketus Vanagas.Mokejau dar labai nedaug,apie200 doleriu.Kai nueme,dantys buvo kaip aktores is holivudo.Bet dar metus liepe nesiot tokia isimama plokstele su gomuriu,kad dantys negriztu atgal.Buvau jauna,aktyviai sportavau,varzybos po varzybu,vis pamirsdavau jas nakciai isidet.Ir zinot,dantys grizo,as vel su dviem kreivais dantim.Nezinau ka daryt,tiek atnesiojau,as jau nei is tolo ju nenoriu.

As irgi breketus dejausi, kai dar buvo visiska naujiena. Atnesiojau 2 metus, o ta nuimama plokstele po breketu naktimis dejausi gal tik kokius kelis menesius. Ir nieko dantys lygus, atgal negrizo. Po breketu nuemimo jau praejo 7 ar 8 metai.
Atsakyti
Siandien su 11m dukra buvom pas ortodonta.Ir stai kokios naujienos:plokstele deti tam,kad plestu zandikauli per velu.Tinka tik breketai.Ir tai jie veiksmingi bus tik tuo atveju,jei istrauksim 4 sveikus dantis.
Nezinau ne kaip i tai reaguoti.Jei man paciai toki varianta pasiulytu,tai nenustebciau,bet 11m vaikui...Juk zandikaulis dar augs.Ir nieks nezino iki kokio dydzio ir kokiu greiciu.
Rytoj eisim konsultuotis pas kita ortodonta.Jei ir sis pasakys ta pati,vaiksciosim kreivais dantimis,nes vaikui traukti 4 sveikus dantis man atrodo pati didziausia nesamone. mad.gif Tuo labiau,kad man neatrodo padetis tokia tragiska.Juk mums nereikia holivudiskos sypsenos
Atsakyti
QUOTE (Ka-Mi @ 2004 10 26, 20:14)
Siandien su 11m dukra buvom pas ortodonta.Ir stai kokios naujienos:plokstele deti tam,kad plestu zandikauli per velu.Tinka tik breketai.Ir tai jie veiksmingi bus tik tuo atveju,jei istrauksim 4 sveikus dantis.
Nezinau ne kaip i tai reaguoti.Jei man paciai toki varianta pasiulytu,tai nenustebciau,bet 11m vaikui...Juk zandikaulis dar augs.Ir nieks nezino iki kokio dydzio ir kokiu greiciu.
Rytoj eisim konsultuotis pas kita ortodonta.Jei ir sis pasakys ta pati,vaiksciosim kreivais dantimis,nes vaikui traukti 4 sveikus dantis man atrodo pati didziausia nesamone. mad.gif Tuo labiau,kad man neatrodo padetis tokia tragiska.Juk mums nereikia holivudiskos sypsenos

Kami tikrai patariu pas kita ortodonta tik nebandykit sveiku dantuku traukt.
As kai buvau tavo dukros metu irgi istrauke du sveikus dantis ir sakandi tada su plokstelem mazino , nu dantukai baisiaiu atrode , tik pernai rekomendavo ( man jau 30) gera ortodonta, pas kuri kai nuejau , iskart pasake kad dantys buvo istraukti bereikalingai, ir sakandi ne mazint reikejo o plest, ka jis ir padare su trim plokstelem, patikek per nepilnus metus taip sutvarke dantis kad galiu issisiept iki ausu , ir kainavo visai nedaug palyginus.
Rekomenduociau savo ortodonta, bet kad jis Alytuj.
Taip kad tau ir tavo dukrytei kantrybes beiskant gero ortodonto ir neskubekit traukt dantuku wink.gif
Rasykit kaip sekasi.smile.gif
Atsakyti
Galbut is tikruju reiketu paklausyti dar vienos nuomones. Dvieju dantu traukimas viename zandikaulyje taikomas tik tada, kai yra labai ryskus vietos trukumas ir dantukai nat vienas kito kaip ir "uzlipe". Pabandykite dar konsultuotis. Gal is tikruju to ir reikia.
Atsakyti
Aciu Jums uz atsakymus ir patarimus.vakar buvom pas kita ortodonta thumbup.gif Parejom abi issisiepusios,nes sis net neuzsimine apie dantu traukima.Apziurejo,paaiskino,ka stumsim i viena puse,ka- i kita,ka po ko darysim.Ploksteliu reiks abiems zandikauliams,bet sake,kad nieko tragisko nemato. smile.gif O jei po to dar noresim pasitobulinti sypsena,galesim uzsideti ir breketukus.
Gerai,kad musuose vis dar yra nepasitikejimo pirmu pasitaikiusiu gydytoju(nors ir privaciu) biggrin.gif
Lapkricio viduryje jau eisim pasiimti pirmosios ploksteles clap.gif Ir busim su visais dantim smile.gif
Atsakyti