Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

QUOTE(Ida25 @ 2008 09 03, 07:47)
Manau kai ieškai mergaitei, tai atrodo kad lengviau berniukui ir daug yra patinkančių, o kai berniukui ieškai, tai mergaitiškų vardų pilna gražių  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaitei lengviau blush2.gif
Atsakyti
Gal berniukui, nes mėgstamų vardų ratas daug siauresnis nei mergaitei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2008 09 03, 09:47)
Manau kai ieškai mergaitei, tai atrodo kad lengviau berniukui ir daug yra patinkančių, o kai berniukui ieškai, tai mergaitiškų vardų pilna gražių  lotuliukas.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
Mums su vyru sunkiau mergaitei isrinkti,nu niekaip nesutariam...sunelis tai kai gyme,tai ir pavadinom,nedaug mums buvo graziu vardu berniukui....o stai dabar laukiam mergytes tai nusisauti galima...:-)))
Atsakyti
Mes su vyru dar pradedant planuoti leliuka jau turėjom išrinkę vardus tiek mergaitei tiek berniukui. Kol kas dar nežinom ko laukiamės, bet dėl vardu galvos nesukam. O kam labai sunku su vardų rinkimu galiu duoti patarimą. mergaitei vardą tegu renka mamytė, berniukui - tėvelis.
Prisiminkit ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą thumbup.gif
Atsakyti
teisinga mintis thumbup.gif
Atsakyti
As manau berniukui sunkiau
Atsakyti
man rodos berniukui sunkiau. Patinka daug mergaitiškų vardų, o vat berniukiškų... g.gif
Atsakyti
Man irgi berniukui sunkiau isrinkti varda nei mergaitei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 05 liepos 2009 - 13:43
mergaitei turiu kokius 5 vaiantus, o berniukui neivieno doh.gif laukiuosi sūnelio smile.gif
mergaitei tikrai lengviau
Atsakyti
QUOTE(daivadavija @ 2009 05 01, 09:54)
Mes su vyru dar pradedant planuoti leliuka jau turėjom išrinkę vardus tiek mergaitei tiek berniukui. Kol kas dar nežinom ko laukiamės, bet dėl vardu galvos nesukam.  O kam labai sunku su vardų rinkimu galiu duoti patarimą. mergaitei vardą tegu renka mamytė, berniukui - tėvelis.
Prisiminkit ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą thumbup.gif

Turbūt tikra ragana esu, bet jei man vardas nepatiktų, tai niekaip su tėvelio sprendimu nesusitaikyčiau, vis tiek kompromiso reikia biggrin.gif .
Šiaip manau, kad vardą lengviau mergaitei išrinkti, štai mergaitiškų atsargoje turiu gal 10, o berniukiškus tik kokius 3 ax.gif .
Atsakyti