Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

Mergaitei vardų galvoj daugybė, o berniukui nėra... Todėl manau mergaitei būtų sunkiau tarp tos galybės išsirinkti patį patį smile.gif
Atsakyti
Problemu nebuvo nei mergaitei renkant nei berniukui 4u.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif berniukiska varda lengvai isrinkau, o del mergytes ilgai sukom galva ir kai gime blush2.gif
Atsakyti
Manau lengviau varda isrinkt mergaitei nei berniukui, nes mergaitisku vardu yra daug, o berniuku vardai daznai tokie mazybiniai, vaikiski, o noris, kad tiktu ir vaikui ir suaugusiam vyrui.
Atsakyti
mergaitei daug lengviau, nes ir pasirinkimas daug didesnis 4u.gif
Atsakyti
Tai ir yra problema man, kad lėlyciu vardu galvoj pilna...na o berniuku jau nekas blush2.gif blush2.gif o problema todel, kad galoj pilna mergyciu vardu, o kuri isrinkt saviskei???tai ilgai pasvarscius, apziurinejus... MUSU LELYTE YRA *KORNELIJA*. bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad mergaitei isrinkti varda lengviau. Savo mazylei varda isrinkom 12 nestumo savaite, o del berniuko vardo ilgai dvejojom, gal todel, kad pilvely gyveno mergaite, berniukiski vardai nesigalvojo.
Atsakyti
QUOTE(svaikute @ 2011 10 06, 16:14)
mergaitei daug lengviau, nes ir pasirinkimas daug didesnis  4u.gif

Pritariu, mergaitėms daugybė gražių vardų, kol nežinojau kas, tai mergaitiškų net neberinkom, sakėm nebus problemų jei ką, o dabar žinom kas ir turim sunkią užduotėlę berniukui vardą išrinkti, tikrai pasirinkimas mažas, peržiūrėjom keletą kartų vardyną arba nesąmoningi, arba tik iš tų populiariųjų tenka rinkti, o norėtusi paprasto bet neprasto, aiškaus, gražaus ir kad būtų vardas smile.gif
Atsakyti
mergaitei smile.gif
Atsakyti
Berniukui lengviau,o mergaitei sunkiau isrinkti varda,nes pasirinkimas didesnis doh.gif
Atsakyti
man lengviau berniukui smile.gif
Atsakyti
Berniukiski man tik keli vardai yra grazus ,todel man lengviau berniukui isrinkt ,o mergytei reiktu pasukt galvele ,nes nemazai patinkanciu yra
Atsakyti