Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

Mergaitei isrenkant varda yra daugiau variantu,negu berniukui g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zavinga @ 2005 09 12, 14:19)
Mergaitei isrenkant varda yra daugiau variantu,negu berniukui g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2005 09 12, 22:33)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku smile.gif

aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man lengviau su mergaiciu vardais: nors ir turiu viena uztikrinta pasirinkus, bet turiu ir daug atsarginiu variantu, jeigu ir gimus mergaitei mano uztkrintas vardas jai netiktu. O del vyrisku vardu: tai sunki padetis tiek man, tiek mano vyrui. Pagal gydytojus, mes kaip tik ir laukiames berniuko, tad siuo metu labai kankinames, koki varda duosim vaikiukui. Bet gal kai uzgims, jis pats atsines koki vardeli? Viltis mirsta paskutine biggrin.gif
Atsakyti
Mums tai sunku ir berniukui, ir mergaitei. Abiejų vardų rinkimas užtruko po gerą mėnesį. Kažkoks baisiai atsakingas reikalas,- gi žmogiukas nugyvens visą gyvenimą su tuo vardu. Sesuo parnešė tokią knygą, kur aprašyti charakteriai pagal vardus. Ir ką jūs manote,- kiek perskaičiau -atitinka!? doh.gif O siaube!
Atsakyti
Mergaitėms gal lengviau. Bet man iškilo toks klausimas, koks tikslas šios diskusijos?
Atsakyti
Mergaitisku vardu daugiau esu graziu susirinkusi nei berniukisku, bet kai pasirinkimas didesnis, tai apsisprendimas sunkesnis.
Atsakyti
Kol laukiausi ir žinojau, kad turi gimti dukra, niekaip neapsisprendėm dėl vardo. Man labai patiko Viltė, o vyrui - Viktorija. Tačiau po vos nelaime nepasibaigusio gimdymo dukra tapo Diana. Mums šis vardas brangus ne tik dėl to, kad ir jis buvo renkamų vardų sąraše, bet ir dėl to, kad toks vardas buvo gydytojos, išgelbėjusios dukrytės gyvybę. O ir šiaip, vardas turi tikti vaikui. Aš dar ligoninėje žiūrėjau į ją - visai ne Viltė ir ne Viktorija.
O sūnaus vardo istorija visai kitokia. Kai ėmėm rinkti sesei ar broliui [ultragarsas neparodė vaiko lyties] vardą, dukra pareiškė, kad gims broliukas, o jo vardas bus Liutauriukas. Taip ir buvo. O vardas vaikui tikrai tinka.
Atsakyti
Aš tik norėjau pasakyti, kad kartais, renkant vaikui vardą, daug ką nulemia aplinkybės. Nors man pačiai atrodo, kad mergaitei daug lengviau išrinkti vardą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEŠKA @ 2005 11 23, 13:01)
Mums tai sunku ir berniukui, ir mergaitei. Abiejų vardų rinkimas užtruko po gerą mėnesį. Kažkoks baisiai atsakingas reikalas,- gi žmogiukas nugyvens visą gyvenimą su tuo vardu. Sesuo parnešė tokią knygą, kur aprašyti charakteriai pagal vardus. Ir ką jūs manote,- kiek perskaičiau -atitinka!? doh.gif  O siaube!

O koks charakteris tuomet turetu buti to vaiko, kurio vardo nera jokioje vardu knygoje? g.gif . Pvz nei mano pacios, nei mano sunaus vardu nera jokioje mano skaitytu vardu knygoje, taciau tokiu vardu kaip mano ir sunaus tikrai yra smile.gif . Zinoma labai retai tokius vardus sutiksi, bet ju vis gi yra. O kaip tada su charakteriu? g.gif
Atsakyti
Man lengviau rodos mergaitei išrinkti nes berniuko nelabai ilgas sąrašiukas buvo o vat kai gimė dukrytė tai dar dvi savaites be vardelio gyveno doh.gif ir vardą davėm kurio sąraše nebuvo schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
O mes berniukui vardą žinojom, kai dar tik planavom lelių... Kažkaip visada galvojom, kad jei bus sūnus, bus Rokas. Žinoma, buvo ir atsarginių variantų, tačiau jų neprireikė smile.gif
O vat mergaitei neturėjom išrinkę vardo. Buvom nemažai susirašę ant lapuko, bet nė vienas nebuvo "tas tikrasis". Atrodė ir tas gražus, ir kitas, bet nebuvom apsisprendę schmoll.gif
Nors bendrai paėmus mergaitėms tikrai daugiau gražių vardų yra.
Atsakyti