Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2011 04 06, 20:51)
@asta, o kada rinksit augalus i ekspozicija kita savaite?  ax.gif

Manau,kad pas tave atvažiuosiu kitos savaitės trečiadienį arba ketvirtadienį,prieš pat parodą. O dėl orchidėjų su tavim kalbėjo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal galite paskyti mano kaktusiuko pavadinimą? blush2.gif

http://www.part.lt/p...f0a626e9731.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrė252: 06 balandžio 2011 - 21:11
QUOTE(@asta @ 2011 04 06, 22:08)
Manau,kad pas tave atvažiuosiu kitos savaitės trečiadienį arba ketvirtadienį,prieš pat parodą. O dėl orchidėjų su tavim kalbėjo?

Kalbejo, bet as manau, kad neparodines jos pas mane. Zydi visos kaip sutare 2-3 ziedais. Na del vienos dar galvoju.
Atsakyti
Tamsia diena dziugina:
[attachmentid=211933]
Atsakyti
QUOTE(MisLa @ 2011 04 06, 11:37)
Ir as noriu parodyti savo augintinius  rolleyes.gif
Gl net ir ju tikruosius pavadinimus suzinosiu.

o tiesa, kad jei kaktusui leidi auginti vaikus, jis tada pats maaziau auga? Tai man juos gal tada nuskabiti?

1 - 2 mammillaria
3 echinopsis
4 gymnocalycium
5 oreocereus lyg tai
6 gymnocalycium
7 ferocactus
8 cereusas kažkuris
9 epiphyllum
O vaikus skabyti yra beprasmiška. Vistiek apsivaikuos . O ir kaktusas negražiai atrodys aplupinėtas. Nebent nori naujų kaktusėlių prisidauginti smile.gif
Atsakyti
Tina grazu.O mano rebutija myriop nuejo,tiek draugiskai sonus skabiau draugems,liko kas liko pas mane,o pas drauges grazu ziureti-teks atsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu vieną klausimėlį dėl kalėdinio kaktuso. Po žydėjimo jisai pasidarė, kaip negyvas - spalvą nubluko, "susiraukšlėjo", lapai pakibo. Ką daryti? 2 sav nelaisčiau, bet šiandien truputi daviau "atsigerti". Ar reikia laistyti ar ne?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 07, 16:39)
Tina grazu.O mano rebutija myriop nuejo,tiek draugiskai sonus skabiau draugems,liko kas liko pas mane,o pas drauges grazu ziureti-teks atsiimti  rolleyes.gif

Man taspats nutiko su huernia barbata doh.gif dabar ieskau pas ka sakele gaut atgal.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 07, 16:39)
Tina grazu.O mano rebutija myriop nuejo,tiek draugiskai sonus skabiau draugems,liko kas liko pas mane,o pas drauges grazu ziureti-teks atsiimti  rolleyes.gif

as tai laikausi tu senoviniu paprociu, jei duodu koki "flenca" butinai nors 10 centu paimu, kad neiseiciau is veisles. Ne karta ir man buvo su augalais. Uz tat sakoma, kad pavogti augalai gerai auga. Tad eikit vokt is draugiu flencus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anril @ 2011 04 07, 15:36)
1 - 2 mammillaria
3 echinopsis
4 gymnocalycium
5 oreocereus lyg tai
6 gymnocalycium
7 ferocactus
8 cereusas kažkuris
9 epiphyllum
O vaikus skabyti yra beprasmiška. Vistiek apsivaikuos . O ir kaktusas negražiai atrodys aplupinėtas. Nebent nori naujų kaktusėlių prisidauginti smile.gif

Oi, labai dekui, buciau laaabai ilgai ieskojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 04 06, 21:08)

Mano orchidėja labai gražiai suformavusi žiedyną ilgokai jau žydėjo.Galvojau jei dar žydės tai pasiūlysiu parodai blush2.gif ,bet matyt jau nusibodo žydėti ir pradėjo senus žiedus mesti,liko tik keli nesenai prasiskleidę verysad.gif .Neteko pasidalint grožiu ax.gif

Užtat pirmą kartą pražydo rebutia avietine spalva,pernai parodoj įsigyta.Kai pražys kiti žiedai-pasirodysim,dabar nespėjom į fotosesiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 07 balandžio 2011 - 21:06
QUOTE(Tina* @ 2011 04 07, 18:11)
Man taspats nutiko su huernia barbata  doh.gif dabar ieskau pas ka sakele gaut atgal.

Atlaušiu barbatos tau atgal Tina, o as tai iš crassulos i Ortija persikvalifikavau.
O iš aktyvo parodinio ir viso kito- prašom mane išbraukti-- nes stadija bash.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2011 04 07, 21:01)

Užtat pirmą kartą pražydo rebutia avietine spalva,pernai parodoj įsigyta.Kai pražys kiti žiedai-pasirodysim,dabar nespėjom į fotosesiją lotuliukas.gif

Avietinė gražu wub.gif kogero maniškę nusipirkai smile.gif

QUOTE(Ortija @ 2011 04 07, 21:21)
Atlaušiu barbatos tau atgal Tina, o as tai iš crassulos i Ortija persikvalifikavau.
O iš aktyvo parodinio ir viso kito- prašom mane išbraukti-- nes stadija bash.gif  mega_shok.gif

Va,dabar viskas aišku smile.gif
Atsakyti