Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Sveiki, norejau paklausti kiek raudonu plytu reiketu tarkim procentaliai i zeme persodinant kaktusa?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 04 20, 11:33)
Sveiki, norejau paklausti kiek raudonu plytu reiketu tarkim procentaliai i zeme persodinant kaktusa?

Aciu  4u.gif

2 dalys substrato+ 3 dalys priedų (žvyras,mėlis,akmenukai,plyta,ceolitas ) Bent aš panašių proporcijų laikausi.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 04 20, 13:00)
2 dalys substrato+ 3 dalys priedų (žvyras,mėlis,akmenukai,plyta,ceolitas )  Bent aš panašių proporcijų laikausi.

tai priedu gaunasi daugiau nei zemes? blink.gif ar as cia kazka maisau? doh.gif
O jei zeme spec kaktusams tai vistiek tiek pat priedu?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 04 20, 12:06)
tai priedu gaunasi daugiau nei zemes?  blink.gif ar as cia kazka maisau?  doh.gif
O jei zeme spec kaktusams tai vistiek tiek pat priedu?

Taip smile.gif Tokiame mišinyje man geriau auga,stipresnes šaknis formuoja ( Žinau kas žemių deda visai nedaug,pagrinde priedus ) Tiesa,aš žemių neperku,kasu miške,po lazdynu arba iš komposto smile.gif

Kai kas naudoja Vilniaus žalumos kaktusų žemes,bet ir į jas reikėtų papildomai įmaišyti žvyro.

Atsakyti
Labutis, pradėjau persodinėt savo ežiukus, šios dienos rezultatas user posted image, user posted image
Atsakyti
labai gražiai susodinti ir dekoruoti. wub.gif
Atsakyti
mergaitės, tai ar nieks negali pagelbėti su šio kaktuso pavadinimu g.gif gal čia išvis koks šunkaktusis g.gif man labai įdomu kaip jis žydi, jai išvis žydi

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Merenge,
man tavo kaktusėlis primena kažkurį selenicereus - epifitinį, svyrantį kaktusą,... bet tai tik spėjimas blush2.gif
Atsakyti
Sakykit ar dar yra pas jus kaktusų, kurie nerodo augimo, prabudimo požymių?
Pas mane sėdi keli kaip užsikonservavę g.gif
Beje, bėdos ir su opuncija...
Nesuprantu kas jai, persodinta ankstų pavasarį, sėdi ant pietinės palangės... o visa susiraukšlėjus ir kraštai fioletinės spalvos pasidarė... Vyras jau pyksta, kad baigiu numarint jo myliausiąją... doh.gif
Kokybė foto prasta.. blush2.gif vakaras....
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2011 04 22, 20:10)
labai gražiai susodinti ir dekoruoti.  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif dar nenešat kaktusų į lauką? g.gif aš saviškius išdrįsau ir visus išnešiau į lauką šiandien jau biggrin.gif prognozės praneša kad nektį temperatūra nenukris žemiau 8, tai gal bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
MERENGE, o gal ant jo buvo kažkada paskiepytas kitas kaktusėlis? g.gif
Tada panašu galėtų būti Hylocereus undatus --> http://plantsarethes...us-undatus.html
Atsakyti