Gal kas atpazins 4,9 ir 10
Pasaka
mano kaktusus nemažai per šią žiemą erkutės apdorojo, tai kolkas baigia atsigauti jau ir krauna pumpurus tik
vėlai šiemet sulauksiu žiedų..
Ružavas žiedas labai gražus
toks perlamutrinis
Labas rytas
Aš su bėdom, lauksiu patarimo...
Turiu sukulentą, siaurais lapeliais , na labai panašiais į "Šreko ausytes", matyt užkrėstą nusipirkau, nes namie nei viena gėlė nėra sirgusi. Pradžioje viskas gerai buvo , paaugo , išbujojo , ir pavasariop , pastebėjau , kad atsirado tokių smulkių pabarstymų baltos spalvos, ir tarp šalekių baltos kaip putos ir vikšriukai. "Žalioj stotelėje" nustatė , jog voratinklinė erkutė, davė vaistų, iš purškiau , pakartojau, praeina pora dienų , vėl viskas iš naujo.
Ar yra kokia priemonė , kad nugalėtų tą parazitą, išnešiau į lauką gėlę , kad neužkrėstų kitų gėlių. Ar vilties nebėra ir tiesiog išmest sukulentą, nors labai gaila....
Aš su bėdom, lauksiu patarimo...
Turiu sukulentą, siaurais lapeliais , na labai panašiais į "Šreko ausytes", matyt užkrėstą nusipirkau, nes namie nei viena gėlė nėra sirgusi. Pradžioje viskas gerai buvo , paaugo , išbujojo , ir pavasariop , pastebėjau , kad atsirado tokių smulkių pabarstymų baltos spalvos, ir tarp šalekių baltos kaip putos ir vikšriukai. "Žalioj stotelėje" nustatė , jog voratinklinė erkutė, davė vaistų, iš purškiau , pakartojau, praeina pora dienų , vėl viskas iš naujo.
Ar yra kokia priemonė , kad nugalėtų tą parazitą, išnešiau į lauką gėlę , kad neužkrėstų kitų gėlių. Ar vilties nebėra ir tiesiog išmest sukulentą, nors labai gaila....
Turiu dabar uzsiemima,pumpuru daug,einu aplink langus,ir vis kvieciu paziureti namiskius ir svecius.Beje vienas nukepe-ty iskepe savo sultyse nuo silumos,pirmi metai turejau.....jau nepirmas toks atvejis,gaila.
O pumpureliu jau daug prikrautu
Kas girdeti del uzsakymo?jau lyg butu galima juos gauti,sodinti.
O pumpureliu jau daug prikrautu
Kas girdeti del uzsakymo?jau lyg butu galima juos gauti,sodinti.
QUOTE(elitarai @ 2011 04 27, 11:31)
Toky notocactusa pirkau parodoje is @astos.Grazus ziedas.
Kur tu pirkai,žydės alyvine spalva
elitarai, paskutinej foto gal koks rūšinis echinopsis?