Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Gal kas atpazins 4,9 ir 10 4u.gif
Atsakyti
prazydom smile.gif
user posted image

user posted image
laukiu siu grazuoliu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif labai grazu, o jau geltonumas kooks wub.gif
Atsakyti
Pasaka thumbup.gif wub.gif mano kaktusus nemažai per šią žiemą erkutės apdorojo, tai kolkas baigia atsigauti jau ir krauna pumpurus tik unsure.gif vėlai šiemet sulauksiu žiedų..
Atsakyti
Ružavas žiedas labai gražus wub.gif toks perlamutrinis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš su bėdom, lauksiu patarimo... g.gif
Turiu sukulentą, siaurais lapeliais , na labai panašiais į "Šreko ausytes", matyt užkrėstą nusipirkau, nes namie nei viena gėlė nėra sirgusi. Pradžioje viskas gerai buvo , paaugo , išbujojo , ir pavasariop , pastebėjau , kad atsirado tokių smulkių pabarstymų baltos spalvos, ir tarp šalekių baltos kaip putos ir vikšriukai. "Žalioj stotelėje" nustatė , jog voratinklinė erkutė, davė vaistų, iš purškiau , pakartojau, praeina pora dienų , vėl viskas iš naujo.
Ar yra kokia priemonė , kad nugalėtų tą parazitą, išnešiau į lauką gėlę , kad neužkrėstų kitų gėlių. Ar vilties nebėra ir tiesiog išmest sukulentą, nors labai gaila....
Atsakyti
Turiu dabar uzsiemima,pumpuru daug,einu aplink langus,ir vis kvieciu paziureti namiskius ir svecius.Beje vienas nukepe-ty iskepe savo sultyse nuo silumos,pirmi metai turejau.....jau nepirmas toks atvejis,gaila.
O pumpureliu jau daug prikrautu wub.gif
Kas girdeti del uzsakymo?jau lyg butu galima juos gauti,sodinti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Senai čia bebuvau blush2.gif
Na ką - žydim? wub.gif
Atsakyti
Toky notocactusa pirkau parodoje is @astos.Grazus ziedas.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 27, 11:31)
Toky notocactusa pirkau parodoje is @astos.Grazus ziedas.

Kur tu pirkai,žydės alyvine spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
elitarai, paskutinej foto gal koks rūšinis echinopsis?
Atsakyti
Tina,jis pirktas is anglo,vaiku niekaip nenori vesti nors ka.Viena kazkoky echinopsy esu tau rezervavusi,auga.@asta violetine spalva super.
Ir paroda labai patiko,aciu jums.
Atsakyti