Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Aupo @ 2011 03 20, 14:45)
Kas jie? Mano naujokai  cool.gif

Iš kairės trys gymnai ir labai fainučiai wub.gif paskutinis notocactus wink.gif
Atsakyti
Ačiū drinks_cheers.gif
Taip ir galvojau, kad gymnai, bet kai pradedi ieškot kas jie iš tikrųjų tai pasiklysti rūšių gausybėje blush2.gif
O to paskutinio gal vėliau įdėsiu foto iš arčiau, kad geriau matytusi ..
Atsakyti
ir vienas is ju michanovichi bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,nenešat dar savo augintinių į stiklintus balkonus g.gif Saulė jau kartais palepina ir naktys ne tokios šaltos...temperatūra balkone(naktį) prilygsta žiemojimo temperatūrai g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif , mano kaktusus uzpuole pilkos erkutes, kaip su jomis kovoti. g.gif
Atsakyti
aš dar nenešu savo kaktusiukų balkonan , palauksiu šiltesnių dienelių.

turiu nemažai pūkuotų kaktusų gal kas nori mainais į kitus kaktusus, gėlytes ar tep ką šuneliams blush2.gif
Atsakyti
sveikos,kaktusu augintojos 4u.gif kreipiuosi as pas jus su pagalbos sauksmu verysad.gif
nusipirkau kaktusiuka va toki

user posted image

o dabar jis mal taaaip istyso i ilgi ir ziedeliu beveiks neliko,jis va dabar toks

user posted image

gal kas patasit ka netaip darau kad jis taips tysta ir kad vel jis pradetu zydet.Laukiu jusu atsakymo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2011 03 22, 12:12)
sveikos,kaktusu augintojos  4u.gif kreipiuosi as pas jus su pagalbos sauksmu  verysad.gif
nusipirkau kaktusiuka va toki

Galiu "pradžiugint" kaktusas "žydi" netikrais žiedais -tai džiovinti sausiukai. Olandai dažnai taip "papuošia" savo prekes. Kaktusas-opuncija.Namų sąlygomis praktiškai nežydi,tik kai kurios rūšys. Tavo kaktusas man keistai nukritęs...taip neturi būti. Gal laikomas tamsiai? Jam reikėtų daug daug šviesos,kad augtų gražiai ir kompaktiškai.
Opuncijos tvirtai stiebiasi į viršų,kartais nulinksta žemyn didelį lapai,neatlaikydami savo svorio.
Atsakyti
Į kokią žemę sodinti storalapį? Ar tinka kaktusų žemė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2011 03 22, 12:12)
sveikos,kaktusu augintojos  4u.gif kreipiuosi as pas jus su pagalbos sauksmu  verysad.gif

O man keista - negi nepastebejot kliju sluoksnio po "ziedais" g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2011 03 22, 18:37)
Į kokią žemę sodinti storalapį? Ar tinka kaktusų žemė? smile.gif

Tinka,bet storalapiui galima ir šiek tiek derlingesnį substratą padaryti.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 22, 14:26)
Galiu "pradžiugint" kaktusas "žydi" netikrais žiedais -tai džiovinti sausiukai. Olandai dažnai taip "papuošia" savo prekes. Kaktusas-opuncija.Namų sąlygomis praktiškai nežydi,tik kai kurios rūšys. Tavo kaktusas man keistai nukritęs...taip neturi būti. Gal laikomas tamsiai? Jam reikėtų daug daug šviesos,kad augtų gražiai ir kompaktiškai.
Opuncijos tvirtai stiebiasi į viršų,kartais nulinksta žemyn didelį lapai,neatlaikydami savo svorio.

siaubas kaip gaila verysad.gif o as taip tikejausi nestandartini kaktusiuka nusipirkt doh.gif o del sviesos visko galyt but perkeliau ant palanges gales dabar megautis saulutes voniomis rolleyes.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 03 22, 21:14)
O man keista - negi nepastebejot kliju sluoksnio po "ziedais"  g.gif  unsure.gif

tai tas ir keisciausia kad jie nepriklijuoti,o kaip prielieti ar apipurski vandeniu jie susitaupia o paskui issiskleidzia,dabar bandziau paziurinet jie taip idomiai lyg but ikisti tvirtai,istraukt neiseina cool.gif bandziau net pirstus susibadziau doh.gif
Atsakyti