Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

bigsmile.gif vakar koky skelbima radau,....net akis pasitryniau bigsmile.gif Asta,sy/sia kaktusininka/e reiketu y paroda prisivilioti.Parasiau laiskuty ,ir pakviete pas save pasidairyti. bigsmile.gif parasiau jai apie forumus,gal....draugauti ir rodytis nores bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.skelbiu.l...i-10341958.html
Atsakyti
Idomu kas paskatino parduoti kolekcija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 kovo 2011 - 15:34
Ir man pirma mintis sovusi galvon-buvo kodel?Nejau pasveiko nuo ju blush2.gif
gal emigruoja g.gif.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 03 24, 15:02)
bigsmile.gif vakar koky skelbima radau,....

g.gif didelė kolekcija,bet labiausiai tai man patiko euphorbijos blush2.gif aišku priežastis kodėl parduoda turėtų būti svarbi,vistik tiek metų gyventa kartu...matosi,kad augalai tikrai dideli. Kai kuriuos net norėčiau matyti parodoje ax.gif
Atsakyti
o kadangi nori parduoti, tai parodoje tą padaryti tikrai lengviau nei taip su skelbimais. ax.gif Įkalbėkit į parodą.
Atsakyti
Siandienos "zibutes" smile.gif
[attachmentid=211286]
Atsakyti
Tina,kaip visada-liuks.
O moteris man atrase,kad yra jau sena rolleyes.gif ,tad dalimi norinti atsikratyti,taip ir parase.Pasakiau jai apie paroda.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 03 24, 22:49)
Tina,kaip visada-liuks.
O moteris man atrase,kad yra jau sena rolleyes.gif ,tad dalimi norinti atsikratyti,taip ir parase.Pasakiau jai apie paroda.

Plius bėdos su regėjimu.....

Tina,mieli miniukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 kovo 2011 - 10:34
Man aylosteros ir rebutijos labai labai wub.gif tik gaila, kad nunyko pas mane daug ju. Baisiai jas erkutes megsta.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2011 03 22, 10:18)
aš dar nenešu savo kaktusiukų balkonan , palauksiu šiltesnių dienelių.
turiu nemažai pūkuotų kaktusų gal kas nori mainais į kitus kaktusus, gėlytes ar tep ką šuneliams  blush2.gif

Įdėk nuotrauką savo pukuotukų-- labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi Puna bonnieae, Puna clavarioides, Mammillaria theresae smile.gif galeciau keisti i TURBINOCARPUS VALDEZIANUS,
Eriosyce aerocarpa,
Encephalocarpus strobiliformis,
Cintia knizei,
strombocactus disciformis
Lobivia famatimensis
Lophophora williamsii v.fricii
ESCOBARIA MINIMA
mammillaria solisioides
Uz viena, nors ir visu rusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 03 27, 10:06)
Merginos, gal kuri turi Puna bonnieae, Puna clavarioides, Mammillaria theresae smile.gif  galeciau keisti i TURBINOCARPUS VALDEZIANUS,
Eriosyce aerocarpa,
Encephalocarpus strobiliformis,
Cintia knizei,
strombocactus disciformis
Lobivia famatimensis
Lophophora williamsii v.fricii
ESCOBARIA MINIMA
mammillaria solisioides
Uz viena, nors ir visu rusiu 4u.gif

Mammillaria theresae ir man nesudygo verysad.gif gaila, reikės bandyti kada nors vėl.
Apžiūrėjau albumą - nuostabūs tavo sėjinukai thumbup.gif
Atsakyti