Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(anril @ 2011 03 27, 09:55)
Mammillaria theresae ir man nesudygo  verysad.gif gaila, reikės bandyti kada nors vėl.
Apžiūrėjau albumą - nuostabūs tavo sėjinukai thumbup.gif

Man isdygo keletas http://public.fotki....a-theresae.html dabar liko viena, bet labai miniatiurinis augaliukas doh.gif tikiuosi, kad isliks. Dabar antri ar treti metai, kaip bando gyventi g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 24, 22:23)
Siandienos "zibutes"  smile.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 03 27, 09:06)
Merginos, gal kuri turi Puna bonnieae, Puna clavarioides, Mammillaria theresae smile.gif  galeciau keisti i TURBINOCARPUS VALDEZIANUS,
Eriosyce aerocarpa,
Encephalocarpus strobiliformis,
Cintia knizei,
strombocactus disciformis
Lobivia famatimensis
Lophophora williamsii v.fricii
ESCOBARIA MINIMA
mammillaria solisioides
Uz viena, nors ir visu rusiu 4u.gif

Įtariu , kad therasae ir pas mane buvo sėklu pavidale...
Viena puna turiu, bet dar ner kaip ja skainioti-- mažza. Iš brito atkelaivusi- pries
3 metus dabar ja antra uglį išleido.
O turiu pasiūlymui tik pvz. ceropegija armandii, peperomia afra rubela
o Lobivia jajoana užtat labai sudygo.... nu bet mums dar tik mėnesiukas ax.gif .
Dar galiu kokiu crssulu pasiulyti. tipo -.Crassula alba,Crassula lycopodioides f.cristata,Crassula orbicularis. O noreciau Eriosyce aerocarpa... Dar galiu kokios havortijos gabalą pasiūlyti--- na turiu omeny geros- pvz. herbacea...

Atsakyti
Siandien padirbeta smile.gif ,dauguma persodinta.
user posted image
zydim...
user posted image
pumpurai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 03 27, 18:18)
Siandien padirbeta smile.gif ,dauguma persodinta.

pumpurai.

Šaunuolė drinks_cheers.gif
Aš ir beveik visus perdsodinau...per kokias 4 dienas... unsure.gif visai nebedaug liko ax.gif Ir dar į verandą susinešiau,kad pradėtų saule lepintis.Naktys jau nebešaltos,minuso viduje tikrai nebus.

aš tai ne į pumpurus žiūriu o į tą gražuolį šalia pumpurų lens.gif kas ten? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 03 27, 16:14)
Įtariu , kad therasae ir pas mane buvo sėklu pavidale...
Viena puna turiu, bet dar ner kaip ja skainioti-- mažza. Iš brito atkelaivusi- pries
3 metus dabar ja antra uglį išleido.
O turiu pasiūlymui tik pvz. ceropegija armandii, peperomia afra rubela
o Lobivia jajoana užtat labai sudygo.... nu bet mums dar tik mėnesiukas ax.gif .
Dar galiu kokiu crssulu pasiulyti. tipo -.Crassula alba,Crassula lycopodioides f.cristata,Crassula orbicularis. O noreciau Eriosyce aerocarpa... Dar galiu kokios havortijos gabalą pasiūlyti--- na turiu omeny geros- pvz. herbacea...

Aciu uz pasiulima smile.gif, bet turiu susidariusi planiuka, ka galiu siais metais isigyti biggrin.gif ir auginti, del vietos trukumo, ir perspektyvos i ateiti biggrin.gif prisiekiau sau nenukrypti nuo plano doh.gif Todel siu metu kaktusu maksimumas tik 5. smile.gif

elitarai, ten matau pas tave melocactus thumbup.gif patinka man jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 27 kovo 2011 - 18:59
QUOTE(..vijana.. @ 2011 03 27, 18:56)
Todel siu metu kaktusu maksimumas tik 5. smile.gif

Oho bigsmile.gif kantrybės išbandymas sakyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 27, 19:07)
Oho  bigsmile.gif  kantrybės išbandymas sakyčiau  rolleyes.gif

Aha biggrin.gif ir visus 5 jau turiu, tik neaisku kaip del trijus isgyvenimo g.gif bet melsiuos biggrin.gif
Atsakyti
aš tai ne į pumpurus žiūriu o į tą gražuolį šalia pumpurų kas ten?

@sta,ten angliskas echinopsis,4 pumpurai yra jau,zydi vieni ziedai po kitu visa vasara.
cia kartoju foto,ko tais neysikele g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 03 27, 20:12)

@sta,ten angliskas echinopsis,4 pumpurai yra jau,zydi vieni ziedai po kitu visa vasara.

O kokia spalva žydi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 03 27, 18:56)
Aciu uz pasiulima smile.gif, bet turiu susidariusi planiuka, ka galiu siais metais isigyti biggrin.gif  ir auginti, del vietos trukumo, ir perspektyvos i ateiti biggrin.gif  prisiekiau sau nenukrypti nuo plano doh.gif Todel siu metu kaktusu maksimumas tik 5. smile.gif

elitarai, ten matau pas tave melocactus thumbup.gif patinka man jie.

kietai....
5 visiems metams blink.gif lotuliukas.gif ... na, nebent jau galutinai vieta spaudzia ...
... bet tuometr galima netycia supūdyti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 27, 19:42)
O kokia spalva žydi?  bigsmile.gif

Paprastai,baltai.Turejau rasyti,kaip yprastai-baltai.Laukiu gal prazys is Ian Robinsono siustieji echinopsiai,juk Tinos mazas prazydejo-teikia vilciu ir man bigsmile.gif
Atsakyti