Tina,as jy galiu parvezti birzelio menesy.Del spalvos garantiju neturiu,nes dukra sukeite lapelius vazone,nu tokia senute maza,eina ir ji ziedelio ieskoti . O to mandro echinopsio ir foto suradau,nu neypatingas.
Tina,as jy galiu parvezti birzelio menesy.Del spalvos garantiju neturiu,nes dukra sukeite lapelius vazone,nu tokia senute maza,eina ir ji ziedelio ieskoti .
O kaip noretusi, kad cia butu ne "ausis". Ziemojo ekstremaliai saltai ir sausai. Isnesus i lauka, po savaiteles pasirode sis "kazkas". [attachmentid=212667] Kaip manot kas tai? kaip atrodo opuntiju ziedu uzuomazgos?
(pamenu, jau rasei o gal atsimeni kokius du buvai uzsisakius, tada tikeciausi vieno is ju)..Tina pamenu ka uzsakiau,bet visa palange echinopsiu yra, ir paprastu dar,tai palauksliu kol ysitikinsiu ar ne,,kaimietukas,,tada tau perduosiu vaikely. manasis grazuoliukas
Neabejoju,nes opuncijos mano nutyrinetos,oi kiek kalnuose ju vaisiu nusiaubusi esu,kaip skanu,o uogienes skonis ,visada parvezu lauktuviu.Na laiko klausimas nedidelis-laukiame
Sveikos mamytes Turiu 2 klausimus Kaip padaryti nedideli kieki tirpalo "Actara". Nusiperkau nauja pati maziausia purkstuva, bet manau, kad vistiek 0.5l reikes skiesti. Bet man tiek nereikia. Ar kas liks, panaudoti kitems augalams profilaktiskai? Kaip jus darote? Noriu pora kaktusiuku persodinti. Is lauko smelio dezes iskasiau smelio. Kaip ji dezinfekuoti? Jeigu jus taip darote