Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2011 04 27, 11:56)
elitarai, paskutinej foto gal koks rūšinis echinopsis?

Kogero... įdomu kokia spalva žydės bigsmile.gif

QUOTE(elitarai @ 2011 04 27, 12:09)
@asta violetine spalva super.
Ir paroda labai patiko,aciu jums.

Tau prašyčiau 4u.gif Smagu,kad apsilankei ir pavyko susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 26, 20:38)
prazydom smile.gif
user posted image

user posted image
laukiu siu grazuoliu biggrin.gif
user posted image

kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 27, 13:09)
Viena kazkoky echinopsy esu tau rezervavusi,auga.

Kaip ir galetume mainytis ax.gif idomu kaip anglas zydes, bet bus grazu. Nes jie zydi ispudingai wub.gif
Atsakyti
Tina,as jy galiu parvezti birzelio menesy.Del spalvos garantiju neturiu,nes dukra sukeite lapelius vazone,nu tokia senute maza,eina ir ji ziedelio ieskoti ax.gif .
O to mandro echinopsio ir foto suradau,nu neypatingas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2011 04 27, 07:49)

miltuotieji... Nurinkt ir maudyt gausiai Actara nuodais arba Schulc ar kažkaip panašiai vadinasi ax.gif

O žiedų grožis tai užbūrė wub.gif

Mano kažko dar tik pumpuruojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 27, 21:28)
Tina,as jy galiu parvezti birzelio menesy.Del spalvos garantiju neturiu,nes dukra sukeite lapelius vazone,nu tokia senute maza,eina ir ji ziedelio ieskoti ax.gif .

pamenu, jau rasei mirksiukas.gif o gal atsimeni kokius du buvai uzsisakius, tada tikeciausi vieno is ju biggrin.gif
Atsakyti
O kaip noretusi, kad cia butu ne "ausis". Ziemojo ekstremaliai saltai ir sausai. Isnesus i lauka, po savaiteles pasirode sis "kazkas".
[attachmentid=212667]
Kaip manot kas tai? kaip atrodo opuntiju ziedu uzuomazgos?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 04 30, 13:38)
Kaip manot kas tai? kaip atrodo opuntiju ziedu uzuomazgos?

Labai panašu į žiedpumpurį 4u.gif
Atsakyti
Net neabejoju as.bus ziedelis smile.gif

(pamenu, jau rasei o gal atsimeni kokius du buvai uzsisakius, tada tikeciausi vieno is ju)..Tina pamenu ka uzsakiau,bet visa palange echinopsiu yra, ir paprastu dar,tai palauksliu kol ysitikinsiu ar ne,,kaimietukas,,tada tau perduosiu vaikely.
manasis grazuoliukas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 30, 17:05)
Net neabejoju as.bus ziedelis smile.gif

O kodel taip tvirtai manai? labai jau lauksiu kas cia bus. Si opuncija - mano sejinukas X.
Atsakyti
Neabejoju,nes opuncijos mano nutyrinetos,oi kiek kalnuose ju vaisiu nusiaubusi esu,kaip skanu,o uogienes skonis wub.gif ,visada parvezu lauktuviu.Na laiko klausimas nedidelis-laukiame bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Turiu 2 klausimus
Kaip padaryti nedideli kieki tirpalo "Actara". Nusiperkau nauja pati maziausia purkstuva, bet manau, kad vistiek 0.5l reikes skiesti. Bet man tiek nereikia. Ar kas liks, panaudoti kitems augalams profilaktiskai? Kaip jus darote?
Noriu pora kaktusiuku persodinti. Is lauko smelio dezes iskasiau smelio. Kaip ji dezinfekuoti? Jeigu jus taip darote ax.gif
Atsakyti