Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Su mamyčių diena esamas ir būsimas mamytes!

user posted image

(šiandien visai susipykau su fotiku doh.gif - neišeina visai fotografuoti verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 01 gegužės 2011 - 09:27
Vat kotais 2as metas nezydi maniskis unsure.gif ,o tokis grazuolis,kai apsipila ziedeliais.
Atsakyti
Su mamyciu diena sveikina ir manieji kaktuseliai 4u.gif
[attachmentid=212686]
Atsakyti
labutis, kokie gražūs žiedai, Tina, jūsiškis, kad apsipumpuravęs, dar daugiau matosi žiedų bus thumbup.gif
Atsakyti
labas spygliuku gerbejos 4u.gif
senai cia buvau blush2.gif labai jau grazus tie ziedai wub.gif ir maniškiu pora zydi blush2.gif as cia su tokiu klausimu ne i tema blush2.gif gal kas zinot ar yra cia sm tema apie user posted image tokius medelius ax.gif snd gavau dovanu is sunaus tai reiketu pasidometi kaip ten juos auginti g.gif google nieko gero nerandu arba nemoku/neturiu laiko ieskoti blush2.gif gal kuri is jusu netycia kokia info turit butu didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mamytems vacation4.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien pagaliau susiruošiau ir išdrįsau pirmą kartą po žiemos papurškaliot savo gyventojus vandenuku ir profilaktiškai nimazaliu. Dabar beliko laukt, ar visiems tai patiks ir kada galėsiu nešti gyventi į šiltnamį smile.gif
Atsakyti
Aš dalį jau į atvirą balkoną išnešus, bet turbūt teks nešti atgal, nieko gero nežada artimiausias dienas...
O purkšti reikės, kažkaip šiemet žiemą erkės pasidarbavo g.gif Bet dalį jau negailestingai mečiau į šiukšlių dėžę, sudėtinga tokius išgydyt schmoll.gif
Atsakyti
Žydim smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
fantastiski groziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
parodysiu ir as savo kaktusiukus,bet pas mane tai nei vienas nezydi. verysad.gif Gal kas gali pasakyti ju pavadinimus? as idsnesiau i balkona,tikiuosi nesusals,nes ir per nakti palieku. g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasirodau savo augintinius 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif grazu wub.gif
Atsakyti