Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Enija @ 2011 05 24, 16:35)
O kaip ši rūšis vadinasi. Nesu gyvo mačiusi.  blush2.gif

jei manes klausi, smile.gif tai Escobaria minima
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 05 24, 16:38)
jei manes klausi, smile.gif  tai Escobaria minima

ačiū
svajosiu apie tai.
Atsakyti
O jeij, reik daryt turgelį steno kaktusiukų blink.gif
Atsakyti
tai jau mes čia laukiam to turgelio. Oi kaip laukiam ax.gif
Atsakyti
Gal padėsit ax.gif dabar neturiu foto, bet žodžiu vienas mano kaktusas užaugina naujus spyglius raudonus , o senieji kažkodėl papilkėja. Sunerimau, nes visi kaktusai pasipuošę "nuo galvos iki kojų" vienodais spygliukais, o tas kažko ima ir keičia spalva g.gif ar nebus čia erkutė?
Žinau, kad be foto neaišku, bet profes gal jau įtaria, kas jam negerai (jai ką imesiu vėliau nuotrauką). Didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ne profe,bet manau nauji spygliukai lenda,todel ir spalva kitokia.Paziurekite kaktuso visa virsune turi buti sviesesnes zalios spalvos-tai budimas is miego.Jei miegas buvo vesus ir sausra-galimi ir ziedeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2011 05 24, 20:27)
tai jau mes čia laukiam to turgelio. Oi kaip laukiam  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
TURGELIS SKELBIAMAS biggrin.gif
Steniukai ieško namų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 05 24, 09:51)
Tai jei ji neplanavo 80 stenų, manau pamačius, kad neliks viena su jais, tik apsidžiaugs smile.gif

Kaip supratau tai Aupo jau šaukėsi pagalbos.Gal kad būtų paprasčiau Kaktusine galėtum įdėti iš karto į mano čekų ryšulėlį,jei man ką atsiuntė ir prisumuosi į bendrą kainą ir visi kartu parkeliautų namo.(paimčiau po 2 vnt. pasidalinsiu su kolegėm darbe)
yahoo.gif Žinoma jei Aupo duoda palaiminimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 24 gegužės 2011 - 18:48
Visiems, kas mano sąrašuose įdėsiu. Bet su HILDA, AUSTELE, DAIVA R ir SIRDELYTE, tai nežinau ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2011 05 24, 20:39)
TURGELIS SKELBIAMAS  biggrin.gif
Steniukai ieško namų  mirksiukas.gif

Noriu po 1vnt. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusine @ 2011 05 24, 20:47)
Visiems, kas mano sąrašuose įdėsiu. Bet su HILDA, AUSTELE, DAIVA R ir SIRDELYTE, tai nežinau ką daryti.

O kodel nezinot ka daryti? blush2.gif As nieko nesuprantu jau...
Atsakyti
Skaičiuoti kainas spec kiekvienam žmogui papildomai, bet čia dar nieko, žiūriu kad skirtingi miestai.
Atsakyti