Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Štai tas mano įtartinas kaktusiukas smile.gif
Nr.1
user posted image

Esu visiška naujoke blush2.gif kas liečia kaktusus. Tik ką pradėjau skaitinėti šią temą, domėtis priežiūra. Pirmas mano darbas buvo, paskaičius temą, tinkamai juos persodinti thumbup.gif
Rūšių neskiriu ir pavadinimų net nežinau, tad gal pagelbės sužinoti mano kaktusų vardus bigsmile.gif

Nr.2
user posted image

Nr.3
user posted image

Nr.4
user posted image

Nr.5
user posted image

Nr.6
user posted image

o čia mano antramečiai sėjinukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Aš šiemet siūlausi Kaune kaktusus padalint, žinoma, jei reikės ir Crassula, kuri kasmet mums gėrybes išdalina, negalės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 05 24, 19:08)
Aš šiemet siūlausi Kaune kaktusus padalint, žinoma, jei reikės ir Crassula, kuri kasmet mums gėrybes išdalina, negalės  smile.gif

PERDUODU ESTAFETE, NES ....
o SESTADIENI IS vILNIAUS MIKRAS VAZIUOJA PRO kAUNA I rYGA, I KAKTUSU PARODA, GAL kOKS SPYGLIS, AR oLIVIJA KAKTUSUS PRIGRIEPTU, O MES kAUNE, PRIE MOLO SAVO mb MASINON IKISTUME, KOL PARBILDOSIM IS rYGOS.
Atsakyti
Oi, vardų kaita įvyko biggrin.gif Nepažinau bigsmile.gif O aš ir galvoju kur Crassula dingusi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cinside, o kur tave bus galima Kaune pagaut? as tai labai tikejaus su Crassula susitikt del vieno jos pazado man blush2.gif
Atsakyti
Cinside kur bus galima su tavim susitikti Kaune,nes aš tai iš rajono.Crassula labai patogioj man privažiuot vietoj gyvena.O pernai tai ir važiavo pro šalį,nereikėjo spec.į Kauną maltis.
Ortija, atsisakysi šiemet pagelbėti? g.gif Net nežinau kaip į tave kreiptis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 24 gegužės 2011 - 21:41
Kaktusai atkeliavo ja blink.gif thumbup.gif tikiuosi gavau bent ką nors iš savo sąrašo
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2011 05 24, 22:42)
Kaktusai atkeliavo ja blink.gif thumbup.gif tikiuosi gavau bent ką nors iš savo sąrašo

Gavai, kur reiks siųsti į Jonavą ar į Kauną.
Apsisuko galva galutinai smile.gif
Bandysiu iki savaitgalio išdalinti, o gal kas iš Vilniaus norėtų, man kaip rajoninei būtų labai gerai ir kiti pačiam mieste gal pasiimtų patogiau bet kuriuo metu, o ne kada aš mieste būnu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 05 24, 23:51)
Gavai, kur reiks siųsti į Jonavą ar į Kauną.
Apsisuko galva galutinai smile.gif
Bandysiu iki savaitgalio išdalinti, o gal kas iš Vilniaus norėtų, man kaip rajoninei būtų labai gerai ir kiti pačiam mieste gal pasiimtų patogiau bet kuriuo metu, o ne kada aš mieste būnu.  g.gif

Į Kauną atsiųskit su visais, kurie Kaune bus pasiimti, nes vieno iš Jonavos neapsimoka siųst smile.gif
Atsakyti
puikumėlis , laukiu kaktusiukų , įdomu kas parkeliavo g.gif , taip smalsu
pasiimsiu pas bet ką, jei reik galiu ir padalinti

kartais jei tik pirmadienį atkeliautu kaktusiukai galima būtu padaryti meetuką ax.gif , jei savaitgalį tikriausiai nebus norinčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 05 24, 19:31)
Gal padėsit ax.gif  dabar neturiu foto, bet žodžiu vienas mano kaktusas užaugina naujus spyglius raudonus , o senieji kažkodėl papilkėja. Sunerimau, nes visi kaktusai pasipuošę "nuo galvos iki kojų" vienodais spygliukais, o tas kažko ima ir keičia spalva  g.gif  ar nebus čia erkutė?
Žinau, kad be foto neaišku, bet profes gal jau įtaria, kas jam negerai (jai ką imesiu vėliau nuotrauką). Didelis dėkui  4u.gif

Viskas gerai su tuo kaktusu - erkutės spyglių negraužia smile.gif Kai kurių kaktusų senesni spygliai papilkėja . O pavadinimai - 1. Gymnocalycium, 3. Opuntia, 4. Echinopsis, 5. Mammillaria.
Atsakyti
Gal padesite atpazinti g.gif ar ne mammi kokia?
user posted image
o sis buvo isdyges vos yziurimas kartu su kaktusu,kai pirkau,ar ne euphorbia?
user posted image
Atsakyti