Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(anril @ 2011 05 24, 23:03)
Viskas gerai su tuo kaktusu  - erkutės spyglių negraužia smile.gif Kai kurių kaktusų senesni spygliai papilkėja . O pavadinimai  - 1. Gymnocalycium, 3. Opuntia, 4. Echinopsis, 5. Mammillaria.

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif dabar galiu plačiau apie kiekvieną rūšį paskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
...TAI APSISUKIMAI mano darbų įsibėgėjo, O jei pirmadienį kaktusai atkeliaus- tai galėsiu padalinti, nes pvz., kai kuriu jonaviečių artimieji seniai žino kur aš gyvenu ir kur slepiu tai kas brungiausia mums.
Tinai irgi galėsiu atiduoti, ka žadėjau... ALE KĄ blink.gif blink.gif ? Karolinė žilė nudvėsė, o barbata dar lyg ir laikosi .
MITUKAS būtų JĖGA... bet pirmadienio vakaras jau suplanuotas.... NEbent 19,30... bet jau laikas nusišauk vietoj doh.gif GAL antradienį ??
IR pro Raudondvarį vis dar važinėju, ypač ketvirtadienį smile.gif

( Labai visokių nesąmonių- išleistuvių ir kt. šį savaitė... ĖĖĖĖGZAI.... FU)

NIRimtas aš žmogus, nepastovi kaip bele kas.... O Cinsidė kurios kaunamiesčio dalies kaktusininkė ? Gal tikrai- ji iš manęs kelių žmogų paimtų augalus ?
NU IKI>

Atsakyti
Jei nebutu sunku, tai man antradienis kaip ir tiktu.
Atsakyti
Tai nesimaišom, imam iš ten, kur visada biggrin.gif
Atsakyti
Uzuolankom jus cia rasote unsure.gif pirma karta dalyvaujant uzsakyme niekas neaisku ax.gif ,tai kur gi reikes Kaune pasiimti ,,kroviny,, biggrin.gif
Atsakyti
Vilniečiams parašiau laiškelius, gaudykit...
Atsakyti
Kaunieciai irgi nekantrauja. Negaliu is nekantrumo. Idomu, kuriuos gavau.
Atsakyti
Kaunieciai rytoj gaudys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 05 25, 22:52)
Vilniečiams parašiau laiškelius, gaudykit...

O man gaut neimanoma?
Atsakyti
O jūs užsakinėjot kažką? Kiek prarūšiavau atrodo visiems išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 05 26, 08:19)
O jūs užsakinėjot kažką? Kiek prarūšiavau atrodo visiems išsiunčiau.

Kaktusine, o kada atsiųsi kaunietėms sumas kiek pervest pinigėlių? Labai ir aš nekantrauju ką gavau iš užsakytų, nes užsakinėjau pirmą kartą blush2.gif įdėjai man steno kaktusiukų po 1vnt?
Atsakyti
Pasistengsiu rytoj per pietus iki stoties palėkt.
O sumas ramiai skaičiuosiu savaitgalį. Dėjau, bet kaip kiek ir kam, jau nebeatgaminu smile.gif
Atsakyti