Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Pagaliau kaktusus gavau thumbup.gif iš 21 užsisakinėto gavau 16, rytoj po lietuvių egzo lėksiu sodint ir pasirodysim smile.gif
Atsakyti
Mano naujokai:
[attachmentid=213566]
Papildyta:
Gal kuri meduzos auginimo instrukcija i vertimu biura neset? tongue.gif as supratau tik viena, kad Pavel uz viena sekla sumokejo 21 doleri, o mums ziauriai gera kaina didelis augalas nuskilo ir turim but dekingos dedulei smile.gif
Atsakyti
Pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kiek groziu cia bigsmile.gif
Atsakyti
Ei, mergaites, as ir noriu uzsisakyti... tokiu maziuku, kaip si mergina virsuje.... 4u.gif

bet niekas man nepagelbeja ir nepasako - kur, kaip, kada... doh.gif o pati nesuprantu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2011 06 01, 09:37)
Ei, mergaites, as ir noriu uzsisakyti... tokiu maziuku, kaip si mergina virsuje.... 4u.gif

bet niekas man nepagelbeja ir nepasako - kur, kaip, kada...  doh.gif  o pati nesuprantu.... schmoll.gif

Neseniai dare visos bendrai uzsakyma, tai dabar reik laukt kito karto. As irgi noreciau uzsisakyt ka nors neiprasto. Belieka sekti tema ir sulaukti kol darys dar viena uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2011 05 31, 21:43)
Pagaliau kaktusus gavau thumbup.gif iš 21 užsisakinėto gavau 16, rytoj po lietuvių egzo lėksiu sodint ir pasirodysim smile.gif

Dar prieš sodinant ar po nepamirškit vieno dalyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 06 01, 09:06)
Dar prieš sodinant ar po nepamirškit vieno dalyko  4u.gif

kokio? g.gif

Klausykit, o kažko kitokio sodinant nereikia daryt nei paprastai? niekad be žemių apdžiūvusiom šaknim nesodinau blush-anim-cl.gif

tai aš paėmiau kaktusinę žemę ir pasodinau... Neliejau, nes žemė drėgna buvo... o ką daugiau daryt reikėjo - actara nupurkšt? Oliet kada - kai išdžius ar jau šiandien liet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 05 31, 22:18)
Mano naujokai:
[attachmentid=213566]
Papildyta:
Gal kuri meduzos auginimo instrukcija i vertimu biura neset?  tongue.gif as supratau tik viena, kad Pavel uz viena sekla sumokejo 21 doleri, o mums ziauriai gera kaina didelis augalas nuskilo ir turim but dekingos dedulei  smile.gif

Kokie fainuoliai wub.gif As kadangi ziopla doh.gif ir prazioplinau "meduza" tai seklytes maciau ebejuje: 10 seklyciu -10 doleriu, kitam puslapyje 5 seklytes, netoli 5 doleriu.
Tai dabar baisiaiiiii kankinuosiiii biggrin.gif kad jus visos turit si grazuoli, tai museit sesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 06 01, 08:06)
Dar prieš sodinant ar po nepamirškit vieno dalyko  4u.gif

kaip žinot ar pinigai nuėjo ten kur reikėjo? blush2.gif
Atsakyti
Nuėjo, bet dar ne visų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2011 06 01, 07:37)

bet niekas man nepagelbeja ir nepasako - kur, kaip, kada...  doh.gif  o pati nesuprantu.... schmoll.gif

Jei turi kortele, tai prasom is cia:
http://www.palkowits...z/sukulenty/en/
Sekmes. Tik pavelka i dzinsus tavuosius tikrai kaktusu nemainys verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Pervesti pinigu reik nepamirsti, pries sodinant verysad.gif wub.gif unsure.gif
Atsakyti