Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Ortija @ 2011 06 01, 10:00)
Jei turi kortele, tai prasom is cia:
http://www.palkowits...z/sukulenty/en/
Sekmes. Tik pavelka i dzinsus tavuosius tikrai kaktusu nemainys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pervesti pinigu reik nepamirsti, pries sodinant verysad.gif  wub.gif  unsure.gif

a biggrin.gif
Iš karto pavedimą vyras padarė, kai tik paėmė kaktusus ax.gif Tikiuosi gavo adresatė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 01, 09:15)
kokio?  g.gif

Klausykit, o kažko kitokio sodinant nereikia daryt nei paprastai? niekad be žemių apdžiūvusiom šaknim nesodinau blush-anim-cl.gif

tai aš paėmiau kaktusinę žemę ir pasodinau... Neliejau, nes žemė drėgna buvo... o ką daugiau daryt reikėjo - actara nupurkšt? Oliet kada - kai išdžius ar jau šiandien liet? blush2.gif

Actara nupurkšti reikia, būna kad vabaliukas koks dovanų parsisiunčia smile.gif Laistyti kokią savaitę nereikia. Ir į drėgną žemę sodinti negerai, ypač jautresnius kokius - (caput rūšių, kaip Ortija sakė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2011 06 01, 10:20)
Actara nupurkšti reikia, būna kad vabaliukas koks dovanų parsisiunčia smile.gif Laistyti kokią savaitę nereikia. Ir į drėgną žemę sodinti negerai, ypač jautresnius kokius - (caput rūšių, kaip Ortija sakė) smile.gif

drėgna, tai tik tiek, kiek drėgna būna naujam pakelyj... nelabai ji drėgna ax.gif Nu šiandien gal išdžius jau... o caput serijos tikiuosi nėra unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turit ryšių su Irma Zizaite , Audrone iš Kupiškio(chasmina13) ir Ieva Kaminskaite, nei kaktusus pasiima, nei reaguoja į mane smile.gif Ar tik nebus didelis noras pradingęs.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 06 01, 11:08)
Gal kas turit ryšių su Irma Zizaite , Audrone iš Kupiškio(chasmina13) ir Ieva Kaminskaite, nei kaktusus pasiima, nei reaguoja į mane smile.gif Ar tik nebus didelis noras pradingęs.

jeigu atliktų kaktusai - duok žinot - manau, kad mielai perimčiau bent daugumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma Zizaite pazistamas asmuo.... Nu, kituose paskelbsiu forumuose- gal atsiras.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 06 01, 10:08)

prašom skelbti sąrašą- išsidalinsim neužlaikydamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 01, 12:17)
jeigu atliktų kaktusai - duok žinot - manau, kad mielai perimčiau bent daugumą mirksiukas.gif

as irgi imciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 06 01, 12:33)
as irgi imciau  drinks_cheers.gif

Ir as paimciau. Kuriu netureciau. 4u.gif
Kaktusine - o kodel kai as rasiau, man parsete, kad neuzsakote, neperkate ir nesiunciate?
O norejau kazka uzsisakyt?
Atsakyti
Nes jau praėjo užsakymas. Dabar tik dalybos ir mokėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2011 06 01, 13:34)
Ir as paimciau. Kuriu netureciau. 4u.gif
Kaktusine - o kodel kai as rasiau, man parsete, kad neuzsakote, neperkate ir nesiunciate?
O norejau kazka uzsisakyt?

Todėl, kad užsakymus reikėjo siųst iki vasario 13d. jei netikit - ieškokit senose temose. nieko slaptai nebuvo daroma, viską skelbė merginos viešai... Aš irgi prisijungiau pirmą kartą, bet tikiuosi ne paskutinį...

O jūs užsimanėt jau tada, kai mes viską gavom, ką buvom užsakę ax.gif

Dar kartą AČIŪ Kaktusinei ir Ortijai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 01, 14:12)
Todėl, kad užsakymus reikėjo siųst iki vasario 13d. jei netikit - ieškokit senose temose. nieko slaptai nebuvo daroma, viską skelbė merginos viešai... Aš irgi prisijungiau pirmą kartą, bet tikiuosi ne paskutinį...

O jūs užsimanėt jau tada, kai mes viską gavom, ką buvom užsakę ax.gif

Dar kartą AČIŪ Kaktusinei ir Ortijai wub.gif

Ui, niekas nieko nekaltina schmoll.gif
tik kalusiu kip cia taip. g.gif
o siaip, smagumelis su tais kaktusiukais. rolleyes.gif
Atsakyti