Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Na rodausi tada ir as,tik4gavau is 8 uzsakytuju,na ir turgelio teko 2,vietoje 3 prasytu,nu niekis uzteko.gavau notoc,su cielais pumpurais bigsmile.gif
user posted image
o cia tokis pat zydi,gaila,kad ir cekiskas geltonas,tikejausi kitokios spalvos.
sita foto pavadinau 2 akys lotuliukas.gif
user posted image
Mano kaktusai uzkresti amaru,gaila,kad jy nusipirkau parodoje verysad.gif ytardama naujokus emiau apziurineti,tuos kur buvo nepersodinti,ir tieeek skydamario po vienu kaktusu buvau nemaciusi,puse cm storiu vire gyvenimas kaip reikiant.(@asta apziurekite tuos violetinia spalva zydincius notocactusus,nes cia jusiskis,galejo ir kiti buti tokie....o gal ju jau ir neturite)
foto telefonu,ne kokybiska ax.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Labutis,
elitarai, labai gražios geltonos ,,akys" thumbup.gif
Vakar gavau saviškius kaktusiukus...tris, kitą kartą žinosiu, kad reikia daugiau užsisakyt , nes gali daugumos negaut. Maniškiai jau susodinti. Didelis ačiū tiems, kas imasi šito vargo 4u.gif
Atsakyti
Gal dar anglo echinopsiu reik uzsimanyt? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 06 01, 17:10)
Gal dar anglo echinopsiu reik uzsimanyt?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Gundai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mamą vakar vakare pražydo echinopsis,tai šiandien važiavau pažiūrėt,galvojau pafotkinsiu ir nebespėjau doh.gif nuvyto unsure.gif ot kokie,žydi naktį,kai nieks nemato
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 06 01, 18:10)
Gal dar anglo echinopsiu reik uzsimanyt?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Aha,truputi eshinopsu butu visai neblogai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 06 01, 10:08)
Gal kas turit ryšių su Irma Zizaite , Audrone iš Kupiškio(chasmina13) ir Ieva Kaminskaite, nei kaktusus pasiima, nei reaguoja į mane smile.gif Ar tik nebus didelis noras pradingęs.

Jei neatsilieps,tai ilgai nelaukę ir pasidalinsim jų užsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 06 01, 14:48)
Mano kaktusai uzkresti amaru,gaila,kad jy nusipirkau parodoje verysad.gif ytardama naujokus emiau apziurineti,tuos kur buvo nepersodinti,ir tieeek skydamario po vienu kaktusu buvau nemaciusi,puse cm storiu vire gyvenimas kaip reikiant.(@asta apziurekite tuos violetinia spalva zydincius notocactusus,nes cia jusiskis,galejo ir kiti buti tokie....o gal ju jau ir neturite)

blink.gif blink.gif Ojetus net nefainai pasijaučiau unsure.gif pas mane nėra nei vieno ligoto tfu x3 kartus. Aš juos periodiškai palieju Actara,tai su skydamariu parduoti tikrai negalėjau unsure.gif Gerai,kad ir sugalvojai pažiūrėt,būtų ne kas nabagui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 01 birželio 2011 - 22:07
@asta, nepikta as smile.gif ,tik perspeti suskubau ,kad ir kiti jusu nesusirgtu.O manasis karantine dabar.
Atsakyti
Kaktusine, Irma pradejo atsirasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 06 01, 17:45)

jei kas apsiimsit siųstis iš anglo, tai praneškit. Tikiuosi priimsit į kompaniją? ax.gif
Atsakyti
Dabar tvarkau orchideju uzsakyma, paskui paziuresim del anglo mirksiukas.gif
Atsakyti