Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

As savo kaktusus maudziau kalio permaganato tirpale praskiestu su vandeniu, ir saknis nuploviau ir su krapstuku erkutes rinkau tikiuos pades. g.gif
Aupo labai grazus kaktusiukai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurventa: 30 kovo 2011 - 14:56
QUOTE(Ortija @ 2011 03 30, 13:28)

ar ne g.saglionis g.gif pataisykite mane jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 03 30, 15:28)

Gymnocalycium. Greiciausiai saglionis.
Atsakyti
QUOTE(Ilonalit @ 2011 03 30, 15:36)
Perziurejau savo a.z., tai kaktusiukus gavau netgi kovo 10d. Reiskia per 20 dienu susirgo kaktusiukai, dar paguglinsiu, paskaitysiu kokios priezastys galejo buti. Gal pirktoj zemej, o gal vazonelis naujas be skylutes g.gif

Nesusirgo jie - čia ne liga, o kenkėjai. Greičiausiai buvo jau vabaliukų, kai gavai. Ir įsiveisė per tą laiką. Vazonėlis naujas tikrai nekaltas. Bet geriau jis būtų su skylute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 03 27, 20:18)
Siandien padirbeta smile.gif ,dauguma persodinta.
user posted image
zydim...
user posted image
pumpurai.
user posted image

groozis wub.gif

QUOTE(Ilonalit @ 2011 03 29, 16:41)
Sveikos, kaktusiuku myletojos. Pastebejau tokia problemele ant savo kaktusiuku
http://www.cactuz.ru...rba-s-nimi.html Ka patartumete daryti, isskyrus chemikalus. Sitam straipsyje parasyta, kad pavalyti muilo su denaturato (nezinau, kas cia yra ax.gif ) tirpalu, kitam straipsni, kad padeda cesnakinis tirpalas. Lauksiu jusu patarymu.

as ta pacia problemele turiu verysad.gif tai nupurskiau kaktusus su actara ir keleta is ju tuo paciu ir persodinau, pakeiciau zemes, vazonus, o pora kompoziciju palikau, nesinorejo judint, tik is rudens jie susodinti blush2.gif bandau isgydyt be persodinimo, purskiau nu labai labai gausiai, kad ir i zeme patektu, kelias dienas is eiles... ziuresiu kaip cia bus, jei neisnyks bandysiu ta kita tirpaliuka, kur merginos rekomendavo doh.gif

o siaip jau isitikinau sita kenkeja visada parsinesi su naujais kaktusais doh.gif kad ir kaip atidziai be ziuretum verysad.gif pernai vasara turguj pirkau kelis zydincius grazuolius ir rudeni islindo tie miltuotieji skydmariai, ir nors is karto atskyriau, isnesiau i kita patalpa, bet po keliu menesiu islindo ir ant kitu, kurie pradzioj salia stovejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 31 kovo 2011 - 10:39
As net su naujokais nerizikuoju,nupurskiu,kad nebutu nuostolio veliau ir nereiketu gailetis.Juk nezinia prie kokiu ,,ligoniu,,jie stovejo.
Atsakyti
Sveikos,padekit, patarkit ka daryt? Pernai nusipirkau kaktusa zydejo ryskiai ruzavais ziedais,dabar prazydo tas pats kaktusas bet ne ruzavai o baltai blink.gif gal ka patarsit,kad ziedai vel butu ruzavi? cry.gif cry.gif
Atsakyti
prazydom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurventa: 31 kovo 2011 - 15:00
4u.gif gal aš čia ne visai į temą, bet kaip vadinasi šitas kaktusas? blush2.gif ar aš klystu, čia gal net ne kaktusas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 31, 18:22)
4u.gif gal aš čia ne visai į temą, bet kaip vadinasi šitas kaktusas?  blush2.gif ar aš klystu, čia gal net ne kaktusas  blush2.gif

user posted image

blush2.gif jau suradau Alöe variegata ax.gif jei neklystu.. ax.gif

Tina*, pas tave visas katalogas iš gėlių gaunasi, atradau ko ieškojau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 31 kovo 2011 - 19:48
QUOTE(just me @ 2011 03 31, 14:23)
Sveikos,padekit, patarkit ka daryt? Pernai nusipirkau kaktusa zydejo ryskiai ruzavais ziedais,dabar prazydo tas pats kaktusas bet ne ruzavai o baltai blink.gif gal ka patarsit,kad ziedai vel butu ruzavi? cry.gif  cry.gif

O kitais metais jis žydės geltonai lotuliukas.gif , todėl nieko nedaryk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 03 31, 20:50)
O kitais metais jis žydės geltonai  lotuliukas.gif , todėl nieko nedaryk lotuliukas.gif

nu jei kas met keistu spalva tai butu thumbup.gif ,bet va dabar zinok kaip sumastys jis man kitais metais zydet biggrin.gif
Atsakyti