Labas rytas

Labas rytas
Aš jau lyg jaučiu, kad reiktų pertraukėlę padaryti, bet noriu dar pratempti iki penktadienio, nes nuo šeštadienio negalėsiu sportuoti
O kitą savaitę irgi neaišku kas bus su sportu, nes išvažiuosiu iš Lietuvos, tuomet su MB skrisim į Stokholmą kelioms dienoms, tai nemaža pertrauka man gausis.
Mergaitės, ryt prisidavimas. Lauksiu minusiukų

Aš jau lyg jaučiu, kad reiktų pertraukėlę padaryti, bet noriu dar pratempti iki penktadienio, nes nuo šeštadienio negalėsiu sportuoti

Mergaitės, ryt prisidavimas. Lauksiu minusiukų

QUOTE(chérie @ 2011 03 23, 23:44)
Sveika prisijungusi
Ar nori jungtis į mūsų lentelę? Prisiduodam numestus/priaugtus kg/cm penktadieniais
Jei taip, tuomet dar parašyk man savo norimą svorį ir šlaunies apimtį

noriu ir į lentelę

oj nebus man rytoj minusiuku, bet nebus ir pliuso nes db po biski vel stoju i vezias po savo nuodemingu apsivalgymu ir nesportavimo
siandien jogo man priklauso bet neiseis man jos tiek ilgai padaryti mazoji neleis, tai galvoju gal per puse dalinti
per pietus ir vakare, vakare dar pilvo presui prideciau pratimu.

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 03 24, 09:36)
norimas svoris 55 kg, šlaunies apimtis 62 cm.
Dėkui 
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 09:37)
oj nebus man rytoj minusiuku, bet nebus ir pliuso nes db po biski vel stoju i vezias po savo nuodemingu apsivalgymu ir nesportavimo
Šaunu, kad susiėmei 

o as atrodo kad pas manes niekas nesikeicia, negrazeja kunas, todel kartais ir norisi viska mesti. bet kai MB pasako kad tikrai jau matosi issryskeja raumenukai, kunas grazeja tai vel susiimi

Labas
Siunčiuosi 6 week 6 pack, šian presą kankinsiu
Ui ryt matuosiuos, tikiuosi bus minusiukas. Nes arba nuo sporto akys siaurėja, arba tikrai formos mažėja ir gražėja

Siunčiuosi 6 week 6 pack, šian presą kankinsiu

Ui ryt matuosiuos, tikiuosi bus minusiukas. Nes arba nuo sporto akys siaurėja, arba tikrai formos mažėja ir gražėja

Sveikutes
saunuole. Taip ir bus jei labai noresi
o kada pradejai sportuot? rezultatam pasimatyt reikia laiko.
as sau duodu kokius 3 men, jei rezultatu visai nesimatys, turbut nusivilsiu
bet sportuot man patinka, tai ar taip ar taip-tesciau.... turbut 
Vakar nusipirkau fitness kilimeli, tai turetu but smagiau sportuot. tik nezinau kada cia siandien istaikysiu, nes abu mano mazyliai namuose siandien.

QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 10:48)
Šį kartą mano tikslas kilogramus numesti ir pakeisti gyvenimo būdą, kad jie daugiau nebesugrįžtų.

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 10:56)
o as atrodo kad pas manes niekas nesikeicia, negrazeja kunas, todel kartais ir norisi viska mesti. bet kai MB pasako kad tikrai jau matosi issryskeja raumenukai, kunas grazeja tai vel susiimi 

o kada pradejai sportuot? rezultatam pasimatyt reikia laiko.

Vakar nusipirkau fitness kilimeli, tai turetu but smagiau sportuot. tik nezinau kada cia siandien istaikysiu, nes abu mano mazyliai namuose siandien.
o man atrodo, kad pradėjus sportuot, lengviau susilaikyti nuo prisivalgymo

sveikos. as jau po ripped,vakar nugribavau ir nesportavau tik valgiau
tai siandien veliau reikes pakartot ripped'a arba ka nors kitka pasportuot.
Papildyta:
gal kam ir lengviau bet man tikrai apetitas nuo sporto neapmazeja...
Papildyta:
LARGOCONFUOCO ziuriu tavo pirmagime bendraamze su maniske, mano panele irgi 2008 spali gimus

tai siandien veliau reikes pakartot ripped'a arba ka nors kitka pasportuot.
Papildyta:
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 03 24, 11:10)
gal kam ir lengviau bet man tikrai apetitas nuo sporto neapmazeja...

Papildyta:
LARGOCONFUOCO ziuriu tavo pirmagime bendraamze su maniske, mano panele irgi 2008 spali gimus

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 09:56)
o as atrodo kad pas manes niekas nesikeicia, negrazeja kunas, todel kartais ir norisi viska mesti.
Tikrai rezultatai pasimatys, kantrybės tik reikia 

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 03 24, 10:10)
o man atrodo, kad pradėjus sportuot, lengviau susilaikyti nuo prisivalgymo
Man lengviau 
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 24, 13:27)