Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(doviem @ 2011 03 28, 10:38)
vakar ryte sveriausi tai is tu +2 liko gal tik +0.5

4u.gif saunuole

QUOTE(tinute84 @ 2011 03 28, 10:41)
laba rytuka visoms  4u.gif  as jau po sporto, super savijauta!!!!!
mergaites, kurios sportuojat JM 6weeksx6pack, cia gal panasiai, kaip 30days Shred???? ir kokia trukme??

o tu ka, zadi mane viena su 30 days palikt biggrin.gif ?

Kutveliuk-sekmes egzamine 4u.gif

Ataskaita- 9 diena I lygio JM+ TurboFire abs + 100 atsilenkimu +20 min lankas. Rytoj paskutine pirmo JM lygio diena. Jau noris pakeist kazka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 28, 13:09)
As siandien galvoju JM zona pasportuoti lb seniai bedariau tai kazin kaip as ja istversiu smile.gif

as zone ryt darysiu,siandien metabolism manes laukia
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 28, 13:36)
as zone ryt darysiu,siandien metabolism manes laukia

as rytoj metabolism darysiu smile.gif
Atsakyti
O manęs šiandien laukia "hanteliovkė" showoff.gif biggrin.gif Sekmadienį nesportuosiu, tai pasidarysiu iškrovos dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 28 kovo 2011 - 12:43
O manes savaitgaly laukia didelis panu tusas, tai jau reikia pasistengti per sia sav.normaliai atsisportuoti, nes savaitgalis bus nuodemingas doh.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 28, 12:11)
Grįžtu ir aš  drinks_cheers.gif  Keisti skaičiukai tavo liniuotėje  lotuliukas.gif  g.gif

Tikrai keisti skaiciukai, is pradziu lyg normaliai rode, dabar kazkokia nesamone, einu taisyti doh.gif
Atsakyti
Nu va, aš jau po sporto. Išbandžiau turbo fire, tris programėles. ax.gif Sunku, smagu, ale jau spėjau pasitempt koją blink.gif doh.gif Dabar šlubuoju doh.gif Koja kai slydo per vienus šuoliukus ir prašom dabar cool.gif
man ateinantis savaitgalis irgi nusimato nuodėmingas, tai iki šeštadienio "arsiu" kaip turi būt kad ir su šluba koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 28, 12:03)
Kaip tik viskas matytis turi su kaupu, kad motyvacija didesnė būtų biggrin.gif

oi,ten to kaupo netgi per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kažkodėl sumaniau galvą nuimt,tik dar nežinau,kaip lotuliukas.gif (nepykit,tikrai man tas pats,su galva ar be,visur visada su galva dėdavau,tik kažko interneto nesaugumo sumetimais sumąsčiau šįkart nuimt ). einu bandyt pakoreguot,kol vaikas miega,jeigu nenubus...

ką tik po valandos pratimų presui,rankoms ir t.t.,rankelės kaip dreeeba,va tau,boba,devintinės,šitiek linksmintis,kad net pirmadienį garas eitų dar biggrin.gif doh.gif

vakare turbūt ant elipso šoksiu,nors dar jėgų ne fontanai šiand.pagalvojau,kad kažkokios sporto programos nebeimsiu iki sanatorijos,neapsimoka,tai teks pradėt grįžus unsure.gif
besportuodama sugalvojau,kad būtinai sanatorijon nusitempsiu hantelius ir sporto kilimėlį,vis nauda bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 28, 14:23)
oi,ten to kaupo netgi per daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik kažkodėl sumaniau galvą nuimt,tik dar nežinau,kaip  lotuliukas.gif (nepykit,tikrai man tas pats,su galva ar be,visur visada su galva dėdavau,tik kažko interneto nesaugumo sumetimais sumąsčiau šįkart nuimt  ). einu bandyt pakoreguot,kol vaikas miega,jeigu nenubus...

cia i musu albumely desi foto?as manau neteisinga ,kad tu be galvos ,o mes visos su galvom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 28, 12:10)
100 atsilenkimu +20 min lankas.

o tu visus atsilenkimus iškart padarai?
aš irgi taip darydavau anksčiau,bet MB jau seniai zyzė,kad reikia po triskart,ir dar DVD tos rusų trenerės mankštoj pamačiau,kad visus pratimus ji daro triskart po keliolika kartų.tai dabar ir aš taip darau,o atsilenkimai tai kelių rūšių unsure.gif

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 28, 12:45)
O manes savaitgaly laukia didelis panu tusas, tai jau reikia pasistengti per sia sav.normaliai atsisportuoti, nes savaitgalis bus nuodemingas doh.gif  alc.gif

bene į ta patį čiuošim? biggrin.gif nu gal visgi ne lotuliukas.gif pas mus irgi merginų nuodėmingas tūsas laukia,tai oi oi kaip sportas eis į trasą šią savaitę drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ateinanti savaitgali manau namie praleisiu, bet vistiek reikia pasportuoti, sia savaite gerokai, kaip ir visas kitas ax.gif reikia ispirkti kalte pries save pacia, kuomet visa savaite nei krust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 28, 14:23)
besportuodama sugalvojau,kad būtinai sanatorijon nusitempsiu hantelius ir sporto kilimėlį,vis nauda bus  thumbup.gif

Va čia tai šaunuolė thumbup.gif Dar ir žurnalą kokį prigriebk su mankštos pratimais, pasivaikščiojimą įtrauk į darbotvarkę, ir nebus jokios pertraukos sporte.

P.S. Ne į temą, bet gal MO ar samanta žinot, kiek kcal galėtų turėti daiginti rugiai? Nespėju per kelias temas lakstyt, tai čia paklausiau blush2.gif Ar dar yra daugiau kcal skaičiuotojų?
Atsakyti