Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(samanta* @ 2011 03 28, 13:24)
cia i musu albumely desi foto?as manau neteisinga ,kad tu be galvos ,o mes visos su galvom mirksiukas.gif

aš su galva,tik be veido biggrin.gif
o kas čia neteisingo? peržiūrėjau visų foto,šaunuolės mergaitės,gražu pažiūrėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif o ir ne visos su veidu mirksiukas.gif beje,pati turbūt iš Saulės miesto? 4u.gif
kai atkasiu,įkelsiu iš disko dar foto prieš beveik 3 metus,ir pernykštę,kur -27kg,galėsit pažiūrėti,kaip galima užsiauginti šonus per metus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 03 28, 13:47)
Va čia tai šaunuolė thumbup.gif Dar ir žurnalą kokį prigriebk su mankštos pratimais, pasivaikščiojimą įtrauk į darbotvarkę, ir nebus jokios pertraukos sporte.

P.S. Ne į temą, bet gal MO ar samanta žinot, kiek kcal galėtų turėti daiginti rugiai? Nespėju per kelias temas lakstyt, tai čia paklausiau blush2.gif Ar dar yra daugiau kcal skaičiuotojų?

oho,maruša,kiek nebedaug tau liko iki tikslo bigsmile.gif wub.gif wub.gif
mankštos pratimukų be galo daug žinau,tai bandysiu suktis vietoj lotuliukas.gif o ilgiiii pasivaikščiojimai jau numatyti thumbup.gif
Papildyta:
dėl daigintų kviečių,tai pačiai įdomu,bet nežinau,reiks pasidomėt g.gif
Atsakyti
As neskaiciuoju kaloriju, turbut labai blogai jausciausi jei kiekviena kasni tureciau skaiciuoti, todel tiesiog stengiuosi maziau esti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 03 28, 14:16)
As neskaiciuoju kaloriju, turbut labai blogai jausciausi jei kiekviena kasni tureciau skaiciuoti, todel tiesiog stengiuosi maziau esti  blush2.gif

žinok,nėra taip,kad skaičiuoji kiekvieną kąsnį,tikrai 4u.gif aš pati visada jau daugmaž jaučiu,kiek kcal įsidėsiu,tai įsidedu patiekalo tiek,kad sočiai pavalgyčiau,o paskui jau skaqičiuoju,kiek suvalgiau 4u.gif
Atsakyti
Maruša,tau mergaičių prašymas lėkt į Bendraamažius,ten tariamės dėl myto 4u.gif
Atsakyti
MO ,o ko bijai kad veiduka slepi tongue.gif biggrin.gif ,,na seip nenori nerodyk,bet man vistiek atrodo kad jei jau i kitas ziuri tai ir save rodai,mano tokia nuomone
taip is saules miesto as
Atsakyti
nu ir apsirijau pietums, 2 kalakutienos kotletus surijau su bulvem ir salotom doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

sakau reikia pasidalinti ir savo stebuklu! lotuliukas.gif Savaitgalį leidau sau atsipalaiduoti, nesportavau, beje ir neblogai pavalgiau (picos, virtiniai su braškėmis, skruzdelynas, saldainiai ir t.t.). Galvojau, kad priaugau viską, ką taip sunkiai numečiau, o čia - stebuklas! Per savaitgalį numečiau 1 kg ir dar apimtys sumažėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kas žino, kaip čia taip gavosi?
Atsakyti
Man po vakar taip skauda visus sonus po to fire pilvukui.. ar siandien galima vel sportuoti? nepersitempsiu?
Atsakyti
Na va, aš jau po rolleyes.gif
QUOTE(Graikiskoji @ 2011 03 28, 17:15)
Gal kas žino, kaip čia taip gavosi?

lotuliukas.gif Kažkur skaičiau, kad svorio prieaugis/sumažėjimas realiai pasirodo tik į trečią dieną, nors man taip nebūna, kitą dieną svarstyklės "nudžiugina", tikėkimės, kad ir tau didesnių nuostolių ta trečioji diena neatneš tongue.gif

Kutveliuk, nežinau, kas ten per programa, gal ten reikia kaitaliot pratimus, bet kai sportavau JM shredą, ir su skaudančiais raumenukais dirbau, atsileisdavo viskas per apšilimą. Bet dar žiūrint koks skausmas, pagal savijautą spręsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 28, 11:59)
ir uz JM 30  shred zymiai sunkesnis mirksiukas.gif

Na as kai pradejau shreda tai nelengva man buvo,o vakar pasirode,kad 6pack visai nesunkus,bet kai reikejo antra rata daryt tai visa raudona kaip burokas buvau,bet cia del to,kad intensyvi si treniruote,cardio yra imaisyta. Nors per 4,5 menesio sporto tikrai istvermingesne pasidariau,man ten pratimai nesunkus buvo,na tik vieno dar nelabai iveikiu,treniruote intensyvi,bet nelabai sunki,cia as aisku apie 1lygi kalbu,reikes isbandyt 2. Bet siandien zinokit kaip skauda sonus man nuo tos treniruotes,rankas ir kojas irgi jauciu,bet labiausiai sonai padirbejo thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 28 kovo 2011 - 17:24
QUOTE(samanta* @ 2011 03 28, 15:18)
MO ,o ko bijai kad veiduka slepi tongue.gif  biggrin.gif ,,na seip nenori nerodyk,bet man vistiek atrodo kad jei jau i kitas ziuri tai ir save rodai,mano tokia nuomone
taip is saules miesto as

visada visur dėjau su viskuo,tai sumąsčiau paįvairint kasdienybę lotuliukas.gif jei rimtai,tai visada ir aš buvau tokios nuomonės,bet kiek jau laiko bendrauju SM,visko mačiau ir regėjau,tad jeigu kitos nerodo,tad kodėl tik mano atvejis nesąžiningas? mirksiukas.gif
o man kai sušvies,tai įdėsiu su viskuo,nieko neslepiu lotuliukas.gif

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 28, 15:23)
nu ir apsirijau pietums, 2 kalakutienos kotletus surijau su bulvem ir salotom doh.gif

o kas čia per apsirijimas? čia normalūs pietūs pagal kaloražą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada jungiausi i Jusu buri, bet taip nieko dorai ir neprisnekejau cia, sunku ta temuke sekti, toks cia chatinimas biggrin.gif ax.gif Turiu didziuli antsvori, sunku man sportuoti, greitai pavargstu doh.gif taciau prikalbejau savo B,kad su manimi uzsiimtu.Dabar stengiuosi bent 4-5k. per savaite ...boksuotis nail.gif smarkiai jauciuosi paskui 'padirbejusi', geras kardio gaunasi bigsmile.gif tik tiek,kad problematiskiausia vieta pilvuke, nu didelis ir nejuda, apkrinta uzpakalis ir slaunis, o pilvas kaip nestuke.gif hmm, mastau ar pratmai duotu efekta? g.gif nes krentant visam svoriui krenta ir pilvas, taciau,kad jis butu plokscias...ar bent kazkas arciau to, turbut kojytes turetu virsti pagaliukais doh.gif kaip toki sudejima kontroliuoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 28 kovo 2011 - 17:50