Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 28, 17:49)
Sveikos, kazkada jungiausi i Jusu buri, bet taip nieko dorai ir neprisnekejau cia, sunku ta temuke sekti, toks cia chatinimas  biggrin.gif  ax.gif Turiu didziuli antsvori, sunku man sportuoti, greitai pavargstu  doh.gif  taciau prikalbejau savo B,kad su manimi uzsiimtu.Dabar stengiuosi bent 4-5k. per savaite ...boksuotis  nail.gif  smarkiai jauciuosi paskui 'padirbejusi', geras kardio gaunasi  bigsmile.gif  tik tiek,kad problematiskiausia vieta pilvuke, nu didelis ir nejuda, apkrinta uzpakalis ir slaunis, o pilvas kaip  nestuke.gif hmm, mastau ar pratmai duotu efekta?  g.gif  nes krentant visam svoriui krenta ir pilvas, taciau,kad jis butu plokscias...ar bent kazkas arciau to, turbut kojytes turetu virsti pagaliukais  doh.gif  kaip toki sudejima kontroliuoti?  g.gif

gal daugiau padirbet butent su pilvuko sritim? kuri mergaite cia buvo imetus pratimuka liemens dailinimui? sake neblogai 'pasislifuoja' apimtys. turetu but savaitgalio pokalbiuose tas pratimukas. gal dar abs'ams daugiau kruvio duok. ir butinai mityba prisiziurek mirksiukas.gif tiek is manes, kitos daugiau turetu patart. as nelabai ka ir nusimanau apie svorio metima.
Papildyta:
O as noreciau parsisiust ir perzvelgt ta 6 weeks 6 packs, bet man liepia registruotis. ar taip ir turi but, ar as kazka ne taip darau? rusu kalboj ne bum bum nesigaudau doh.gif
Atsakyti
O as noreciau parsisiust ir perzvelgt ta 6 weeks 6 packs, bet man liepia registruotis. ar taip ir turi but, ar as kazka ne taip darau? rusu kalboj ne bum bum nesigaudau doh.gif
[/quote]

Manęs taip pat prašo registracijos, tačiau ten registruotis galima, kaip suprantu, tik nuo šešių ryto iki dviejų valandų dienos g.gif
Atsakyti
As cia kaip naujoke tai turbut uzversiu vis klausimais... blush2.gif
siandien kad ir skaudanciais sonais bet visvien atlikau slim in 6 start it up ir poto hip hop abs is pirmo disko.
nu ta hip hop labai patiko.. thumbup.gif sakykit ar kas ji bandet? ar veiksmingas riebaliukams ant uzpakalio? koju? aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 28, 18:04)
gal daugiau padirbet butent su pilvuko sritim? kuri mergaite cia buvo imetus pratimuka liemens dailinimui? sake neblogai 'pasislifuoja' apimtys. turetu but savaitgalio pokalbiuose tas pratimukas. gal dar abs'ams daugiau kruvio duok. ir butinai mityba prisiziurek mirksiukas.gif  tiek is manes, kitos daugiau turetu patart. as nelabai ka ir nusimanau apie svorio metima.
Papildyta:

As buvau imetus pries kelias dienas ax.gif manau tikrai daugiau demesio reikia skirti butent problematiskiausiai vietai ir labiau ja mustruoti negu kitas, na ir maista aisku ziureti reikia turint virssvorio,vien su sportu lasinuku nenumesi deja,nors ir nuo medziagu apykaitos priklauso,mano viena pazystama daug metu sportuoja,bet valgo visoki s... o figura turi idealia 0 riebalu unsure.gif

As tai va turiu toki lasiniuka maza pilvo apacioje kuri sunkausia eina numest,na as sportuoju tik 2 kartus per savaite,maista priziuriu,bet daznai sokoladu piktnaudziauju,na bet kazkaip nesuku per daug galvos,nes matau koks mano pilvas buvo nesportuojant ir koks dabar,tvirtas presiukas isryskejes rolleyes.gif Zodziu patenkinta as tik koju noretusi plonesniu,nes jos atletiskos pas mane,raumenukai greitai prisipompuoja,bet nieko jau nepadarysi toks sudejimas,nors MB sako kad jam grazu, juk raumenukai daug geriau negu lasinukai arba kaulai atsikise,tas ir guodzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 28, 18:21)
. Bet siandien zinokit kaip skauda sonus man nuo tos treniruotes,rankas ir kojas irgi jauciu,bet labiausiai sonai padirbejo  thumbup.gif  rolleyes.gif

va va ir man taip buvo poto 6weeks pax ,net nustebusi buvau,kai slaunys ir soninins presas taip skaudejo ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 28, 18:54)
tik koju noretusi plonesniu,nes jos atletiskos pas mane,raumenukai greitai prisipompuoja

o man kaip tik stambesnes kojos grazu mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu tas 6 weeks 6packs yra pagrindas preso raumenukam? g.gif Tada nooooriu as jos doh.gif man mylimiausi pratimukai presui. galeciau daryt ir daryt. o labiausiai nemegstu atsispaudimu doh.gif veu.. gal kuri turinti galetu persiust man ta 6 weeks 6 packs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 28, 17:49)
Sveikos, kazkada jungiausi i Jusu buri, bet taip nieko dorai ir neprisnekejau cia, sunku ta temuke sekti, toks cia chatinimas  biggrin.gif  ax.gif Turiu didziuli antsvori, sunku man sportuoti, greitai pavargstu  doh.gif  taciau prikalbejau savo B,kad su manimi uzsiimtu.Dabar stengiuosi bent 4-5k. per savaite ...boksuotis  nail.gif  smarkiai jauciuosi paskui 'padirbejusi', geras kardio gaunasi  bigsmile.gif  tik tiek,kad problematiskiausia vieta pilvuke, nu didelis ir nejuda, apkrinta uzpakalis ir slaunis, o pilvas kaip  nestuke.gif hmm, mastau ar pratmai duotu efekta?  g.gif  nes krentant visam svoriui krenta ir pilvas, taciau,kad jis butu plokscias...ar bent kazkas arciau to, turbut kojytes turetu virsti pagaliukais  doh.gif  kaip toki sudejima kontroliuoti?  g.gif

sveika,o koks tas "didžiulis antsvoris"? g.gif
pilvukui yra aibė įvairiausių pratimų,pradedant visagaliais atsilenkimais,nepatingėk pasižiūrėti pirmos psl.nuorodas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 28, 18:04)
kuri mergaite cia buvo imetus pratimuka liemens dailinimui? sake neblogai 'pasislifuoja' apimtys.

ačiū tai mergaitei,aš kaip tik šiandien pridėjau tą pratimuką prie visų daromų drinks_cheers.gif

QUOTE(white kitty @ 2011 03 28, 18:54)
vien su sportu lasinuku nenumesi deja,nors ir nuo medziagu apykaitos priklauso,

drinks_cheers.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 28, 19:29)
o labiausiai nemegstu atsispaudimu :

ir aš doh.gif bet kai silpniausia vieta,tai specialiai noris save "perspjaut",nagi,gal kada nors visai pradės patikt bigsmile.gif

oi oi,koks tingumas,miegas apėmė,bet varauuuu mint elipsiuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 28 kovo 2011 - 19:57
paskaitinejau jusu temele, bet labai jau cia daug visko pas jus smile.gif
as ir sportuoju namuose, bandziau sporto kluba lankyti, bet nusprendziau, kad pabandysiu namuose, tai... ir pradejau.
Namuose darau Cindy Crawford pratimukus, kazka is interneto, darau ir visokiu atsilenkimu.
Prisipazinsiu, kad buna kartais taip tingu daryti, kad pradedu ieskoti pateisinamu priezasciu kodel nesportuoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bmaja @ 2011 03 28, 20:12)
kazka is interneto, darau ir visokiu atsilenkimu.

kas tas "kažkas"? kokių "visokių"? smile.gif

labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 28, 14:55)
oho,maruša,kiek nebedaug tau liko iki tikslo  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Aha, reikia neapsileist rolleyes.gif
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 28, 20:29)
Tai kaip suprantu tas 6 weeks 6packs yra pagrindas preso raumenukam? g.gif

Pati JM pirmam lygy sako, jog ten ne tiek abs, kiek core workout, yra cardio nemažai, ir atsispaudimų, bet daugumoj taip, presas.
Man tai peilis įtūpstai tuo pat metu į viršų keliant svorį, oj kaip tempia užpakalinę šlaunų dalį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 28, 20:57)
sveika,o koks tas "didžiulis antsvoris"?  g.gif
pilvukui yra aibė įvairiausių pratimų,pradedant visagaliais atsilenkimais,nepatingėk pasižiūrėti pirmos psl.nuorodas  4u.gif

labas, pries metus sveriau 93kg doh.gif o esu mazo ugio , 163cm.Paskui numeciau iki 74kg per puse metu beveik 20kg, taciau labai save ribojau.Susirgau, negalejau sportuoti, atpratau sportuoti, keitesi daug aplinkybiu gyvenime, nebuvo niekam laiko doh.gif beto plaukai eme slinkti, pradejau valgyti ir dabar vel...80kg doh.gif kojos grazios, bet aisku su tokiu svoriu tos slaunytes storokos doh.gif bet man,kad ir 5kg apkris, jos kaip mat pagrazes, man norisi daryti bendra kardio,kad deginti kcal ir kazkaip 'paveikti' liemens sriti atskirai priedo g.gif
Atsakyti
Labas rytas, nu jau siandien as isvis kaip gerai guminiu bananu atidauzyta doh.gif
jau net ir giliau kvepuojant skauda, o jau nekalbu kai reik atsikoset doh.gif sest, stot, pasilenkt, vaika pakelt - irgi siandien man didelis darbas lotuliukas.gif ujuj, bandysiu po mokslu vel pasportuoti jei pavyks bent ranka pakelti, gal truputi atleis doh.gif nieko, as optimiste, isivaziuosiu ir praeis visi siti, paprasciausiai senokai buvau taip stipriai apkrovus save blush2.gif thumbup.gif

aij tiesa, pasigirsiu... paskutinio semestro visi egzaminai jau islaikyti thumbup.gif taigi per visus mokymosi metus turiu 2 astuonetus, 6 ar tai 7 devynetus ir kiti desimtukai thumbup.gif diplominio puse irgi jau padarius, beliko pabaigti ir labai tikiuosi dauti diploma su pagyrimu blush2.gif
Atsakyti