Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

As po kalanetikos kiekviena karta jauciu kojas,uzpakaliuka,rankas,bet nestipriai,tiesiog jauciasi,kad dirbau,o kai iterpiau 6weeks 6pack tai kita diena kaip sulauzyta buvau,manau itakos turi programu ir pratimu kaitaliojimas,nes raumenukai pripranta prie vienu pratimu,o kai iterpi visai kitus tada jie gauna soka ir skauda kol vel nepripras g.gif

Siandien atejo mm,o man vakare i kalanetika doh.gif Bijau,kad rytoj vel kraujo klano nebutu kaip praeita karta doh.gif Bet siandien pasistengsiu lengvesniu kruviu daryt,as visada plesausi kiek isgaliu padaryti,nes trenere nustato kiek reikia atlikti maziausiai ir daugiausiai kartu,tai as visada maximuma atlieku,bet siandien tai jau nesiplesysiu,ramiau reikes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 31 kovo 2011 - 09:44
White_kitty, nesiplesyk geriau siandien toj kalanetikoj 4u.gif

As dar va pamirsau pasakyti, kad po pertraukeles padarius manksta vakar pajauciau kad galiu daugiau pasilenkti i prieki, pagaliau pasiekiau koju pirtus nesulenkus koju lotuliukas.gif sakyciau juokingai graudu, bet as visai nelanksti schmoll.gif tad man jau pasiekimas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš šią savaitę nesportuoju visai, nes vien kelionės, arba intensyvus ruošimasis joms biggrin.gif Tai nuo sekmadienio vėl pradėsiu normaliai sportuoti.
Su MB susimatėm po mėnesio nesimatymo, tai jo pirmieji žodžiai mane pamačius buvo, kad vaje, kaip sukūdau blush2.gif Jam dar specialiai nesakiau, kad sportavau ir stengiaus visaip, norėjau pažėt, ar pastebės, ar ne. Tai labai savimeilę paglostė, reikia dabar tik neapsileisti, ir toliau savo tikslo siekti ax.gif Nu taip smagu, kad pastebėjo ax.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 29, 07:49)
aij tiesa, pasigirsiu... 
Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 29, 08:21)
o sakykit kaip Jus ten fotografuojates? i albumeli man dar per anksti turbut, tai as bent nusifotkinciau, o jau kai priimsit ikelciau i albumeli
Paprastai nusifotografuojam, svarbu, kad visas 'gėris' matytųsi motyvacijai kelti biggrin.gif O į albumėlį priimam po 4 prisidavimų ir dalyvavimo temoje mirksiukas.gif

QUOTE(taram-param @ 2011 03 30, 11:30)
Ar priimsit mane, nes motyvacijos tai man labai reikia, nes bijau, kad po poros savaičių vėl nepradėčiau muilinti
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Sėkmės siekiant savų tikslų 4u.gif

QUOTE(Graikiskoji @ 2011 03 30, 19:51)
Skaitau jūsų komentarus ir susidariau nuomonę, jog visos esat labai toli pažengusios    aš sportuoju tik JM 30 days shred ir vakare dar sportuoju, bet kiekvieną dieną. Ar čia tik man taip sunku iš pradžių viskas atrodo, ar čia taip iš tiesų?
Mes dauguma nuo 30 days shred pradėjom, ir toliau jau pradėjom imtis labiau pažengusių treniruočių. Pamatysi, kaip po jos sustiprėsi, ir pati griebsiesi sunkesnių jau mirksiukas.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 03 30, 20:48)
bet na kaip neskauda man raumenu taip neskauda, kazkaip keista, vakar 2gubai padirbau, bet vistiek nieko...
Man irgi neskauda 4u.gif Turbūt prie krūvio jau pripratom. O gal tiesiog, jog čia grynai kardio treniruotės. Jei dirbtume daugiau su svoriais ar visokiais pratimais, tuomet gal skaudėtų g.gif Na bet man svarbu rezultatas matosi, svoris krinta, pati jaučiuosi normaliai pasportavusi, tai labai galvos ir nesuku, kad nieko neskauda biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, o siandien as visai ne tokia jau ir sulauzyta, jauciu dar truputi raumenukus, bet siaip gana gerai viskas thumbup.gif vakare reiks vel dvi treniruotes tai tikrai pavaryt thumbup.gif cherie aciu uz atsakymus, bandysiu cia kazkaip nusifotografuoti, gal prie veidrodi pavyks g.gif
Atsakyti
sweikos visos 4u.gif 4u.gif as jau po sporto, 9 diena , 1 lygio thumbup.gif thumbup.gif plius dar padariau turbo fire Abs, bet pirma karta jutau, kad pilvas DEGA wub.gif
Atsakyti
Labas visoms sportininkėms 4u.gif
po vakarykštės poilsio dienos ( tarp lygių visada darau dienos pertrauką ) šiandien pirma III-čio Ripper in 30 treniruotė. Vov vov vov!! Taaaip sunku blink.gif gal tik pusę pakartojimų vos ištempiu. Bijau, kad savaitės neužteks, kad pilnai juos įveikčiau ir galėčiau tęsti IV lygį unsure.gif Bet įveikus didelį iššukį visada malonu džiaugtis pasiekimais
Atsakyti
Man šią savaitę išsiderino sportai, vakar ir užvakar nebuvo kada pasportuot, bet kcal norma, tai baika irnesakyk.gif Norėjau sekmadienį pasportuot, kad būtų bent 5k./sav., bet susigundžiau mėnulio fazės keitimosi iškrova (dar ir dėl to, jog namie yra daaaug pomidorų sulčių biggrin.gif), tai bandysiu ją. O nuo kitos savaitės pradėsiu Tae Bo ir JM No More Trouble Zones rolleyes.gif Dar kada savaitės bėgy reiks su šuniu prasilėkt miško takeliais, pračekint, ar tinkama danga bėgiojimui biggrin.gif

IDeina, šaunuolė, ir man patinka iššūkiai, o jų pas JM netrūksta cool.gif
Atsakyti
As jauciu pasiliksiu tik JM sportuoti kazkaip mane ji labiausiai uzveda ir noro yra su ja sportuoti. o siandien nusprendziau lengvai pasportuoti, eisiu y lauka su mazaja, paskui vakare padarysiu po 8min.visam kunui.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Aš šią sav begėdė nesportavau blush2.gif Vis tas mano gimtadienis viską subalamutino, tai jaučiu nuodėmiausiu iki sekmadienio vakaro doh.gif Galvojau va šain pasportuosiu kol vaikas miega, ale pati užmigau blush2.gif Žodžiu, man gėda blush2.gif
O visos sportuojančios šaunuolės thumbup.gif 4u.gif Kitą sav grįšiu į sporto ritmą bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 31, 10:22)
Man ir jau niekas nebeskauda atrodo kad nesportuociau, nors suprakaituoju tai lb daug smile.gif

gal krūvį reik didint?
nes aš irgi būnu šlapiaaaa,bet neskauda nieko g.gif padidinau šiek tiek krūvį pratimų atžvilgiu,tai šiand jaučiu,kaip maloniai skaudą tą vietą,kur presas turėtų būt lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(doviem @ 2011 03 31, 10:58)
As dar va pamirsau pasakyti, kad po pertraukeles padarius manksta vakar pajauciau kad galiu daugiau pasilenkti i prieki,

šaunuolė thumbup.gif
aš irgi noriu pasidžiaugt,jau tos rankos mano nevykėlės pradžioj čiut čiut porą atsispaudimų išspausdavo sulenktais keliais doh.gif ,tai vakar jau žiūriu,oplia,oplia kaip niekur nieko triskasrt po dešimt thumbup.gif

QUOTE(chérie @ 2011 03 31, 11:01)
Su MB susimatėm po mėnesio nesimatymo, tai jo pirmieji žodžiai mane pamačius buvo, kad vaje, ka

kaip faiiina thumbup.gif
Atsakyti
MO o kaip kruvi padidinsi jei viska darai taip kaip nurodyta g.gif o gal po kiek laiko turi nebeskaudeti. ziuresiu kaip bus veliau kai pradesiu begioti.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 31, 13:52)
MO o kaip kruvi padidinsi jei viska darai taip kaip nurodyta g.gif o gal po kiek laiko turi nebeskaudeti. ziuresiu kaip bus veliau kai pradesiu begioti.

aš nesportuoju pagal JM ar dar ką nors,kolkas elipsas ir pratimai atskiroms kūno dalims,tai jeigu jaučiu,kad jau nebepavargstu,ilginu laiką ant elipso arba pridedu pratimų,pvz.jeigu nieko nebejaučiu po pratimo triskart po dešimt,pradedu daryti triskart po dvylika,paskui triskart po penkiolika,ir pan. 4u.gif
Atsakyti