Sveikos mergaitės
Aš šią savaitę nesportuoju visai, nes vien kelionės, arba intensyvus ruošimasis joms

Tai nuo sekmadienio vėl pradėsiu normaliai sportuoti.
Su MB susimatėm po mėnesio nesimatymo, tai jo pirmieji žodžiai mane pamačius buvo, kad vaje, kaip sukūdau

Jam dar specialiai nesakiau, kad sportavau ir stengiaus visaip, norėjau pažėt, ar pastebės, ar ne. Tai labai savimeilę paglostė, reikia dabar tik neapsileisti, ir toliau savo tikslo siekti

Nu taip smagu, kad pastebėjo
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 29, 07:49)
Šaunuolė
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 29, 08:21)
o sakykit kaip Jus ten fotografuojates? i albumeli man dar per anksti turbut, tai as bent nusifotkinciau, o jau kai priimsit ikelciau i albumeli
Paprastai nusifotografuojam, svarbu, kad visas 'gėris' matytųsi motyvacijai kelti

O į albumėlį priimam po 4 prisidavimų ir dalyvavimo temoje
QUOTE(taram-param @ 2011 03 30, 11:30)
Ar priimsit mane, nes motyvacijos tai man labai reikia, nes bijau, kad po poros savaičių vėl nepradėčiau muilinti
Sveika prisijungusi

Sėkmės siekiant savų tikslų
QUOTE(Graikiskoji @ 2011 03 30, 19:51)
Skaitau jūsų komentarus ir susidariau nuomonę, jog visos esat labai toli pažengusios aš sportuoju tik JM 30 days shred ir vakare dar sportuoju, bet kiekvieną dieną. Ar čia tik man taip sunku iš pradžių viskas atrodo, ar čia taip iš tiesų?
Mes dauguma nuo 30 days shred pradėjom, ir toliau jau pradėjom imtis labiau pažengusių treniruočių. Pamatysi, kaip po jos sustiprėsi, ir pati griebsiesi sunkesnių jau
QUOTE(3kitten @ 2011 03 30, 20:48)
bet na kaip neskauda man raumenu taip neskauda, kazkaip keista, vakar 2gubai padirbau, bet vistiek nieko...
Man irgi neskauda

Turbūt prie krūvio jau pripratom. O gal tiesiog, jog čia grynai kardio treniruotės. Jei dirbtume daugiau su svoriais ar visokiais pratimais, tuomet gal skaudėtų

Na bet man svarbu rezultatas matosi, svoris krinta, pati jaučiuosi normaliai pasportavusi, tai labai galvos ir nesuku, kad nieko neskauda