Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(MO @ 2011 03 31, 13:57)
aš nesportuoju pagal JM ar dar ką nors,kolkas elipsas ir pratimai atskiroms kūno dalims,tai jeigu jaučiu,kad jau nebepavargstu,ilginu laiką ant elipso arba pridedu pratimų,pvz.jeigu nieko nebejaučiu po pratimo triskart po dešimt,pradedu daryti triskart po dvylika,paskui triskart po penkiolika,ir pan.  4u.gif

ai tu taip sportuoji, bet as kad ir kaitalioju pratimus vistiek jau nebeskauda kaip seniau.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 31, 13:59)
ai tu taip sportuoji, bet as kad ir kaitalioju pratimus vistiek jau nebeskauda kaip seniau.

o ką sportuoji,gal neįsidėmėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 31, 14:04)
o ką sportuoji,gal neįsidėmėjau  blush2.gif

As sportuoju JM 6wex6pax, JM zona ir JM metabolism. man sios programos lb patinka.
Atsakyti
As jau po sporto programos kuria susidariau pati blush2.gif
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 31, 13:52)
MO o kaip kruvi padidinsi jei viska darai taip kaip nurodyta g.gif o gal po kiek laiko turi nebeskaudeti. ziuresiu kaip bus veliau kai pradesiu begioti.

Negi isivaizduoji, kad visa gyvenima sportuojant tau ir turi skaudeti? Manai sportininku tada butu? Paskaudena paskaudena pradzioj, paskui raumenukai apsipranta prie kruvio ir nebeskauda. Tai nera blogai, nebent raumenukai visiskai pripranta prie to paties kruvio, tu paciu pratimu, tada lieknejimas baigiasi, tuomet reikia pakeisti tiesiog treniruotes intensyvuma, tom paciom raumenu grupem daryti kitus pratimus. Bet tai cia kas menesi gal koki keisti tik reiktu ar dar reciau g.gif

QUOTE(MO @ 2011 03 31, 13:57)
tai jeigu jaučiu,kad jau nebepavargstu,ilginu laiką ant elipso arba pridedu pratimų

Ir taip didinsi iki begalybes? Aisku pradzioj tai gerai padidinti kazkiek, kad treniruote butu pakankamai intensyvi ir truktu iki 1,5val. ilgiau tikrai nereikia, nebent nori medali gauti sudalyvavus kokiose tai varzybose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 03 31, 14:12)
As jau po sporto programos kuria susidariau pati blush2.gif

Ir taip didinsi iki begalybes? Aisku pradzioj tai gerai padidinti kazkiek, kad treniruote butu pakankamai intensyvi ir truktu iki 1,5val. ilgiau tikrai nereikia, nebent nori medali gauti sudalyvavus kokiose tai varzybose  lotuliukas.gif

kokią susidarei?
žinoma,kad ne lotuliukas.gif kadangi svajonių apie galliūnų varžybas neturiu showoff.gif lotuliukas.gif ,be to,laikas labai ribotas su mažiais,tai kai pajusiu,kad užtenka,ir bus gana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 31, 14:16)
kokią susidarei?
žinoma,kad ne  lotuliukas.gif kadangi svajonių apie galliūnų varžybas neturiu  showoff.gif  lotuliukas.gif  ,be to,laikas labai ribotas su mažiais,tai kai pajusiu,kad užtenka,ir bus gana  rolleyes.gif

Na jau minejau cia, kad dabar darau pagal brazila presui Tummy tuck (apie20min vien prasas kankinamas) tada darau kojom pagal brazilo Basic treniruote (tik pas mane ji dvigubai beveik ilgesne buna, nes ten todo tik po viena koja, as darau abiem kojom tai stabdau vaizda:) ) na ir pagal JM rankom su hanteliais pratimai. 6pratimai, kiekvienas po 3 serijas, 1 serija po 15 pakartojimu smile.gif Na o tada tempimo pratimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, priimsit į savo kompaniją? smile.gif Sportuoju jau maždaug 2 mėnesius, kasdien po 30 minučių, aišku buvau pasidariusi ir kelias išeigines biggrin.gif Man 21, ir jau pajutau, kad pats laikas pradėti sveikai maitintis ir sportuoti, nes juk jaunystėj lengviausia naujus teisingus įpročius ugdytis ax.gif Šiandien pat eisiu pirkt matavimo juostelės, o ryt jau ir apimčių matuotis smile.gif Tikiuosi jūsų palaikymo, nes juk kartais taip norisi viską mesti. Tuo labiau, kad man reikia dažnų pokyčių nuoboduliui vaikyti blush2.gif

Būkit pasiruošusios elementarių klausimų lavinai, nes esu visiškai žalia sporte ir sveikoj mityboj blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 03 31, 16:35)
Sveikos, priimsit į savo kompaniją?  smile.gif  Sportuoju jau maždaug 2 mėnesius, kasdien po 30 minučių, aišku buvau pasidariusi ir kelias išeigines  biggrin.gif Man 21, ir jau pajutau, kad pats laikas pradėti sveikai maitintis ir sportuoti, nes juk jaunystėj lengviausia naujus teisingus įpročius ugdytis  ax.gif Šiandien pat eisiu pirkt matavimo juostelės, o ryt jau ir apimčių matuotis smile.gif Tikiuosi jūsų palaikymo, nes juk kartais taip norisi viską mesti. Tuo labiau, kad man reikia dažnų pokyčių nuoboduliui vaikyti  blush2.gif

Būkit pasiruošusios elementarių klausimų lavinai, nes esu visiškai žalia sporte ir sveikoj mityboj  blush2.gif  doh.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 03 30, 13:10)
Džerimi, na ir šaunuolė tu, pradėjai II shredo lygį ir nė cypt, nei sunku nei ką lotuliukas.gif

juokauji? laugh.gif aisku nebuvo lengva. Jauciau, kad sunkiau nei I lygis. prakaitas bego kaip turi but. pasilenkiu-tai per nosi varva, atsistoju-tai per akis bega doh.gif

Na, siandien II JM lygio 2 diena. Kadangi mazasis treniruotei ipusejus atejo prisiglaust ir pasiskust, kad pilvuka skauda, tai porai minuciu prisedau nuramint. Ispirkinedama kalte pabaigiau treniruote iki galo, ir dar priedo puse padariau. Bet vistiek jauciuos ne taip, kaip po pilnos treniruotes. Nezinau kaip cia dar kalte ispirkt biggrin.gif reiks eit TurboFire abs ir 8 min buns dvigubus padaryt doh.gif bet dabar negaliu, tai vakarui atkeliu. Vistik tikrai prasme yra tame, ka JM sako- ''tik jokiu budu nesustokite treniruotes eigoje''.
Atsakyti
Nu pasiguodžiau kokia aš tinginė, susigėdau ir vistik pasportavau 30min biggrin.gif Dar atsisiunčiau Turbo Jam 20min programą, visas 8 min sporto programas, tai jau kitą sav kasdien darysiu skirtingą programą. Žinau kad vos judėsiu rytais biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, kas priėmėt į savas gretas 4u.gif Dabar jau tikrai bus didesnė motivacija smile.gif

Merginos, ar jūs užkandate po treniruotės? pvz, bananą suvalgote? MB pats sportuoja jau ilga laika ir vis man tą bananą kiša biggrin.gif

Atsakyti