Menesiena, sveika prisijungusi
QUOTE(white kitty @ 2011 03 31, 20:31)
Na va parsibeldziau po kalanetikos,bet nepavyko man sumazinti kruvio,vis per ta mano uzsispiryma nedaryti blogiau negu kiti arba padaryti geriau uz kitus

Tikiuosi rytoj nepabusiu kraujo klane

Na tu kaip visada, tikiuosi kad nebus tau ryt blogai
O as kokia geda apturejau siandien, pasipasakosiu jums. Buvo taip: nuejau pas destytoja del diplominio ir isejo kalba ne i tema, kad jis vargsas jam skauda skrandi, mat visa diena nevalges, tai pasakiau kad ner ko skustis, mat man irgi viska skauda ir presa ir kojas ir t.t. Pasakiau aisku del ko (pasportavau po pertraukos), o jis ir atkirto: "Jus sportuojat? Nesimato" visi aisku pasijuokem is to dalyko, bet pasijauciau nejaukiai

Na jis toks draugiskas siaip labai, jaunas ir linksmas, bet sis juokelis man nepatiko, skaudi tema matyt per daug. Veliau, kadangi MB veze mane ir destytoja prigriebem namo vezti (pakeliui) destytojas ir klausia: "Kur sportuojat?" atsakiau, kad namie. Jis ir sako: "tai ateik i sita stadiona, cia ir as begioju". Tada jis dar atsiprase, pasake kad nenorejo izeisti ir pasake jog tikisi kad as neisizeidziau del jo pasakymo "NESIMATO, KAD SPORTUOJI". Pamaniau merginos, kad kaip is tikro baisu but paciai nepatenkintai savo kunu, o dar kai kas nors ta primena, net jei juokais, tai buna dar skaudziau. Manau mano motyvacija tik pakils dar labiau po tokiu zodziu
Ech... issipasakojau...