Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

labas rytas sportininkes, as jau po 2tros dienos 2 lygio JM ir turbo fire 10 abs padariau thumbup.gif thumbup.gif dabar sedziu prie pc, ir pomidoru sultis geriu, Marusa i sveikata drinks_cheers.gif Iskrova man siandien wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 04 03, 09:03)
Sveikos, mano manksta vakar buvo ilgas vaiksciojimas po parduotuves, deja, eilini karta nusivyliau savimi ir rubu gamintojais. Nusirengus atrodau baisiai, o rubai tik ant manekeniu siuvami. gun_bandana.gif Zodziu supykau stipriai, bet vistiek vakar apsivalgiau, o prie skanaus patiekalo dar ir desertai du: pyragaitis ir ledai  umn.gif  bash.gif Na o siandien vaziuosiu i baseina paplaukiot, stengsiuos prisiminti senus laikus ir keliausiu i taka kuriame galima plaukti trasoj, ziuresiu kaip seksis. Manau tai ir bus mano sportas, na tik kad grizus reiks is virtuves kraustytis, nuo rytojaus prasides remontai doh.gif

Vaje,tau vakar reikejo kaip tik is to pykcio pasportuoti,na bet plaukimas labai gerai,atsigriebk siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 04 03, 13:01)
Vaje,tau vakar reikejo kaip tik is to pykcio pasportuoti,na bet plaukimas labai gerai,atsigriebk siandien  mirksiukas.gif

Vakar tiek prisivalgius negalejau jau sportuoti blush2.gif Na siandien nuplaukiau 1km be dideliu pertrauku, aisku kazkada tekdavo plaukti po 3-4km be jokio sustojimo, dabar taip nebera doh.gif na bet vistiek jau neblogai. Po plaukimo dar vandeni su broliu pazaidem krepsini, tai irgi visai neblogai, dabar eisiu dar kokia valanda ar dvi pasivaiksciot, o tada kraustysiuos jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 04 03, 10:03)
Sveikos, mano manksta vakar buvo ilgas vaiksciojimas po parduotuves, deja, eilini karta nusivyliau savimi ir rubu gamintojais. Nusirengus atrodau baisiai, o rubai tik ant manekeniu siuvami. gun_bandana.gif Zodziu supykau stipriai

Delto as ir nemegstu eiti shopintis, nes pastoviai susinervinu ir savim nusiviliu. Matuojuos drabuzius vos ne su asarom. verysad.gif Bet koks yra kaifas kai sukusti ir tenka ieskoti mazesnio dydzio nei iprastai bigsmile.gif Tada jausmas buna nepakartojamas ir atperka visus sportavimo sunkumus thumbup.gif

Sveikos,

as jau savaiciuke stebiu jusu pokalbiukus ir pati po truputi pradedu sportuoti namuose. Kol kas isliksiu stebetoja lotuliukas.gif O kai matysiu, kad valios netruksta ir po savaiteles visko nemesiu, tai lankysiuos pas jus dazniau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 03 balandžio 2011 - 13:30
o man kaip tik atvirksciai, cia UK, kaip storuliu krastas, buna taip kad i vaiku skyriu reikia eiti ieskoti tinkamo dydzio thumbup.gif thumbup.gif bet va, kai gryztu i LT, tada tai uhu, nors esu ir normalaus sudejimo, bet vistiek sunkoka doh.gif
Atsakyti
tinute84, ar pablūdai iškrovos dieną sportuot? nono.gif Man šiandien day-off nuo sporto, ta proga iškrovą darausi, ir šiaip, po vakarykščio kokteiliukų vakarėlio ir riešutų, čipsų ir dar beleko RIJIMO su vyru nelabai į maistą norisi žiūrėt lotuliukas.gif
QUOTE(tinute84 @ 2011 04 03, 15:49)
kai gryztu i LT, tada tai uhu

Gerulis išsireiškimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 03 balandžio 2011 - 16:29
Sveikutes 4u.gif Man vakar irgi buvo totali apsiryjimo diena. valgiau ir nejutau sotumo visai. o ir valgis buvo toks hmm.. jogurtas su dribsniais, pica, popcornai, sudyti riesutai, nealkoholinio alaus truputis, bandeliu pora, sokoladiniai saldainiai su capucinu, puse arbuzo doh.gif ir tai cia tik uzkandziai. jie buvo tarp rimto maisto blink.gif doh.gif bet sporto nepraleidau.

Siandien sportuosiu i pavakare, nes visa diena lauke pralakstem su seimyna. Tai biski atsipusiu ir eisiu. Vakar nusipirkau fitnes'o guma, tai siandien prabandysiu tuos TurboFire pratimukus kojoms.
Atsakyti
nuplauke man iskrovos diena .... blush2.gif blush2.gif atvaziavo sweciu, atsiveze saslu...kepem..o kaip gi as ... verysad.gif verysad.gif pavalgiau
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 04 03, 17:35)
nuplauke man iskrovos diena .... blush2.gif  blush2.gif atvaziavo sweciu, atsiveze saslu...kepem..o kaip gi as ... verysad.gif  verysad.gif  pavalgiau

Mmm saslykai,kaip as ju noriu miskelyje kur nors,reikes jau neuzilgo atidaryti sezona rolleyes.gif
Atsakyti
Reikės ir mums atidaryt sezoną tourist5.gif
Aš vakar tiksliai už kokias tris dienas į priekį paėdžiau, nesinori nieko valgyt lotuliukas.gif Nu bet kaip keikiu save, vietoj to, kad saikingai visą savaitę po truputį panuodėmiaut, tai ne, reikėjo per vieną kartą viską suryt doh.gif Ryt ryte kelsiuos ir paskutinį kartą padraugausiu su JM hanteliovke, o jau po to... zumba, tae bo, no more trouble zones fitness4.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

ech, ir aš apturėjau persivalgymo savaitgalį - ir klube, ir gimtadienį, ir laidotuvėse pabuvojau... Žodžiu, totalus bukietas persivalgymų. Grįžusi atsistojau ant svarstyklių, tai nusigandau...

Bet paskaičiau Jūsų komentarus ir susidariau nuomonę, jog vis dėlto čia kaltas pavasaris lotuliukas.gif saulutė nušvito, tai ir valgyt užsinorėjo rolleyes.gif

beje, turiu klausimuką - kaip manot, ar galiu pradėti sportuoti JM 30 day shred 2 lygi, jei dar pirmo liko 2 treniruotės, bet man jos per daug lengvos ir norisi ko nors naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Graikiskoji @ 2011 04 03, 18:36)

beje, turiu klausimuką - kaip manot, ar galiu pradėti sportuoti JM 30 day shred 2 lygi, jei dar pirmo liko 2 treniruotės, bet man jos per daug lengvos ir norisi ko nors naujo  ax.gif

ai as tai saziningai atlaikiau visas 10. Tiesiog kai matydavau, kad jau ner kas veikt, sunkindavau pratimus. paskutines pora treniruociu kai kuriuos kardio darydavau su svareliais rankose. ir siaip niekad nelaukiu, kol jos prades pratimus daryt, nes JM visad pries pratima trumpai ape ji papasakoja. bet juk po poros treniruociu visa seka atmintinai isimeni, tai as iskart po vieno darydavau kita. gaunas: ilgesnis pratimo laikas = didesnis kruvis.
Atsakyti