Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(aurute__ @ 2011 04 02, 10:33)
as lb pergyvenu kai jis kazkur iseina ir nieko neparaso ilgai, visokios mintys y galva lenda, todel ir nepamiegu.

seip suprantu,tu jam sianakt nervus patampyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 04 02, 10:39)
seip suprantu,tu jam sianakt nervus patampyk mirksiukas.gif

kaip tik ta ir ruosiuos padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 04 02, 10:41)
kaip tik ta ir ruosiuos padaryti drinks_cheers.gif

saunuole thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos, nors ir vėluodama, bet prisiduodu savo matavimus:

klubai - 96
liemuo - 70
šlaunis - 52
pilvas - 86

Svoris 60, Ūgio tiksliai kol kas nepasakysiu, bet maždaug 164 - 165
Atsakyti
sveikutes, sportininkes!!! kaip nuotaikos siandien???? man tai super wub.gif jau turejau pirma diena JM 2 lygio thumbup.gif thumbup.gif
ir jau vienuolikta diena, kaip nevalgau nuo 6 val.!!!!!
Atsakyti
oho Tinute! Va čia tai pasiekimai... thumbup.gif Bet kaip tau užtenka valios nevalgyt po 6? Kažkada buvau užsibrėžus nevalgyt po 8, bet ir tai nesisekė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 04 02, 08:21)
nedingusi niekur,as cia biggrin.gif

Is albumelio kazkur dingusi,nemaciau foto g.gif

Siandien ryte buvau aerobikoje,na nelabai man,su JM namie zymiai geresne manksta gaunasi,na bet truputi paprakaitavau ir tai gerai,nusipirkau nauja abonementa balandziui 8 kartams,dabar jau stengsiuos visus isvaikscioti tik i kalanetika rolleyes.gif

Gaila,kad galesiu tik 2 menesiusi vaikscioti,tikrai man ten patinka ir jeigu lankyciau kokius metus buciau labai daug pasiekusi,nes trenere isties puiki,bet deja isvaziuoju,pirma laika jauciu teks vel tik namuose sportuoti kol viska issiaiskinsiu kur ten kas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 04 02, 14:07)
oho Tinute! Va čia tai pasiekimai...  thumbup.gif Bet kaip tau užtenka valios nevalgyt po 6? Kažkada buvau užsibrėžus nevalgyt po 8, bet ir tai nesisekė  schmoll.gif

sunkiausios buvo pirmos dienos, o veliau pripratau.....kai noriu valgyti, zalia arbata geriu wub.gif
Atsakyti
Kažkaip dingusios visos sportininkės šiandien 4u.gif
Malonu kaip jau ir šeimos nariai pastebi, kad apkūdusi, tik nei centimetruose, nei kilogramuose tai man neatsispindi schmoll.gif
Toliau tęsiu JM treniruotes, beja, be ripped in 30 karts nuo karto padarau ir 6weeks 6pack, šiandien jau devintą syki padariau thumbup.gif
Beja, susigalvojau motyvaciją balandžio mėnesiui - kojos vertos miss sixty džinsų thumbup.gif nes, kad ir kokie gražūs džinsai bebūtų viską gadina pagrindas ant ko jie biggrin.gif jei pavyks įvykdyti šį savo tikslą - gegužę manęs lauks nauji džinsiukai, o kolkas motyvuosiuosi dailiomis kojomis desktope
Atsakyti
sveikos, o as nusikaltau vakar sad.gif nei treniruotes, o ir valgiau velai, tiksliau uzkandziavau.. man taip buna kai reikia sedet prie kompiuterio ir mokytis.. tai ir vakar taip paciai, zinau, kad daug darbu, ir net atsistot negaliu...
tuoj va viena savaite nukrito, kita jau baisu, kad nesugrizciau i starta doh.gif
Atsakyti
tinute84 šaunuolė, taip ir toliau thumbup.gif IDeina, super motyvacija wink.gif
Aš vakar pasportavau, bet vakare kokteiliukų taip neblogai pavartojau, sukilo apetitas ir apsivalgiau, žodžiu, iškrova turbūt pavyks, nes maisto visai nesinori JOKIO, ir kefyras labai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano manksta vakar buvo ilgas vaiksciojimas po parduotuves, deja, eilini karta nusivyliau savimi ir rubu gamintojais. Nusirengus atrodau baisiai, o rubai tik ant manekeniu siuvami. gun_bandana.gif Zodziu supykau stipriai, bet vistiek vakar apsivalgiau, o prie skanaus patiekalo dar ir desertai du: pyragaitis ir ledai umn.gif bash.gif Na o siandien vaziuosiu i baseina paplaukiot, stengsiuos prisiminti senus laikus ir keliausiu i taka kuriame galima plaukti trasoj, ziuresiu kaip seksis. Manau tai ir bus mano sportas, na tik kad grizus reiks is virtuves kraustytis, nuo rytojaus prasides remontai doh.gif
Atsakyti