Atsisiunčiau Pilates for Dummies video. Man labai patinka
Gerina laikyseną (atrodai lieknesnė) ir šiaip žarnyno bėdas gerai sutvarko, nors užsiimu vos kelias minutes per dieną. Dar tiesa lankau aerobiką, nors tas tai svorio neįtakoja visiškai, tik kad energijos priduoda ir šiaip ištvermingesnė jaučiuos. Va, o pilatesą, mergytės, pabandykit, liuks mankšta
Ilindau i musu foto albuma, MO mudvieju maikutes vienodos
samanta o kur tu dingusi?
jau po sporto, siaip ne taip atlaikiau, nors baisiai sunku buvo, mazai miegojus, jegu truksta
ryt jau bus geriau
QUOTE(doviem @ 2011 03 31, 22:06)
va čia tai spyris dupsėn
Sveikos!
Man kazkokie nesportadieniai prasidejo, bet ir nevalgadieniai
Kazkas darosi, tokia visa keista, galiu visa diena nieko nevalgyt ir nenoriu, ir nieko daryt nenoriu, pavargus net po 11 h miego atsikeliu
As darau - pratimai geri, man bent jau nesunkus, graziai dega kojytes ir tiek, gal ne kiek apimtys sumazejo, bet tokios tvirtesnes pasidare
Ta guma su rankenom vadinasi tampykle - man ziauriai geras daiktas, nes gali intensyvuma pasikoreguot ir t.t. Kuo trumpesne pasidarai tuo sunkiau ir atvirksciai, zodziu nesigailiu isleidus pinigelius
Man kazkokie nesportadieniai prasidejo, bet ir nevalgadieniai
QUOTE(Džerimi @ 2011 04 01, 13:00)
Savaitgali vaziuosiu pasiieskot Fitness gumos. Bandysiu pagal TurboFire daryt koju pratimukus su gumom. Gal kuri bandet? Kaip ispudziai?
Ir dar noreciau nusipirkt ta guma su rankenom, nezinau kaip vadinas, ir rankas patreniruot. Gal irgi kuri bandet?
As darau - pratimai geri, man bent jau nesunkus, graziai dega kojytes ir tiek, gal ne kiek apimtys sumazejo, bet tokios tvirtesnes pasidare
Labas rytas
Nepykstu
as pati juokiausi, tik viduj buvo nemalonu sakyciau, bet tikrai nepykau
Siandien jauciuosi issiputus baisiai
bet keliausiu apsipirkti su mama, tai gal isvaiksciosiu kazkiek
QUOTE(irmusiux @ 2011 04 01, 22:32)
va čia tai spyris dupsėn
Nepyk, bet skaitydama juokiausi
kaip anekdotas koks
Suprantu kad tau nesmagu, ir man pačiai nepatiktų, bet kita vertus už teisybę nereikia pykti
ir į mane pažiūrėjus niekas nepasakytų kad prakaitą lieju
pasinaudok tuo ir atkakliai siek užsibrėžto tikslo 
Nepykstu
Siandien jauciuosi issiputus baisiai
QUOTE(white kitty @ 2011 04 01, 20:26)
Ilindau i musu foto albuma, MO mudvieju maikutes vienodos
nedingusi niekur,as cia
Labas rytas
oras ir vel koks tai apsiniaukes, tikiuosi diena bus ir saulute ir silumos kaip pranese
oras ir vel koks tai apsiniaukes, tikiuosi diena bus ir saulute ir silumos kaip pranese
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 02, 09:43)
Labas rytas
Labas rytas
mano naktis be miege,nes isleidau vyra pasiganytu tai gryzo 10 ryto
o siandien turiu vaziuoti draugei vestuvine suknele padet paziureti, paskui y paneli baliu nzn kaip reikes istverti visa nakti
QUOTE(aurute__ @ 2011 04 02, 10:15)
Labas rytas
mano naktis be miege,nes isleidau vyra pasiganytu tai gryzo 10 ryto
o siandien turiu vaziuoti draugei vestuvine suknele padet paziureti, paskui y paneli baliu nzn kaip reikes istverti visa nakti 
tai reikejo miegoti,ko B ganesi
smagaus mergvakario
QUOTE(samanta* @ 2011 04 02, 10:22)
tai reikejo miegoti,ko B ganesi
smagaus mergvakario
smagaus mergvakario
as lb pergyvenu kai jis kazkur iseina ir nieko neparaso ilgai, visokios mintys y galva lenda, todel ir nepamiegu.