Sveikos
QUOTE(doviem @ 2011 04 05, 09:47)
Sveikos, Vakar visa diena buvau be interneto, jauciausi kaip be ranku

Norejau jum pranesti kad nuo vakar pradejau Turbo fire classic programa

tai vakar dariau stai ka: Fire 30 Class + Stretch 10 Class dar pridejau ir turbo fire Abs 10 Class ir rankom 50 atsispaudimų

Jauciausi tikrai maloniai pavargus, visa slapia slapia

Siandien bus antradienio programa

tikiuosi kuo ilgiau istverti, gal net visas 20savaiciu
O sveika prisijungus prie Turbo fire

man tai ziauriai gera programa

jau 4 savaite eina, bet kai kuriu vietu su maximumu nepadarau, reiskia reikia dar stengtis

O ir treniruote nenuobodzios
Vakar kadangi griauze sazine, kad nepasportavau savaitgali, tai padariau kas ir priklause fire 30+strentch 10, o i viduri tarp ju dar abs 10 + core 20

kol dariau tai pilvo presa oj kaip gerai jauciau, bet va snd visiskai nieko
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 04 05, 10:00)
MB kviečia kartu į sporto klubą su juo eiti, bet nežinau, labai man patinka namuose sportuoti

Ir tam klube vien treniruokliai, tai nežinau, nuobodu bus. O su Turbo Fire tai ir paplušu neblogai, ir smagu. Tai turbūt pasiliksiu prie sporto namuose. Arba gal pakaitalioti reiktų, keletą kartų į sporto klubą eiti, o kitus kartus Turbo Fire daryti

Aj nežinau net
As sausi buvau sporto klube, pradzioj gal ir nieko - kazkas naujo ir t.t., bet po to uzkniso, derinkis prie laiko, jau gera valanda reikia uzmest prie sporto, nes nuvaziuot ir parvaziuot, zodziu apsvarscius viska, bent jau man, kad reiki dar ne raumenukus ryskint, o vistiek daugiau prie kardio, tai eit i sporto kluba kad pabegiot ant begtakio ar pamint dvirati, pasirode nesamone

O tau patarsiu pabandyt

Pasiimk menesio ar maziau abonimenta ir pati suprasi