Šiandien baigiau JM 30 shred pirmą lygį
tik ką peržiūrėjau rytojaus programą ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pradėti
geras tas dalykas sportas
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 04 05, 21:00)
atprate mano raumenukai nuo sporto
jau po sporto
papraikatavau taip gerai, isgrest mane reiktu
tik va idomu ko svoris daugiau nekrenta, o priesingai, plius 1kg
apimtys panasiai viskas, nukrito dar liemuo ir pilvas ciut ciut, o visa kita kaip ikalta...
Labas rytas, merginos, kad jus zinotumet kokia mano nosis pasidare
sloga nemaza pasidare ir gerkle baisiai kutena, na vakar vistiek dar pasportavau, manau siandien irgi kazkaip teks sportuoti, tuo labiau kad susilus labiau pradeda begti nosis, gal greiciau issivalys kvepavimas?
Labas rytas
Merginos, as niekaip nesuprantu, kur prapuole saulyte?
sweikutes
as irgi jau po sporto JM 5 diena 2 lygio plius turbo fire abs
Kutveliuk, man lygiai tas pats, tik dabar jau snd pliuso 200gr.
tikiuosi , viskas susitvarkys
Kutveliuk, man lygiai tas pats, tik dabar jau snd pliuso 200gr.
QUOTE(doviem @ 2011 04 06, 08:08)
Merginos, as niekaip nesuprantu, kur prapuole saulyte?
Saulyte nustojo maitinti, ir sakė, padarys pertrauką, kol pradės jaustis geriau
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 04 05, 15:52)
Vakar buvau kūno analizės ir mitybos konsultacijoj. Išsiaiškinau, kad man reikia numesti 3kg.
Bandysiu kas savaitę mest po 200g, tada ir svoris laikysis
Tik mankštą teks keisti ir su Jillian atsisveikinti, nes sportuosiu kas 3 dienas. Va kokį dalyką sužinojau - nelabai gerai sportuoti kiekvieną dieną nes raumeniui reikia pailsėti 48h
O ką jūs apie visą tai manot?
Tai galima pasirinkti kitas Jillian programas ir daryti ne kasdien,pvz No more trouble zones,ten visa valanda eina,galima ir po puse daryti,arba kaip as darau 6weeks6pack,kaip ir kasdien reikia daryt,bet as iterpiu tarp kalanetikos treniruociu 1karta per savaite ir gerai
As kai pradejau nuo 30days shred,sportuodavau kasdien pagal sia programa,nes man taip lengviau buvo priprasti prie sporto,o dabar sportuoju 2-3 kartus per savaite ir uztenka,manau geriausia sportuoti kas antra diena jegu reikia numesti svorio ar kokiu didesniu rezultatu pasiekti,as sportuoju tik formos palaikymui
QUOTE(doviem @ 2011 04 06, 08:11)
Labas rytas, merginos, kad jus zinotumet kokia mano nosis pasidare
sloga nemaza pasidare ir gerkle baisiai kutena, na vakar vistiek dar pasportavau, manau siandien irgi kazkaip teks sportuoti, tuo labiau kad susilus labiau pradeda begti nosis, gal greiciau issivalys kvepavimas? 
Sveik greiciau
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 05, 21:37)
jau po sporto
papraikatavau taip gerai, isgrest mane reiktu
apimtys panasiai viskas, nukrito dar liemuo ir pilvas ciut ciut, o visa kita kaip ikalta... 
Kaip cia ne karta buvo kalbeta,greiciausiai formuojasi raumenukai,o jie sunkesni uz lasinukus,del to padideti svoris gali,reikia labiau i apimtis ziureti ir pagal drabuzius spresti
Klausimukas: ar kam nors besportuojant užgula ausis?
Nes man kažkaip labai dažnai užgula
Sveikos,
Kokios visos šaunuolės, aš tai šunkely jau antra diena, ryju bele ką ir bele kokiais kiekiais, apie svorį patyliu, sportuot antra diena nėra noro. Nuo ryt grįžtu į vėžes, bet gal kurį laiką nesisversiu ir neprisidavinėsiu, mąstau 1 ir 15 mėnesio dienom pasisvert, per daug prisirišau matyt prie svorio skaičiukų ir planų, protas ir valia manęs neatsiklausę išėjo paatostogaut
Žodžiu, reikia man pertraukos, bet čia lankysiuos
Kokios visos šaunuolės, aš tai šunkely jau antra diena, ryju bele ką ir bele kokiais kiekiais, apie svorį patyliu, sportuot antra diena nėra noro. Nuo ryt grįžtu į vėžes, bet gal kurį laiką nesisversiu ir neprisidavinėsiu, mąstau 1 ir 15 mėnesio dienom pasisvert, per daug prisirišau matyt prie svorio skaičiukų ir planų, protas ir valia manęs neatsiklausę išėjo paatostogaut
QUOTE(Graikiskoji @ 2011 04 06, 12:45)
Klausimukas: ar kam nors besportuojant užgula ausis?
Ne, niekada dar nebuvo uzgule,keista kazkaip
QUOTE(maruša @ 2011 04 06, 13:11)
Sveikos,
Žodžiu, reikia man pertraukos, bet čia lankysiuos 
Kartais reikia atitrukti nuo "rezimo" juk mes ne robotai kokie uzprogramuoti,reikia pailseti,pavalgyti,tik svarbu veliau grizti su naujom jegom ir nepamirsti savo tikslo