man kazko sworis nustojo krites...siandien ziuriu dar +100 gr.
nors sportuoju kasdien ir po sesiu nevalgau....
na, gal tik laikina, tikuosi ....
sukuriau naujus namucius jei neticiom situos greit priplepetumet
http://www.supermama...;#entry46125980
http://www.supermama...;#entry46125980
Sveikutes
jau po sportu. Vakar apsirikau, ne 4-ta diena buvo, o 5-ta. tai siandienos ataskaitoj- II JM lygio 6-ta diena + 10 min TurboFire abs + lankas 20 min. vakare dar padarysiu abs ir buns.
nezinau kaip seksis nepraleist treniruociu ateinancias 5 dienas, nes sulauksim sveciu, kurie pas mus pagyvens iki sekmadienio. na, bet stengsiuos.
aciu uz grazius namucius kritike7
Laba diena
šian padariau turbo jam 20min ir kalanetiką pilvui 30min
Jaučiu dar reiks 8 min kojom ir užpakaliui padaryt
PMS ant nosies, vėl valgau viską kas juda
šian padariau turbo jam 20min ir kalanetiką pilvui 30min
PMS ant nosies, vėl valgau viską kas juda
Vakar buvau kūno analizės ir mitybos konsultacijoj. Išsiaiškinau, kad man reikia numesti 3kg.
Bandysiu kas savaitę mest po 200g, tada ir svoris laikysis
Tik mankštą teks keisti ir su Jillian atsisveikinti, nes sportuosiu kas 3 dienas. Va kokį dalyką sužinojau - nelabai gerai sportuoti kiekvieną dieną nes raumeniui reikia pailsėti 48h
O ką jūs apie visą tai manot?
na aš sportuoju tiek, keik organizmas leidžia
būna savaičių kai galiu ir noriu sportuot kasdien, o būna kad raumenukai prašosi poilsio, tai pasportuoju rečiau. Reik įsiklausyt į savo kūną
...
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 04 05, 16:52)
Va kokį dalyką sužinojau - nelabai gerai sportuoti kiekvieną dieną nes raumeniui reikia pailsėti 48h
O ką jūs apie visą tai manot?
Man pvz. po sekmadieninio sporto dar siandien vienas kitas raumenukas nenori dirbti
niu as jau po JM 6pax6wex ir dar 8 min.rankoms
dar siandien mieste apie 3,5val.pravaiksciojau
As dar tik keliausiu turbo fire daryti, bet matyt vakar persistengiau su atsispaudimais, siandien baisiai skauda nugara, pazastis, na tiksliai tuos raumenukus kuriuos skaudena ir darant. Tai siandien turbut nedarysiu tiek daug, o gal isvis nedarysiu, pakeisiu kitais pratimukais su hanteliais
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 04 05, 16:55)
na aš sportuoju tiek, keik organizmas leidžia
būna savaičių kai galiu ir noriu sportuot kasdien, o būna kad raumenukai prašosi poilsio, tai pasportuoju rečiau. Reik įsiklausyt į savo kūną
... 
va kai po pirmųjų dviejų dienų su JM vaikščiojau kaip pingvinas, nes blauzdas nerealiai skaudėjo, lyg nuolat raumuo įtemptas būtų, va čia jau buvo rimtas signalas, kad reikia poilsio
QUOTE(Kristute97 @ 2011 04 05, 19:29)
Man pvz. po sekmadieninio sporto dar siandien vienas kitas raumenukas nenori dirbti
Tai stengsiuos ju neapkrauti. einu savo celiulitus mankstinti 
oho koks sportas sekmadienį buvo, jei net trečia diena raumenukus skauda
As jau po sporto, viska skauda, visus raumenukus, bet as dziaugiuosi
tikiuosi si penktadieni sulaukti minusiuko