Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

man kazko sworis nustojo krites...siandien ziuriu dar +100 gr. g.gif nors sportuoju kasdien ir po sesiu nevalgau.... blush2.gif na, gal tik laikina, tikuosi .... wub.gif
Atsakyti
sukuriau naujus namucius jei neticiom situos greit priplepetumet 4u.gif
http://www.supermama...;#entry46125980
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jau po sportu. Vakar apsirikau, ne 4-ta diena buvo, o 5-ta. tai siandienos ataskaitoj- II JM lygio 6-ta diena + 10 min TurboFire abs + lankas 20 min. vakare dar padarysiu abs ir buns. 4u.gif nezinau kaip seksis nepraleist treniruociu ateinancias 5 dienas, nes sulauksim sveciu, kurie pas mus pagyvens iki sekmadienio. na, bet stengsiuos.
Atsakyti
aciu uz grazius namucius kritike7 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
šian padariau turbo jam 20min ir kalanetiką pilvui 30min ax.gif Jaučiu dar reiks 8 min kojom ir užpakaliui padaryt g.gif
PMS ant nosies, vėl valgau viską kas juda doh.gif verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Vakar buvau kūno analizės ir mitybos konsultacijoj. Išsiaiškinau, kad man reikia numesti 3kg. ax.gif Bandysiu kas savaitę mest po 200g, tada ir svoris laikysis smile.gif Tik mankštą teks keisti ir su Jillian atsisveikinti, nes sportuosiu kas 3 dienas. Va kokį dalyką sužinojau - nelabai gerai sportuoti kiekvieną dieną nes raumeniui reikia pailsėti 48h g.gif O ką jūs apie visą tai manot?
Atsakyti
na aš sportuoju tiek, keik organizmas leidžia ax.gif būna savaičių kai galiu ir noriu sportuot kasdien, o būna kad raumenukai prašosi poilsio, tai pasportuoju rečiau. Reik įsiklausyt į savo kūną ax.gif ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnesiena @ 2011 04 05, 16:52)
Va kokį dalyką sužinojau - nelabai gerai sportuoti kiekvieną dieną nes raumeniui reikia pailsėti 48h  g.gif O ką jūs apie visą tai manot?

Man pvz. po sekmadieninio sporto dar siandien vienas kitas raumenukas nenori dirbti lotuliukas.gif Tai stengsiuos ju neapkrauti. einu savo celiulitus mankstinti lotuliukas.gif
Atsakyti
niu as jau po JM 6pax6wex ir dar 8 min.rankoms smile.gif dar siandien mieste apie 3,5val.pravaiksciojau smile.gif
Atsakyti
As dar tik keliausiu turbo fire daryti, bet matyt vakar persistengiau su atsispaudimais, siandien baisiai skauda nugara, pazastis, na tiksliai tuos raumenukus kuriuos skaudena ir darant. Tai siandien turbut nedarysiu tiek daug, o gal isvis nedarysiu, pakeisiu kitais pratimukais su hanteliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 04 05, 16:55)
na aš sportuoju  tiek, keik organizmas leidžia ax.gif  būna savaičių kai galiu ir noriu sportuot kasdien, o būna kad raumenukai prašosi poilsio, tai pasportuoju rečiau. Reik įsiklausyt į savo kūną  ax.gif ... g.gif

va kai po pirmųjų dviejų dienų su JM vaikščiojau kaip pingvinas, nes blauzdas nerealiai skaudėjo, lyg nuolat raumuo įtemptas būtų, va čia jau buvo rimtas signalas, kad reikia poilsio biggrin.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2011 04 05, 19:29)
Man pvz. po sekmadieninio sporto dar siandien vienas kitas raumenukas nenori dirbti  lotuliukas.gif  Tai stengsiuos ju neapkrauti. einu savo celiulitus mankstinti  lotuliukas.gif

oho koks sportas sekmadienį buvo, jei net trečia diena raumenukus skauda smile.gif
Atsakyti
As jau po sporto, viska skauda, visus raumenukus, bet as dziaugiuosi thumbup.gif tikiuosi si penktadieni sulaukti minusiuko blush2.gif
Atsakyti