Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ateinu ir as prisiduoti, ne tokia laiminga kaip praeita savaite, bet galvojau, kad bus dar blogesni rezultatai blush2.gif

Svoris 75,3kg (-0,2)
Krutine 96 cm ( -2 )
Liemuo 71cm ( -2 )
Klubai ir slaunis grynas 0 cm....

Einu sportuot... Dar MB grys temsiu su dviraciu nors truputuka pasivazinet, labai jau noriu ax.gif

Visoms gero sporto ir nuostabios dienos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ne plona @ 2011 03 18, 11:49)
Džerimi, išduok paslaptį, kaip tu tiek mažai sveri?  mirksiukas.gif

mano ūgis beveik kaip tavo, 175, liemuo 65, klubai 95, šlaunis 54, bet sveriu 6 kg dagiau!....

g.gif

Dzerimi - sveika prisijungus 4u.gif

As irgi norejau to pacio paklaust kaip ir neplona hihihi.gif
Bet po to pagalvojau, kad teisingai cia kazkuri parase - kad mes visos labai skirtingos, nes pavyzdziui drauges kai pasakau kiek sveriu netiki, 12 metu prasportavus, siaip esu nemazai raumenu turinti, tai gal ir atrodo tada kitaip g.gif

Sekmes siekiant rezultatu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 18, 11:17)
Sveikos 4u.gif Šiandien prisiduodu -0,5 kg, ir -0,5 cm nuo liemens ir šlaunies.

Na ir ankstyva swoon.gif Manęs niekas taip anksti prikėlęs nepriverstų dar ir pasportuoti biggrin.gif

Aš irgi tavo parašo nematau unsure.gif

Sveikinu su turbo fire rezultatais wink.gif beje tu gal irgi turi svarstykles kur rodo riebalus, raumenis, vandenis ir t.t. Nes man po sios savaites turbo fire ne kiek svoris nukrito, bet 2 proc sumazejo riebalai, ir padidejo vanduo su raumenim g.gif

As irgi taaaaip anksti neatsikelciau, saunuole, kad dar kad ir pasportuot anksti kelus sugebi!

Paraso ir man nerodo, pabandyk atnaujint (perkopint) wink.gif
Atsakyti
Aš ką tik po treniruotės, lekiu į dušą 4u.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 03 18, 10:46)
Ateinu ir as prisiduoti, ne tokia laiminga kaip praeita savaite, bet galvojau, kad bus dar blogesni rezultatai
---
Sveikinu su turbo fire rezultatais wink.gif beje tu gal irgi turi svarstykles kur rodo riebalus, raumenis, vandenis ir t.t. Nes man po sios savaites turbo fire ne kiek svoris nukrito, bet 2 proc sumazejo riebalai, ir padidejo vanduo su raumenim  g.gif

Na kur jau blogi rezultatai, juk nuo liemens -2 mirksiukas.gif
---
Dėkui, tave irgi drinks_cheers.gif Turiu tik pas tėvus namuose (kur dabar ir atostogauju), bet nemoku aš jomis naudotis doh.gif blush2.gif O šiaip turiu tik paprastas, be jokių mandrybių biggrin.gif
Svoris turbūt smarkiai ir nekrito, nes raumenys augo thumbup.gif Man irgi pirmą savaitę buvo didesnis minusas, nors šią savaitę nei persivalgiau, nei ką. Gal irgi raumenukai augo g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 18, 13:00)
Svoris turbūt smarkiai ir nekrito, nes raumenys augo thumbup.gif Man irgi pirmą savaitę buvo didesnis minusas, nors šią savaitę nei persivalgiau, nei ką. Gal irgi raumenukai augo g.gif  ax.gif

Va va, as irgi nepersivalgiau, o rezultatai tokie, tai rimtai galvojam taip, kad raumenys augo mirksiukas.gif Daugiau motyvacijos bus biggrin.gif P.S. O ta programa kur chalenge extryme turi dar daugiau programu, tu jas visas turi? nes as paziurejau, kad kur parsisiunciau, tvarkarastis sis yra, bet programu tu + nera g.gif
Atsakyti
as po treniruotes. 20 min lankas + 45 min aerobika.

QUOTE(ne plona @ 2011 03 18, 10:49)
Džerimi, išduok paslaptį, kaip tu tiek mažai sveri?  mirksiukas.gif

mano ūgis beveik kaip tavo, 175, liemuo 65, klubai 95, šlaunis 54, bet sveriu 6 kg dagiau!....

nereikia ziuret i kilogramus ugius ir pns 4u.gif . net centimetrai ne viska pasako. Zmones turi skirtingus sudejimus-smulkius, stambius, vidutinius ir pns. Kaulu svoris skiriasi. as pries pirmaji suneli sveriau 56-57kg. atitinkamai turejau 89x63x91. apimtys stipriai skiriasi, o va svoris-tik 2-3 kilogramais. Bet as zinau, kad tada raumenukai tiek svere, nes sportuoju nuo 14 metu, o dabar tu raumenuku-minimaliai belike, juos pakeite riebaliukai, nes 3 metus uzsiimiau tik nestumais ir gimdymais laugh.gif . as buciau turbut visai patenkinta, net jei svoris nepasikeistu. sverciau tuos 59kg (kad ir kaip man jie nepatinka), bet kad dabartinius riebaliukus pakeistu raumenukai.
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 03 18, 11:11)
O ta programa kur chalenge extryme turi dar daugiau programu, tu jas visas turi? nes as paziurejau, kad kur parsisiunciau, tvarkarastis sis yra, bet programu tu + nera

Turi omeny tą tvarkaraštį su Turbo Fire ir Chalean Extreme? CE treniruotes tuomet reikia atskirai atsisiųsti, nes CE yra atskira programa mirksiukas.gif Čia tos pačios trenerės jėgos treniruotės, darbas su svoriais ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 18, 09:58)
faina bigsmile.gif ,as ir jau noriu trenerio

Zinok visai kitaip kai tave priziuri,mane ir pagiria,kad puikiai darau,bet nemazai ir pataiso,jei pradeciau namuose kalanetika daryt nugrybauciau ir pastangos butu veltui,dabar jau daug zinau,bet idealiai pratimu dar neismokau,reikia dar kad trenere su rykste uz nugaros pastovetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 18, 13:15)
Zinok visai kitaip kai tave priziuri,mane ir pagiria,kad puikiai darau,bet nemazai ir pataiso,jei pradeciau namuose kalanetika daryt nugrybauciau ir pastangos butu veltui,dabar jau daug zinau,bet idealiai pratimu dar neismokau,reikia dar kad trenere su rykste uz nugaros pastovetu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ,isivaizduoju kad mane ir aerobikoj pataisytu dar daug kur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 03 18, 12:46)
Paraso ir man nerodo, pabandyk atnaujint (perkopint) wink.gif

Bandziau jau daug kartu is naujo ji dejau, bet nieko, kazkas negerai g.gif
Atsakyti
O aš šiandien priduodu +0,6 kg doh.gif Vakar prieš miegą neprastai pakirtau blush2.gif
Išsimatuot galimybių šiandien neturiu.

Jau trečia diena kaip nesportuoju, siaubingai skauda juosmenį, gal kiek patempiau raumenis per vieną JM pratimą, kuris man siaubingai einasi... O gal šiaip kokia priežastis... g.gif
Atsakyti
Įkėliau lentelę http://public.fotki....as/kovo-18.html

Numetusios kg/cm thumbup.gif sunglasses2.gif

first.gif doviem, karinuks (-1 kg); maruša (-4,5 cm)
second.gif maruša (-0,6 kg); karinuks, 3kitten (-2 cm)
third.gif cherie (-0,5 kg); cherie (-1 cm)

Priaugusios kg/cm schmoll.gif nono.gif
aurute (+1 kg)
Piemene (+0,6 kg)

Atsakyti
o nea, atsiduriau gedos lentoj blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 18, 22:23)

Priaugusios kg/cm schmoll.gif nono.gif
aurute (+1 kg)
Piemene (+0,6 kg)

lotuliukas.gif blush2.gif
Reiks pasitaisyt lotuliukas.gif