QUOTE(Arival @ 2011 03 18, 12:08)
Smulkiau prašom-kur kreiptis reikia.Kodėl man net dvi ginekologės rankom skėsčiojo ir aiškino,kad deja tai neįmanoma.(Aš kai nusprendžiau kad vaikų man jau užtenka,pirmiausiai nulėkiau pas ginekologę,kur paprašiau informacijos ir nukreipimo operacijai.Kadangi nepatikėjau,pabendravau dar su kita ginekologe,daviau suprasti,kad sutikčiau ir už pinigus į kišenę,bet atsakymas buvo lygiai tas pats-tai neįteisnta ir tai nedaroma).
Papildyta:
Man kūdikis ne šlykštu,aš vaikų norėjau,man patiko mano apvalėjantis kūnas,aš su džiaugsmų valandas stebėdavau kaip jis spardos pilve,pamiršdama kad esu darbe ir dirbti reikia
Man nepriimtina skleisti informacija apie asmeninius intymius dalykus.
Bet jei temos autorei kūdikis šlykštus-kodėl jinai turi meluoti ir sakyti kad yra kitaip.Kiekvienas žmogus turi teisę į savo nuomonę.
Papildyta:
Man kūdikis ne šlykštu,aš vaikų norėjau,man patiko mano apvalėjantis kūnas,aš su džiaugsmų valandas stebėdavau kaip jis spardos pilve,pamiršdama kad esu darbe ir dirbti reikia

Man nepriimtina skleisti informacija apie asmeninius intymius dalykus.
Bet jei temos autorei kūdikis šlykštus-kodėl jinai turi meluoti ir sakyti kad yra kitaip.Kiekvienas žmogus turi teisę į savo nuomonę.
as ne apie tamsta,o apie autore ir kalbejau