Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduoti įvaikinimui ir nesigailėti

QUOTE(Arival @ 2011 03 18, 12:08)
Smulkiau prašom-kur kreiptis reikia.Kodėl man net dvi ginekologės rankom skėsčiojo ir aiškino,kad deja tai neįmanoma.(Aš kai nusprendžiau kad vaikų man jau užtenka,pirmiausiai nulėkiau pas ginekologę,kur paprašiau informacijos ir nukreipimo operacijai.Kadangi nepatikėjau,pabendravau dar su kita ginekologe,daviau suprasti,kad sutikčiau ir už pinigus į kišenę,bet atsakymas buvo lygiai tas pats-tai neįteisnta ir tai nedaroma).
Papildyta:

Man kūdikis ne šlykštu,aš vaikų norėjau,man patiko mano apvalėjantis kūnas,aš su džiaugsmų valandas stebėdavau kaip jis spardos pilve,pamiršdama kad esu darbe ir dirbti reikia smile.gif
Man nepriimtina skleisti informacija apie asmeninius intymius dalykus.
Bet jei temos autorei kūdikis šlykštus-kodėl jinai turi meluoti ir sakyti kad yra kitaip.Kiekvienas žmogus turi teisę į savo nuomonę.

as ne apie tamsta,o apie autore ir kalbejau mirksiukas.gif vat jai tai man rods priimtina skleist asmenine informacija
Atsakyti
[quote=Arival,2011 03 18, 12:08]
Smulkiau prašom-kur kreiptis reikia.Kodėl man net dvi ginekologės rankom skėsčiojo ir aiškino,kad deja tai neįmanoma.(Aš kai nusprendžiau kad vaikų man jau užtenka,pirmiausiai nulėkiau pas ginekologę,kur paprašiau informacijos ir nukreipimo operacijai.Kadangi nepatikėjau,pabendravau dar su kita ginekologe,daviau suprasti,kad sutikčiau ir už pinigus į kišenę,bet atsakymas buvo lygiai tas pats-tai neįteisnta ir tai nedaroma).
Papildyta:

parasiau jums i AZ
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 18, 12:48)
Pragmatiskas zmogus neitu cia ir nekurtu tokios temos  mirksiukas.gif pragmatiskas zmogus darytusi aborta, nes tai mazesne intervencija i kuna. Lieku prie nuomones, kad si istorija- fikcija  ax.gif per daug nesueinanciu galu  g.gif

Aš irgi nebetikiu, kad ši istorija tikra. Tiesiog duotas geras mūšio laukas susirungt mamoms ir ne mamoms. Kiaušidžių perrišimai, gimdos pašalinimas ir taip toliau, atsiprašau, bet man jau bloga. Tolygu diskusijai apie gyvūnėlių sterilizaciją.
Atsakyti
[quote=jur12345,2011 03 18, 11:16]
[quote=Arival,2011 03 18, 12:08]
Papildyta:

parasiau jums i AZ
[/quote]
Nieko naujo aš toj žinutėj neperskaičiau.
O jei yra konkrečios informacijos-dėkit į šią temą,manau liaudis čia labai apsidžiaugs smile.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=8490&st=252
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 18, 12:48)
Pragmatiskas zmogus neitu cia ir nekurtu tokios temos  mirksiukas.gif pragmatiskas zmogus darytusi aborta, nes tai mazesne intervencija i kuna. Lieku prie nuomones, kad si istorija- fikcija  ax.gif per daug nesueinanciu galu  g.gif

as irgi turiu toki itarima g.gif

Kodel temos autore neatsako i klausimus? nejaugi taip ir pasiplaus?

Jaigu ji neisgalvojo viska: siulyciau atidoti vaiko ivaikinimui. Nemanau kad tokiam zmogui staiga ta meile is niekur ims ir atsiras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 17, 22:31)
gal čia tik man vienai šie jūsų draugo žodžiai užkliuvo? tai reiškia, kad neva kai vaikas gims jūs jį be galo pamiltumėte, o vėliau meilė išnyktų? tai čia neva tas pats kaip, kad  meilė tarp vyro ir moters trunka 3 metus? baisiai klaidinga ir kvaila apskritai ši mintis.

Ne visai. Mintis buvo ta, kad instinktai yra viena, o bandymas situacija suvokti protu - kita. Ir kad galbut naturalu "suskysti" vaikui gimus, nes tai yra instinktas apsaugoti palikuoni, ypac kol jis mazas ir bejegis; visai kita taciau ilgainiui suvokti, kiek vaiku auginimas nesiderina su tavo paties, kaip asmenybes poreikiais. Nezinau, sutinkate ar ne, man labai teisingas pasirode vienos komentatores pastebejimas, kad tai, kas taip romantizuojama ir aukstinama, daznai tera elementariausi rusies islikimo instinktai, budingi visiems gyviems padarams. Tad ar verta jais aklai kliautis, o gal kartais geriau ramiai apsvarstyti, kas esi ir kokio gyvenimo nori, galiausiai, kaip ziuresi i savo vaika, kai pirmine euforija isnyks.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 18, 10:50)
net jei tai yra fikcija, tai diskutuoti joje vis viena galima. Nes vaikų atsisakymas - yra visiškai ne fikcija.

Na apie ka cia dikutuot? gyvenimas margas kaip genys, visokiu situaciju buna. Kad diskutuoti, reikia duomenu, nes viskas nuo situacijos priklauso cool.gif va pasakojot apie atvejus, kai neasociali motina nenori vaiko, bet ja ikalba vaikuti augint, o motina po to kudiki nuzudo cool.gif na tai cia aiski patologija, psichiskai nesveikiems zmonems, aisku, ner ko vaiku augint, tada geriau jau atiduoti ivaikinimui. nebent jus teigsite, kad normalios psichikos zmogus gali nuzudyti kudiki cool.gif

QUOTE(Kazkaip __ kitaip @ 2011 03 18, 12:16)
man labai teisingas pasirode vienos komentatores pastebejimas, kad tai, kas taip romantizuojama ir aukstinama, daznai tera elementariausi rusies islikimo instinktai, budingi visiems gyviems padarams. Tad ar verta jais aklai kliautis, o gal kartais geriau ramiai apsvarstyti, kas esi ir kokio gyvenimo nori, galiausiai, kaip ziuresi i savo vaika, kai pirmine euforija isnyks.

o tai kas jus esat, gal antrasis Einsteinas, kokie jau cia stebuklai ir issukiai jusu gyvenime laukia, kad vaikas tam trukdys? negalesit i kluba pora metu nueit? cool.gif siaip net darbui gali vaikas netrukdyt, jei tik yra noro, galimybiu visada atsiras suderinti darba ir motinyste ax.gif
Na matote, gyvenime yra ne vien norai, bet ir atsakomyne uz savo veiksmus tongue.gif

Na ir is kur jus zinot, kas bus ateity? doh.gif siaip tam, kad uzauginti vaika nebutina ta euforija mirksiukas.gif niekad nejutau ir nejauciu jokios euforijos,augindama vaikus. Ta euforija kiti dalykai gali suteikt, jei jau jos reikia gyvenime. jauciu meile, atsakomybe, rupesti. Vaikas nera kazkokia girnapuse po kaklu mirksiukas.gif ne tie laikai, nereikia vystyklu visa diena skalbt ax.gif

Ir is viso man idomu pasidare visas tas dangstymasis motinisko instinkto stoka. tarkim situacija- moteris gyvena su vyru susituoke, moteris pastoja, na kad ir netycia, ir staiga vyras pareiskia, kad jis neturi tevisko instinkto ir palieka moteri su vaiku ant ranku. negalima pykti, ane? neturi bedzius tevisko instinkto, viskas pateisinama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 18 kovo 2011 - 13:09
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 18, 14:06)
Na apie ka cia dikutuot?n

tai jei neturit ką ta tema pasakyt tai ir nediskutuokit.
Atsakyti

Ir is viso man idomu pasidare visas tas dangstymasis motinisko instinkto stoka. tarkim situacija- moteris gyvena su vyru susituoke, moteris pastoja, na kad ir netycia, ir staiga vyras pareiskia, kad jis neturi tevisko instinkto ir palieka moteri su vaiku ant ranku. negalima pykti, ane? neturi bedzius tevisko instinkto, viskas pateisinama  tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
įsivaizduok tavo motina tavimi taip pat šlykštėjosi ..ir šlykštisi po šia diena vien pažiūrėjus į tavo marmūzė pagalvoją na ir išgama išlindo iš manęs .

vaikui beabejo geriau bus kitoj šeimoj.

saugotis labiau reikia nėštumo jei jau tokia čia "kitokia" save laikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 18 kovo 2011 - 13:38
  o tai kas jus esat, gal antrasis Einsteinas, kokie jau cia stebuklai ir issukiai jusu gyvenime laukia, kad vaikas tam trukdys? negalesit i kluba pora metu nueit?  cool.gif siaip net darbui gali vaikas netrukdyt, jei tik yra noro, galimybiu visada atsiras suderinti darba ir motinyste  ax.gif

Jeigu dirbi sekretore firmoje arba šiaip, biuro pelytė - tada įmanoma. Bet, jei moteris turi išties didelių planų karjerai - suderinti neįmanoma. Nukenčia arba darbas, arba vaikas. Žinau atvejų, kai mama, "derindama" darbą ir motinystę, metukų amžiaus vaiką paliko Lietuvoje su seneliais, o pati tuo tarpu stažavosi, keletą metų. Vaikas nenukenčia? Arba, kai numetamas auklėms, svetimiems žmonėms vos ne nuo gimimo - tai čia jau "derinimas"? Joks čia ne derinimas, o tik patogūs sau pasiteisinimai. O šiais laikais darbai nelaukia, yra kas staigiai pakeičia, o tu mamyte - sėdėk, sūpuok lėliuką, ir viso gero. Ne taip paprasta kartais susiderint.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 18, 11:03)
Noriu užduoti porą klausimų autorei, tačiau jei nuspręsite į juos neatsakyti - suprasiu jus:

1. Kiek jums metų (apytiksliai, pvz. tarp 20- 25, ar 25-30) ?

2. Kiek laiko jūs laukiatės ?

3. Ką jūs jaučiate savo mamai?

Ačiū.

Suprantu, kad pirmieji du klausimai yra asmeniški.

Bet gal autorė galėtų atsakyti į trečiąjį ?
Atsakyti