QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 17, 22:40)
o kaip vyras i viska reaguoja? kazkokia neitiketina istorija

Irgi sako atiduok?
Gi yra seneliu.. seneliai irgi sako atiduok?
Nezinau kazkaip kaip ne pas zmones.. Mano uosviai bent jau neleistu man atiduot vaiko, patys uzaugintu
Maciau delfi straipsnis kaip tik idetas ta tematika:)
Vyras ( o jei tiksliau vaikinas) panasiai kaip as galvoja. Sako, kad per anksti dar, nesijaucia, kad galetu buti tevu. Taciau pasake, kad pats nezino kaip jausis vaikui gimus; sprendima bet kokiu atveju priimsime kartu, spaudimo tikrai nejauciu. Tevai nieko nezino, nei pazistami, Viena artimiausia drauge tik.
Nusprendeme, kad maziausiai norisi kazkam is artimuju ta sakyti, patirti papildoma spaudima. Priimsime sprendima patys, o jei jis bus atsisakyti vaiko - tai liks musu reikalas, o ne visos placios gimines.
QUOTE(Robisss @ 2011 03 18, 00:39)
kazkaip kitaip, zinok skaitant kaip tu rupiniesi tuo dar negimusiu vaikeliu netikiu, kad ji pamaciusi galesi palikti. Isiklausyk pati i savo zodzius aborto nedarei, nes nenorejai jam atimti gyvybes, palikti vaiku namuose nenori ir ruosiesi ieskoti geru zmoniu, kad ji ivaikintu. Nors tu ir sakai kad jis tau bjaurus ir tt, mano manymu pati to nejausdama juo jau rupiniesi, kazkaip kitaip, bet rupiniesi. Skaitant tavo mintis man susidaro ispudis, kad esi puiki moteris, tik pasimetusi. Tikiu, kad viskas susitvarkys tau gerai. O, kad tau butu galima kazka patart ar tave pasmerkt reikia zinoti tavo visa istorija. Linkiu tau sekmes
Aciu uz gerus zodzius. Tiesiog gyvenime yra viskas daug sudetingiau, nei balta - juoda. Persistengiau, rasydama, kaip man slykstu ir kaip nekenciu. Nekaltas jis gi del nieko. Ir vis del to tai nereiskia, kad verziuosi ji auginti, ypac jei jausmai nepasikeis, nes nejauciu, kad galeciau uzauginti laiminga zmogu. Tai yra taip, kaip jauciu dabar. Peilio i nugara niekas iremes nelaiko, jei pajusiu kad galiu buti gera mama ( o ne siaip isauginti vaika, vien kad jis biologiskai mano) - elgsiuos atitinkamai.
QUOTE(baronkyte @ 2011 03 18, 00:40)
be galo populiari tema

idomu kokiam zurnalui ar laikrasciui dirba temos autore

ne rimtai, kokiam? galit i az parasyt, jei ka

nusipirksiu paskui
o jei autore nedirba, o raso is savosios patirties, tai tada

as parasysiu is savo patirties ir, jei ne laikrasciui, tai tikiuosi pades.
pati noreciau, kad isgalvota si istorija butu. Ar kad butu susapnuota, deja. Yra kaip yra. Jusu patirtis man savotiskai pazistama, is kitu zmoniu patirciu, is to, kokia dabar yra mano pacios motinystes vizija. Nenoriu buti tokia mama, nemanau ir kad vaikas to nusipelne, o patikekite, jis jaus. nesuprantu, kodel taip aukstinama ta biologine motinyste, tveriama per sukastus dantis, kai vaikas viska jaucia? Aisku, visada galima stengtis ir bandyti, visada
kazkaip ta vaika uzauginsi, bet tikrai nenoreciau, kad su manimi augdamas vaikas jaustusi panasiai, kaip Jus salia savo mamos jautetes.
QUOTE(flight @ 2011 03 18, 08:47)
Man tai dažnai nesuprantama, kaip galima atvirauti va tokiame SuperVištų forume. Taigi visiškos, total vištelės, savo mąstymu visos kaip viena, neįdomios, stereotipais apaugusios, nemąstančios; temose apie abortus tos pačios klykia - oi tik nedaryk aborto, ne-žudyk gyvybės, geriau pagimdyk ir kam nors atiduok, O šioje temoje jau klykia, oi kodėl kodėl, mergele žalioji, neišsioperavai gimdos.
Ne geriausias variantas, bet buna, kad taip uzsiciklini savo pacios mintyse, kad jau geriau cia parasyti nei nieko. Zinojau, kad bus tokios reakcijos, bet net cia tarp visu pelu irgi suzibejo pora "brangakmeniu", kurie sugeba ne aklai teisti, o
isgirsti. Jusu pastebejimas labai geras, pati tuos skyrelius esu skaiciusi, ir is tikruju - koks kontrastas. Kiek daug pasirinkimo visi "moralieji" palieka moteriai.