Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(milla864 @ 2011 09 29, 20:26)
hm.o is kur zinot kuri kiek laiko lanko? ar tik ne pacios treneres tai komentaras buvo?
Papildyta:
tikra nesamone, jokios pagarbos klientui.

Nei už ką negryščiau į Dainavos sporto klubą. Pačioj pradžioj dar buvo nieko, nes buvo nors viena profesionali aerobikos trenerė. Bet pavasariop bardakas vis didėjo ir didėjo, man trūko kantrybė. Ir sakyčiau, kad ten turbūt išlieka kantriausios, o ne stipriausios mirksiukas.gif Beje, kiek dabar girdėjau tai senbuvių beveik nelikę, vien naujokės tongue.gif
Administracijos požiūris iš viso tragiškas. Jei jie leidžia "ne pilno" proto klientams, o gal savo draugeliams kabinėtis prie kitų besilankančiųjų, leisti visokius juokelius, trukdyti treniruotes, tai jau sorry - neprofesionalu ir žemas lygis. Nu bet gal jiems taip tinka - juk įsikūrę turgaus patalpose biggrin.gif
Problemos su aerobikos salės vėdinimu irgi niekas nesprendė - kad būtumėt jautę, koks baisus kvapas būna po treniruotės, o ir prasidėjus užsiėmimui po 15 min nelieka kuo kvėpuot doh.gif
Užtat dabar saviškiu sporto klubu be galo džiaugiuosi, bet nesakysiu koks, nes ir taip milijonas merginų ten lankosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, nusprendžiau ir aš eiti į sporto klubą, bet galvoju eiti tiesiai po darbo, tai norėčiau kad būtu netoli jo, gal kas ką parekomenduotu norėčiau ir aerobikos ir treniruoklių, dirbu Kaune prie stoties, bet gali būti ir važiuojant link molo, Petrašiūnų, ar pačioje laisvėje g.gif
Atsakyti
Labuka,

O gal kuri lankote ar lankete aerobika,fitnesa, joga ar pan. Kalnieciuose ar Eiguliuose, nebutinai sporto klube, kad ir kokio darzelio ar mokyklos salytej? Svarbiausia kad kainyte prieinama butu ir trenere gera:) Jokiu dusu, pirciu, baseinu nereik smile.gif
Lauksiu atsakymo:) Aciuka:)
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2011 10 01, 17:20)
Sveiki, nusprendžiau ir aš eiti į sporto klubą, bet galvoju eiti tiesiai po darbo, tai norėčiau kad būtu netoli jo, gal kas ką parekomenduotu norėčiau ir aerobikos ir treniruoklių, dirbu Kaune prie stoties, bet gali būti ir važiuojant link molo, Petrašiūnų, ar pačioje laisvėje  g.gif

As kazkada sportavau "SAVAS" sporto klube.Man ten labai patiko,treneris neleido tinginiauti ir siaip atmosfera faina,bet jis ten netoli akropolio ir man dabar "neitema" smile.gif Per tuos metus maciau,kad aplinka pasikeite,issiplete klubas,daugiau vietos,bet ar pasikeite poziuris i sportuojanti,tai nezinau.Uzsuk i ju tinklapiir pasiskaityk daugiau,o gal ir i nemokama treniruote pirma nueisi(reik suzinoti ar jie tokia siulo)

Sekmes sporte 4u.gif
Atsakyti
Kas i Fanka noretu eiti?
Renkame 5zmoniu grupe gauti nuolaidai abonimentui, reikia dar 2ju zmoniu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš noriu, tačiau jūsų pašto dėžutė užpildyta turbūt labai daug norinčių atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2011 10 02, 20:59)
Sveiki, aš noriu, tačiau jūsų pašto dėžutė užpildyta turbūt labai daug norinčių atsirado smile.gif

Ups, tikrai pilna buvo dezute blush2.gif
Bet ne norinciuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 10 03, 10:19)
Ups, tikrai pilna buvo dezute blush2.gif
Bet ne norinciuju biggrin.gif

jeetus kad ten fanke ir taip nera kuo kvepuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 10 03, 11:28)
jeetus kad ten fanke ir taip nera kuo kvepuoti smile.gif

Bet kuriuo metu ar tik vakarais?
Atsakyti
man įdomu kaip rytais ir trečiadienį aerobikoije, 16h
Atsakyti
Panos atlekit i aerobika Žemuosiuose Šanciuose pasportuoti kam pakeliui būtų, ten db kaip tik laikus derina pagal daugelio pageidavimus. Galit parašyti į paštą, išsamiau viską papasakos aerobika.tau@gmail.com smile.gif
Atsakyti
gal kas sportuojat mangostane,kokie atsiliepimai? kaip vakarais apie 6 ten zmoniu? smile.gif
Atsakyti