Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(gretusiu @ 2012 01 31, 23:48)
As lankausi BodyHouse, dirbam su Giedrium.
3 menesiu rezultatas
user posted image

oho blink.gif na ir saunuole 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir ne tik. Ieskau sporto klubo kazkur pusiaukelej tarp garliavos ir muravos. ieskojau aleksote, bet ten radau tik viena ir ten nera aerobikos... gal kuri ka patarsit. reiktu kokio nelabai jau brangaus. dekui
Atsakyti
Sveikos.Perskaičiau keletą puslapių atgal, bet kaip ir nieko neradau apie buvusiame pasimatyme įsikūrusį sporto klubą (Krėvės 57). Ar kuri nors lankote? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Labukas smile.gif
laabai uzsimaniau pasportuoti, jau sakiau pirmadieni eisiu i Dainavos sporto kluba, i aerobika... Bet perskaiciusi sia tema jau nebezinau... Treniruokliai man nepatinka, o atsiliepimai apie aerobika ten nekokie g.gif Beje siandien buvau uzejus, tai ko klausiau - nieko neatsake. Sedejo kazkoks raumenu kalnas ir tik spoksojo... blink.gif Tai ir klubas teigiamai nenuteike.

QUOTE(Black&Gold @ 2012 01 28, 16:53)
gal yra norinti kartu lankyti sporto klubą Dainavos rajone? galvoju apie Dainavos s.k. arba R.Zeimio:), galbūt Idėja

O kur gyveni? As rpei pat ortopedinio... smile.gif
Papildyta:
Na kiek perziurejau man labiausiai patiko Akela (o be to kai buvau studente ten lankiau-super) ir http://www.sveikatin...t/12kainos.html (Savanorių pr. 350, Kaunas). Paskutiniam variante kaina didesne, bet cia peskom galeciau nueiti, sutaupyciau kurui bigsmile.gif
Hm, bet vis idomu gal Dainavos klube pasikeite aerobikos treneres??? smile.gif man vieta tinka. Gal yra dabar lankanciu?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 02 01, 00:48)
As lankausi BodyHouse, dirbam su Giedrium.
3 menesiu rezultatas
user posted image

noreciau paklausti, o bodyhouse galima susidaryti individualia programa? ir kaip treneriai? ir dar, ar sporto salej daug treniruokliu?
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 01 22, 00:21)
O gal kas lankote Rolando Žeimio klubą Krėvės pr. 97, už "Saulėtekio"  rolleyes.gif

Kažkada lankiausi ten kai dar buvo Jėgos klubas - nepatiko. Tik vieta labai patogi, arti namų.

Rolandas Žeimys pas geriausias treneris koki tik esu sutikusi, anksciau dirbo Geleziniai zmones pas S. Miseviciu, tai kol jis dirbo tol ejau, su jo isejimu baigesi ir mano ejimai. Tik Rolandas sugebedavo priversti dirbti, neleisdavo tinginiauti, programa super sudarydavo, dideli demesi skirdavo pilvo presui ir uzpakaliukui. Gaila, kad man per toli jo klubas, tikrai rekomenduoju treneris is didziosios raides.
Atsakyti
QUOTE(,2012 02 03, 17:28)

Kaip idomiai g.gif Nors gal kiek zmoniu, tiek nuomoniu, visiems gi negali but geras.
As kaip tik visada einu, kad tik papulciau kai dirba treneris Andrius (SK "Baltai"). Man jis kaip tik malonus, paslaugus, prieina, parodo, pataiso jei ka negerai darau.
O ir bandydama ieskot atsiliepimu apie ji kazkaip nieko internete neradau. Arba ieskot nemoku.
Atsakyti
Aha, žinau, kad Andrius tikrai geras. Tik kad dirba nepatogiu laiku - rytais. parastom dienom i darba, o savaitgali ne visi prisivercia eiti sportuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti ar yra kuri lankiusi sporto klubą xxl, taikos pr. 32? Niekur nerandu atsiliepimų unsure.gif Norėčiau ką nors ne vien iš jų internetinio psl sužinoti smile.gif Bet ir iš pvz lankytojų smile.gif Jis man labai patogioje vietoje, tai jei viskas gerai norėčiau čia lankyti ir numesti svorio blush2.gif
Atsakyti
Laba, as kai buvau studente lankiau. Man patiko. Buvo antras klubas treniruokliu, tai zinojau kaip pratimus atlikti, kas kaip.... Treniruokliu klube sportuoji individualiai. Pats su savim, tai aplinka kaip ir neturi rupeti smile.gif Zmoniu normaliai, neeikdavo laukt eilese, irengta tvarkingai. Treneriai tuo metu buvo geri, priziuredavo... Kaip dabar nzn. Siaip kiek pamenu kaina ten nedidele buvo...
Geriausia yra paciai nueiti ir paziureti kokia sale, treniruokliai, pakalbeti kokie treneriai ir bus aisku, nekils abejoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASgelele: 06 vasario 2012 - 21:48
As dabar susidomejau sporto klubu Pasimatymas Gym biggrin.gif ,kas ,ka gero,ar blogo zinot ax.gif ?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri lankot aerobikos kluba "Akela"? Ar daug sportuojanciu siuo metu yra, ar pilna sale buna? Nes pries metus lankiau tai budavo pilna sale, vos tilpdavom ir registruotis reikedavo i vakarines treniruotes doh.gif . Idomu kokia situacija dabar?
Atsakyti