Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(KTK @ 2012 02 06, 23:01)
As dabar susidomejau sporto klubu Pasimatymas Gym  biggrin.gif ,kas ,ka gero,ar blogo zinot ax.gif ?

Aš irgi dabar šituo sporto klubu domiuosi. Tik, kad atsiliepimų nelabai radau apie jį.
Bet jaučiu vistiek šitą rinksiuosi dėl vietos patogumo.
Tik įdomu kaip ten treneriai? Kaip visa aplinka?
Atsakyti
QUOTE(melancholia @ 2012 02 03, 23:25)
noreciau paklausti, o bodyhouse galima susidaryti individualia programa? ir kaip treneriai? ir dar, ar sporto salej daug treniruokliu?
aciu labai

Taip, zinoma. Treneriai du - Giedrius ir lyg Jurga. As lankausi tik pas Giedriu jo darbo laiku, iejus pro duris paaiskejo, kad tapau jo asmeniniu issukiu, taigi pagalbos ir patarimu sulaukiu daug. Del treniruokliu kiekio nezinau ka pasakyti, neturiu su kuo palyginti, MAN atrodo nemazai g.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kokie sportai vyksta garliavos sporto centre???
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2012 02 07, 20:24)
Aš irgi dabar šituo sporto klubu domiuosi. Tik, kad atsiliepimų nelabai radau apie jį.
Bet jaučiu vistiek šitą rinksiuosi dėl vietos patogumo.
Tik įdomu kaip ten treneriai? Kaip visa aplinka?

As irgi nieko neradau,bet svarbu,kad kazko blogo neradom biggrin.gif .Man vieta irgi tinka.Uzleksiu kuria diena tenais,apsiziuresiu,pakalbesiu su treneriu,nes as noriu,kad man programa sudarytu,apmokytu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KTK: 10 vasario 2012 - 11:17
Mergaites, kokie atsiliepimai butu apie klubus esancius Vilijampoleje: MANGOSTANAS ir IZIDE 4u.gif Domintu uzsiemimai treniruokliu saleje smile.gif Kaip ten treneriai? Kaip rubines, dusai?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 02 08, 00:15)
Taip, zinoma. Treneriai du - Giedrius ir lyg Jurga. As lankausi tik pas Giedriu jo darbo laiku, iejus pro duris paaiskejo, kad tapau jo asmeniniu issukiu, taigi pagalbos ir patarimu sulaukiu daug. Del treniruokliu kiekio nezinau ka pasakyti, neturiu su kuo palyginti, MAN atrodo nemazai  g.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Per paieska ieskojau bet nerado g.gif
Gal kas lankot ar lanket sporto kluba Metallic gym? Gal butu kokiu atsiliepimu ax.gif
Cia priesais pc SAVAS.
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 02 16, 00:18)
Per paieska ieskojau bet nerado  g.gif
Gal kas lankot ar lanket sporto kluba Metallic gym? Gal butu kokiu atsiliepimu  ax.gif
Cia priesais pc SAVAS.

ten nebera trenerio ir kazin ar bus artimiausiu metu.
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 02 16, 00:18)
Per paieska ieskojau bet nerado  g.gif
Gal kas lankot ar lanket sporto kluba Metallic gym? Gal butu kokiu atsiliepimu  ax.gif
Cia priesais pc SAVAS.

vietos nedaug , vasara siaubingai karšta , nes nėra kondic., o su treneriais labai prastai... nebent jei nesi naujokė ir žinai kaip daryti pratimus smile.gif
mėgėjiškam sportavimui tinkamas thumbup.gif
Papildyta:
vyresnio amžiaus moteris , kaip suprantu universali - administratorė , trenerė , mitybos konsultantė , patalpų valytoja...
pati ten sportuoju , nes šalia namų , bet treniruočių programos nedrįstu prašyti
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2012 02 12, 21:13)
Mergaites, kokie atsiliepimai butu apie klubus esancius Vilijampoleje: MANGOSTANAS ir IZIDE  4u.gif  Domintu uzsiemimai treniruokliu saleje smile.gif  Kaip ten treneriai? Kaip rubines, dusai?

mane irgi domina mangostanas smile.gif gal kas atsilieptu ax.gif kaip tvarka ten? niekad nejau i sporto kluba, kolkas uztenka namu salygom, bet pavasariop gal neblogai butu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galit papasakoti apie AMAZON GYM, kaip ten šiuo metu? Nes ankščiau tai savo puslapį internete turėjo, bet dabar jo nėra g.gif . Ar dar veikia jis? Kur būtų galima rasti informaciją apie programas ir t.t.? Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2012 02 07, 11:16)
Sveikos, gal kuri lankot aerobikos kluba "Akela"? Ar daug sportuojanciu siuo metu yra, ar pilna sale buna? Nes pries metus lankiau tai budavo pilna sale, vos tilpdavom ir registruotis reikedavo i vakarines treniruotes  doh.gif . Idomu kokia situacija dabar?

Sportuojančių yra, bet ne tiek kiek būdavo prieš metus. Kos kas ir į treniruotes neregistruoja...
Atsakyti