Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

Gal kuri galetu parasyti atsiliepimus apie kluba "Geleziniai zmones".Kada ten sudaromos asmenines treniruociu programos?praejus pradedanciuju programa ar is karto?Pas ka geriau kreiptis del programos sudarymo Irina ar Sauliu?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Simply the best @ 2012 02 22, 16:28)
Gal kuri galetu parasyti atsiliepimus apie kluba "Geleziniai zmones".Kada ten sudaromos asmenines treniruociu programos?praejus pradedanciuju programa ar is karto?Pas ka geriau kreiptis del programos sudarymo Irina ar Sauliu?Aciu

pas Iriną thumbup.gif
ji labiau supranta kaip tobulinti moteriškas kūno linijas smile.gif Irina tikrai nuostabi trenerė , kažkada sportavau pas ją smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif
norejau paklausti kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija? ir beje kaip tokiu metu treniruokliu saleje, ar nereikia laukti prie treniruokliu? g.gif esu lankiusi si sporto kluba pries kelis metus, tai labai patiko, bet dabar girdejau, kad reikia registruotis treniruotems... drauga siusiu i treniruoklius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliutea @ 2012 02 25, 13:43)
norejau paklausti  kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija? ir beje kaip tokiu metu treniruokliu saleje, ar nereikia laukti prie treniruokliu? g.gif  esu lankiusi si sporto kluba pries kelis metus, tai labai patiko, bet dabar girdejau, kad reikia registruotis treniruotems... drauga siusiu i treniruoklius  bigsmile.gif

visi ruošiasi pavasariui, tai žmonių tikrai daug...
Atsakyti
QUOTE(amaliutea @ 2012 02 25, 13:43)
norejau paklausti  kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija?

Į kai kurias vakarines treniruotes tikrai reikalinga registracija, apie tai rašoma jų puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
jieskau kompanjones kartu eiti i sporto kluba aleksote(kaunas) arba kur aplink 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Siandiena apsilankiau sporto klube pas Rolanda Zeimi.
Tikrai likau patenkinta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 27, 22:59)
Siandiena apsilankiau sporto klube pas Rolanda Zeimi.
Tikrai likau patenkinta!  thumbup.gif

Prasom papasakoti placiau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2012 02 24, 00:05)
pas Iriną  thumbup.gif
ji labiau supranta kaip tobulinti moteriškas kūno linijas  smile.gif Irina tikrai nuostabi trenerė , kažkada sportavau pas ją  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simply the best @ 2012 02 28, 16:46)
Prasom papasakoti placiau  bigsmile.gif

Is pradziu iejus, norejau pabegti, nezinau kodel, gal kad ryzto mazai buvo, bet ne viena buvau tai nebuvo kur trauktis. Na persirengiu ir galvoju sakes...kaip nenoriu. Bet pamacius ir susipazinus su treneriu viskas pasikeite kitu kampu. Treneris visus mato ir kol tu darai pratima,jis bega prie kito ir sukasi ratu kaip bite. Treniruokliai tai pat patiko.
Esu lankiusi Oazes Impulsa, tai nera net ka lyginti, kainos ir kokybes atzvilgiu. Impulse treneris buvo tik pirmus kartus ir tai uz papildoma mokesti ir nieko jis man dorai nepaaiskino, planas asmeninis dar papildoma kaina.

O cia viskas ieina i ta pacia suma. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Kolkas as nuo siandien cia nauja sitam puslapelyje, bet cia matau jus visos labai saunios ir maloniai bendraujate, tai tikiuosi priimsit ir mane i savo buri smile.gif Kaip tik noriu pasiidometi apie Rolando Zeimio sporto klua, jis labai arti manes, o po ziemos atejus pavasariui, ir stipriam norui igauti gera figura reikia pasportuoti smile.gif Taip kad galvoju apie si kluba, kokie gi atsiliepimai merginos? gal kas noretu lankyti kartu? Vienai kazkaip nedrasu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Vanilla07 @ 2012 03 01, 23:57)
Sveikos mergaites  smile.gif  Kolkas as nuo siandien cia nauja sitam puslapelyje, bet cia matau jus visos labai saunios ir maloniai bendraujate, tai tikiuosi priimsit ir mane i savo buri smile.gif Kaip tik noriu pasiidometi apie Rolando Zeimio sporto klua, jis labai arti manes, o po ziemos atejus pavasariui, ir stipriam norui igauti gera figura reikia pasportuoti smile.gif Taip kad galvoju apie si kluba, kokie gi atsiliepimai merginos? gal kas noretu lankyti kartu? Vienai kazkaip nedrasu smile.gif)

sveika drinks_cheers.gif paskaityk virsutinius postus, ten as apie ta kluba ir kalbu. man patinka.
laukiu kada vel eisiu!!!
Atsakyti
Atsiliepimai matau geri smile.gif Na tikiuosi ir as ten greitai atvykti, sureguliuoti tinkamas formas smile.gif)
Atsakyti