Gal kuri galetu parasyti atsiliepimus apie kluba "Geleziniai zmones".Kada ten sudaromos asmenines treniruociu programos?praejus pradedanciuju programa ar is karto?Pas ka geriau kreiptis del programos sudarymo Irina ar Sauliu?Aciu
QUOTE(Simply the best @ 2012 02 22, 16:28)
Gal kuri galetu parasyti atsiliepimus apie kluba "Geleziniai zmones".Kada ten sudaromos asmenines treniruociu programos?praejus pradedanciuju programa ar is karto?Pas ka geriau kreiptis del programos sudarymo Irina ar Sauliu?Aciu
pas Iriną

ji labiau supranta kaip tobulinti moteriškas kūno linijas

Sveikos, mergaites 
norejau paklausti kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija? ir beje kaip tokiu metu treniruokliu saleje, ar nereikia laukti prie treniruokliu?
esu lankiusi si sporto kluba pries kelis metus, tai labai patiko, bet dabar girdejau, kad reikia registruotis treniruotems... drauga siusiu i treniruoklius

norejau paklausti kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija? ir beje kaip tokiu metu treniruokliu saleje, ar nereikia laukti prie treniruokliu?

QUOTE(amaliutea @ 2012 02 25, 13:43)
Sveikos, mergaites 
esu lankiusi si sporto kluba pries kelis metus, tai labai patiko, bet dabar girdejau, kad reikia registruotis treniruotems... drauga siusiu i treniruoklius 

visi ruošiasi pavasariui, tai žmonių tikrai daug...
QUOTE(amaliutea @ 2012 02 25, 13:43)
Sveikos, mergaites 
norejau paklausti kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija?

norejau paklausti kaip dabartine situacija Fanke? ar daug mergaiciu renkasi vakarais (17-18 val) i aerobika? ar reikalinga registracija?
Į kai kurias vakarines treniruotes tikrai reikalinga registracija, apie tai rašoma jų puslapyje

jieskau kompanjones kartu eiti i sporto kluba aleksote(kaunas) arba kur aplink

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 27, 22:59)
Prasom papasakoti placiau

Papildyta:
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2012 02 24, 00:05)
pas Iriną
Irina tikrai nuostabi trenerė , kažkada sportavau pas ją 

Aciu

QUOTE(Simply the best @ 2012 02 28, 16:46)
Prasom papasakoti placiau 

Is pradziu iejus, norejau pabegti, nezinau kodel, gal kad ryzto mazai buvo, bet ne viena buvau tai nebuvo kur trauktis. Na persirengiu ir galvoju sakes...kaip nenoriu. Bet pamacius ir susipazinus su treneriu viskas pasikeite kitu kampu. Treneris visus mato ir kol tu darai pratima,jis bega prie kito ir sukasi ratu kaip bite. Treniruokliai tai pat patiko.
Esu lankiusi Oazes Impulsa, tai nera net ka lyginti, kainos ir kokybes atzvilgiu. Impulse treneris buvo tik pirmus kartus ir tai uz papildoma mokesti ir nieko jis man dorai nepaaiskino, planas asmeninis dar papildoma kaina.
O cia viskas ieina i ta pacia suma.

Sveikos mergaites
Kolkas as nuo siandien cia nauja sitam puslapelyje, bet cia matau jus visos labai saunios ir maloniai bendraujate, tai tikiuosi priimsit ir mane i savo buri
Kaip tik noriu pasiidometi apie Rolando Zeimio sporto klua, jis labai arti manes, o po ziemos atejus pavasariui, ir stipriam norui igauti gera figura reikia pasportuoti
Taip kad galvoju apie si kluba, kokie gi atsiliepimai merginos? gal kas noretu lankyti kartu? Vienai kazkaip nedrasu
)

QUOTE(Vanilla07 @ 2012 03 01, 23:57)
Sveikos mergaites
Kolkas as nuo siandien cia nauja sitam puslapelyje, bet cia matau jus visos labai saunios ir maloniai bendraujate, tai tikiuosi priimsit ir mane i savo buri
Kaip tik noriu pasiidometi apie Rolando Zeimio sporto klua, jis labai arti manes, o po ziemos atejus pavasariui, ir stipriam norui igauti gera figura reikia pasportuoti
Taip kad galvoju apie si kluba, kokie gi atsiliepimai merginos? gal kas noretu lankyti kartu? Vienai kazkaip nedrasu
)

sveika

laukiu kada vel eisiu!!!