Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(afi @ 2011 03 24, 22:22)
as jungiuos prie taves, man ir reiketu kad kas uzsietu, nes isnaujo pasodinau ir vel  tyluma doh.gif

o man kazkaip visai lengvai tfu tfu, sejau i sudrekinta durpiu substrata dezuteje, seklytes truputi giliau ikisau su dantu krapstuku blush2.gif , dar paliejau, ikisau i maiseli ir palikau ant palanges, kai kas deda tiesiai ant radiatoriaus kad greiciau sudygtu, bet manau kad nereikia, nes jau pakankamai saule susildo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Basa_miske @ 2011 03 23, 08:34)
Ar vienam daigui papaks 5l kibiro, ar skurdoka? Ir jei auginat kibiruose, ar prabadot jo apačią?

Tikrai pakaks, apacios prabadyt nereikia, pakaks akmenuku dugne paberti (ir tai manau kad nebutina), aisku mano patirtis skurdoka, mat vynuoginiai pomidorai nelygus mesingiems pomidorams g.gif
Papildyta:
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 11:16)
sejau zalia bazilika,o radau tik viena  biggrin.gif

tarp kitko armenai labiau vertina violetini bazilika nei zalia, tipo jis saslykam, sriubom labiau tinka, o zalias i salotas, pomidoru uztaisams, va kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiSima: 25 kovo 2011 - 00:18
mano sekmadieni setos rukolos sudygo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet taip gausiai ir dailiai, kad net graudžiai gera žiūrėt bigsmile.gif išbandžiau šiemet tą juostelę, tai kol kas matau kad verta, bus žiūrėt kaip toliau. nes dabar tokiais gražiais tarpliais sudygo. na aš tą juostelę ne visa idėjau, o dar pakarpiau ir tolygiau per visa vazonėlį padėliojau. bigsmile.gif

ir pomidoriukų pirmieji daigiukai lenda thumbup.gif

džiugu tą derlių stebėt, bet ir truputi neramu, nes tikiuosi kad spėsim iki jų pikiavimo remontą pasidaryt. kitaip su vieta bus sudėtinga g.gif

pavasaris - gerai, bet penktadienis pavasarį- dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
PRISNIGO schmoll.gif PAVASARIO NORIU unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 24, 11:23)
Šiaip šiltnaminius, tai iki tikrų lapelių tai tikrai galima pakast, tai čia manau pagal situaciją reikia žiūrėt? jeigu šaknys geros, kotas neištysęs, tai kam jį po ta žeme kišt ax.gif

viena rūšis aukštyn pasistiebė ir virsta lauk. reik pakast būtinai. dėkui

QUOTE(rvisminiene @ 2011 03 24, 11:45)
Gal galit priminti, kada reikėtų prieš saulės spindulius statyti  ax.gif , kol kas laikau kur tamsiau.

jei išlindo - greit į šviesą ir nuimt plėvę ar dangtį ar kuo ten šildot

QUOTE(ElePran @ 2011 03 24, 17:12)
Tada prasau uzseti man baziliku i koki didesni kibiriuka, mano ranka matyt netinka  ax.gif  biggrin.gif

kai nusipirksiu, pasėsiu biggrin.gif

QUOTE(uodegas @ 2011 03 24, 21:28)
Nu va, paskutinius pipirų daigus šiandien atidaviau. Visoms, kas iš manęs ėmė, - gero augimo ir turtingo derliaus  thumbup.gif

labai dėkoju, jau išpikiuoti ir net pasidalinau su gimine 4u.gif

QUOTE(Apuole @ 2011 03 25, 08:15)
išbandžiau šiemet tą juostelę, tai kol kas matau kad verta

kas per juostelė?

labas rytas,
kur dingo pavasaris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 24, 11:23)
Šiaip šiltnaminius, tai iki tikrų lapelių tai tikrai galima pakast, tai čia manau pagal situaciją reikia žiūrėt? jeigu šaknys geros, kotas neištysęs, tai kam jį po ta žeme kišt ax.gif

galima kasti ir giliau. apatiniai lapai nuskabomi, o kad šaknys neatsidurtų pusmetrį po žeme, augalas guldomas į žemę įstrižai ir stiebas iš karto pririšamas, kad augtų aukštyn. Pomidorai užsiaugina papildomas šaknis ir visai nebijo persodinimų.
Atsakyti
prasau patarimo,stai mano sudyge pomidoriukai matosi ir svoguniuku ax.gif jau dabar kuo greiciau juos reikia persodinti nes kazkaip jie man isstybo ir visi palinke i sviesa,nors ant palanges padeti?aciu labai lauksiu komentartu as pirma karta sodinu,tai labai noreciau juos gyvus islaikyti wub.gif
user posted image

user posted image
cia dar ir spinatu matosi ar juos ir reikia pikiuoti ar praretinti?
Atsakyti
Man dabar kilo idėja, atėjau pasiteirauti ar labai kvaila g.gif
Kadangi pasistojo vietos ant palangių problema, sugalvojau aš savo pipirus ir česnakus į balkoną kraustyti. Balkonas vakarinis, stiklintas, bet ne plastiku (t.y. nelabai sandarus). Daigai stovėtų ant išorinės virtuvės lango palangės (balkonas toks, į kurį išeina kambario durys ir virtuvės langas).
Jeigu įrengčiau jiems mini šiltnamiuką (net lutrasilo pasiruošus šmotą nupirkti), - ar nenupieps jie man ten?
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 03 25, 15:18)
Man dabar kilo idėja, atėjau pasiteirauti ar labai kvaila  g.gif
Kadangi pasistojo vietos ant palangių problema, sugalvojau aš savo pipirus ir česnakus į balkoną kraustyti. Balkonas vakarinis, stiklintas, bet ne plastiku (t.y. nelabai sandarus). Daigai stovėtų ant išorinės virtuvės lango palangės (balkonas toks, į kurį išeina kambario durys ir virtuvės langas).
Jeigu įrengčiau jiems mini šiltnamiuką (net lutrasilo pasiruošus šmotą nupirkti), - ar nenupieps jie man ten?

tu jau dabar nori nešt? ax.gif
Atsakyti
Savaitgalį pomidorčikus pikiuosiu... tai jau dabar noriu.
Jei idėja labai kvaila - dairysiuos kitų variantų.
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 03 25, 16:25)

nu čiliai vos ne lauke, o lauke snaigės ratus suka........ aš palaukčiau garantuoto atšilimo ir tadu neščiau
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 03 25, 15:25)

mažiausia temperatūra pomidorams turi būt apie 10 laipsnių. Manau, kad padarius dar papidomai šiltnamuką - neturėtų nušalt... Bet jeigu bus visai vėsu, gali nustot augt - aš galvoju ax.gif Be to - reomenduočiau visgi pagrūdint daigus - nepadaryt šoko... Aš jau nuo kitos ar dar kitos savaitės dienom pradėsiu daigelus bent didesnius nešiot į balkoną, kad grūdintųsi... O balkonas pas mane nestiklintas...
Papildyta:
QUOTE(bugagašenka @ 2011 03 25, 15:28)
nu čiliai vos ne lauke, o lauke snaigės ratus suka........ aš palaukčiau garantuoto atšilimo ir tadu neščiau

taigi stiklintam balkone ir dar papildomai šiltnamuką sakė darys - tai kur jau čia lauką matai? cool.gif
Atsakyti
Na, balkonan nešt ne pomidorus, o pipirus žadu.
Gera idėja, pagrūdinsiu. Savaitę dviem aukštais daigai pastovės smile.gif
Atsakyti