Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

Mano fotoreportažas smile.gif

user posted image

Šiandien pomidorčikus pikiuosiu, ir vėl ryškiai per daug pridygę. Taip kad kas nori, kad pasidalinčiau daigais, prašom cypsėti į až.

(o kodėl aš taip ryškiai per daug sėju? O iš godumo ir atsargumo. Šiemet nebuvau įsitikinus dėl sėklų daigumo. Ten pomidoriukų viršutiniam kairiajam kampe tuščia vieta, tai ten Balkonzauberiai buvo pasėti. Nė vienas neišdygo. O kitokie išdygo visi gražutėliai. Na iš kur man buvo žinoti? Taip ir su pipirais. Daigūs kaip velnias pasirodė.)

Planuose dar levanda ir kvapieji pelėžirniai. Pas juos balandžio mėnuo sėjai ant pakelių parašytas, tai dar tvardausi, nesėju. Bet nežinau, kaip ilgai kantrybės užteks biggrin.gif
Atsakyti
A tai čia anie akvariumuose auga, ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
Neee, čia mano savadarbė konstrukcija papildomam apšvietimui biggrin.gif
Šoneliai iš nenaudojamų rėmelių nuotraukoms, viršus iš nereikalingų grotelių indams džiovinti, prie tų grotelių vielutėmis prisuktas 8 vatų šviestuviukas smile.gif Visa konstrukcija sutvirtinta izoliacija ir virvutėmis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.gal zinote kiek laiko dygsta porai?sejau viena svogunus ir porus.svogunai jau pasirode,o poru nei zenklo schmoll.gif seti ankstyveji.
Atsakyti
Netikėta - kokie daigai gražučiai wub.gif wub.gif Laukiu, kada aš irgi tokiais savais galėsiu pasigrožėti ax.gif

uodegos - gražu pažiūrėt, o dar bus gražiau po kokio mėn, kada augalėliai jau bujos thumbup.gif
Atsakyti
ateinu pasigirt wub.gif , kad pradeda dygt špinatai nestiklintam balkone... Stovi ant palangės lovelis, uždengtas agro plėvele 2 sluoksniais. Balkonas pietryčių, nestiklintas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 26 kovo 2011 - 13:55
ŠAUNU biggrin.gif
O maniškiai tik tik pradygo ant palangės, špinatai juk daugiamečiai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 26, 11:31)
geriausia ta diena, kurią nori sėt mirksiukas.gif Niekada jokių kalendorių nežiūriu ir auga viskas tikrai ne pagal tai mirksiukas.gif

pavz kaime manos drauge visalaika sodina pagal kalendoriu, pagal menuli, nu pavz pas mus kopustu budavo pilnas darzas, o pas ja nieko, bulviu neuzderedavo, nu kad ji ten mazai ka uzdera... o mes sodindavom visad kada turedavo laiko.

Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 26, 15:01)
O maniškiai tik tik pradygo ant palangės, špinatai juk daugiamečiai, ar ne?

Ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 26, 11:52)
Mano siumetiniai augintiniai:
vilma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laaaaabai gražu biggrin.gif
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 26, 12:35)
Pasėjau ridikėlių į lovį, išpikiavau mažiukus , susodinau kas 3 cm ir laikau  tą lovį įstiklintam šaltam balkone. Kaip manot, mano šita avantiūra pasiteisins? biggrin.gif

mano ridikėlis išdygo vienas. kaip grybas - per pora dienų ištyso ir nuvirto doh.gif užkasiau ir sunaudojau kaip trąšą pomidorams biggrin.gif
QUOTE(uodegas @ 2011 03 26, 12:55)
Planuose dar levanda ir kvapieji pelėžirniai. Pas juos balandžio mėnuo sėjai ant pakelių parašytas, tai dar tvardausi, nesėju. Bet nežinau, kaip ilgai kantrybės užteks biggrin.gif

mano levanda jau beveik mėnesį šaldytuve. kažin, gana jau ar dar palaikyt? g.gif gal balandy reikia ištraukt, jei tada sėja?
o pelėžirniai irgi balkone augs?

man tai įdomu, kaip žinot, kam patinka persodinimai, o kam ne? g.gif žinau, kad pomidorams patinka... o toliau?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 03 26, 20:03)
pavz kaime manos drauge visalaika sodina pagal kalendoriu, pagal menuli, nu pavz pas mus kopustu budavo pilnas darzas, o pas ja nieko, bulviu neuzderedavo, nu kad ji ten mazai ka uzdera... o mes sodindavom visad kada turedavo laiko.

nu žinai, gal žemė prasta ar kas. tikrai nemanau, kad dėl to, kad pgl kalendorių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2011 03 27, 07:48)
o pelėžirniai irgi balkone augs?

Na taip, kito daržo tai nerasta smile.gif
Pas mane du balkonai, vienas rytuose (prie kabineto) kitas vakaruose (prie miegamojo). Vakariniam bus daržas, nes į miegamąjį neleidžiam kačių, tad jos neturės šansų ravėti daržo. O rytiniam balkone prie kabineto jos laisvai ganosi, šildosi saulutėje, stebi "Live TV" pro langus, tai ten auginsiu pelėžirnius ir levandas ir jos galės patenkinti savo ravėjimo potraukį nepadarydamos didelės iškados tikrosioms daržovėms.
Abu balkonai stiklinti, bet nelabai sandariai.
Atsakyti