QUOTE(aaagnex @ 2011 03 17, 13:42)
Spėkit kuris tikras augintis, o kuris nuomininkas neprašytas
jaučiu pomidoras neprašytas?
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 17, 14:04)
O pomidoras, salota kieno?
pomidoras mano. fotkintas mano. anyta išaugino ir man atidavė vazoniuką su šimtu primegztų vaisių

nors aišku ir man mezgė toliau
QUOTE(Basa_miske @ 2011 03 17, 14:22)
pomidorus, ir šiaip kitus, laisčiau Seasol. čia toks iš jūros dumblių dalykėlis. ekologiškas. pagooglink. ei, o gal žinot kas, kur jo galima šiemet įsigyt?
o prieskoninius augaliukus tai tiesiog sodindama apdovanojau kompostine žeme gausiai, kaip pernai man patarė.
QUOTE(Apuole @ 2011 03 17, 14:48)
beje kas daro miksus vazonuose daržovės+ gėlės? kokie deriniai pasiteisino ir kas kartu nesugyvena?
su tagetėm gerai. dera ir nauda. tik va su medetkom neaugink. nors medetkos ir smirda ne ką mažiau už tagetes, jas mėgsta amarai. šiais metais joms :banned:
QUOTE(nenyte @ 2011 03 17, 15:05)
kazi kaip cia man bus su balkoninkyste: balkonas nestiklintas ir labai vejuota vieta, tai jei lauke koks vejukas tai pas mane balkone jis 2 kartus didesnis
kokią užtvarėlę sumąstyk iš vienos pusės ir pariši nu. pas mane yra vėjuota, kur traukia kiaurai, tai jei škvalą žadėdavo, o jų pernai buvo nemažai, tai susinešdavau
QUOTE(luaraa @ 2011 03 17, 16:43)
visa miela diena saulute plieskia,ar eis man cia bent pomidoriuku pasiauginti,ar jau as cia ne velnio jokio derliaus netureriu
tai pomidorai gi pietų augalas, kodėl manai jiems saulė turėtų nepatikt? tik kad drėgmės pakaktų