Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

Kadangi as jau pasukau bulviu namie auginimo kryptimi, ta proga ir anekdotas:

Vyras isvaziavo su zmona ir uosviais i kaima bulviu sodinti. Grizta paskui ir eina i darba. Kolegos klausia kaip sekesi kaime su bulvem. Vyras sako: oi ka jus kaip fainai, pasodinome vakare visa hektara, paskui nuejome i pirtele, uosvis statine alaus atrideno, nu ir ka jus manot, ryte nuemem derliu!!!

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 03 31, 11:09)

labai ačiū už nuorodą. ne tokios, bet puikiai tinkančios 4u.gif

QUOTE(ElePran @ 2011 03 31, 16:07)
Kadangi as jau pasukau bulviu namie auginimo kryptimi, ta proga ir anekdotas:

Vyras isvaziavo su zmona ir uosviais i kaima bulviu sodinti. Grizta paskui ir eina i darba. Kolegos klausia kaip sekesi kaime su bulvem. Vyras sako: oi ka jus kaip fainai, pasodinome vakare visa hektara, paskui nuejome i pirtele, uosvis statine alaus atrideno, nu ir ka jus manot, ryte nuemem derliu!!!

biggrin.gif

khe geras biggrin.gif

mano šuo nuiminėdavo derlių sode. tėvai sodina, o tas išssikasa, čiumpa į dantis ir laksto kaip išprotėjęs, tipo grobį iškasė lotuliukas.gif landūs ir išprotėję taksai biggrin.gif

tai dabar KLAUSIMAS:
ar pakaktų 30 cm aukščio dėžės auginti balkoninius pomidoriukus? jei aš jsuo ne į vazoniukus, o į lysvę? g.gif na, į dėžės lysvę
kita vertus, nežinau, ar taip gerai. pernai su vazonais parsinešiau kambarin, jie pabaigė augt, brandint paskutinį užėjimą jau spalio gale. o iš lysvės juk neišimsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 31 kovo 2011 - 23:00
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 31, 22:58)
mano šuo nuiminėdavo derlių sode. tėvai sodina, o tas išssikasa, čiumpa į dantis ir laksto kaip išprotėjęs, tipo grobį iškasė  lotuliukas.gif  landūs ir išprotėję taksai biggrin.gif

į temą: kai tėvai augino vilkšiniuką - mišrūną, anas kartu su mam agurkus sodino. Mama laaabai atsargiai iš kartoninių dėžučių į žemę kišo (agurkai nemėgsta persodinimų labai labai biggrin.gif ), atsisuka - visi agurkai ištraukti ir gale lysvės į krūvą sukrauti. Teko iš naujo sodinti. bet visi puikiai prigijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 01 balandžio 2011 - 08:38
Nors tiesą sakant nėrą ką rodyt, bet parodysiu savo svyrančius pomidorus. Turiu 3 rūšių, bet visų labai panašūs lapeliai blush2.gif Ir bent jau man - visai nepanašūs į prieš tai -Sigi- rodytų pomidoriukų blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 balandžio 2011 - 10:45
QUOTE(Karusia @ 2011 04 01, 10:32)
atsisuka - visi agurkai ištraukti ir gale lysvės į krūvą sukrauti.

mano tėvų šuo įlindes į šiltnamį visus pomidorus nuėsdavo, kiek pasiekdavo tiek nukasdavo doh.gif
žavūs tie augintiniai
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 01, 12:44)
svyrančius pomidorus.

o jų jau nelaikas būtų persodint? g.gif

o pas mane kovo pradžioje sodinti balkon zauberiai 3 išlindo atsibude doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 01, 11:49)
o jų jau nelaikas būtų persodint?  g.gif

Laikas blush2.gif

bet kol kas nėra vietos padėt... Gal savaitgalį ką nors sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti kokios talpos vazoneliu reikia agurkams auginti balkone? Kiek zinau, agurku saknys nera dideles, idomu kiek jiems reikia vietos. Siemet planuoju auginti balkone ir verandoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vosyliukė @ 2011 04 01, 11:55)
Merginos, gal galit pasakyti kokios talpos vazoneliu reikia agurkams auginti balkone? Kiek zinau, agurku saknys nera dideles, idomu kiek jiems reikia vietos. Siemet planuoju auginti balkone ir verandoje ax.gif

Kiek aš žinau, tai jų šaknys paviršinės, tai reikia platesnio vazono, bet gali bt ir nelabai gilus blush2.gif

Gal kas geriau išmanantis parašys 4u.gif
Atsakyti
Atkasiau rūsy senų dėžių, tai savaitgalis bus pašvęstas staliavimui - kalsiu lovelius pomidorams ir pipirams biggrin.gif
Neatsirado norinčių balkoninių pomidorų daigų - tikrai niekam nereik? O tai mamai į kaimą atiduosiu.
Atsakyti
ash tai kaune koki viena norechiau svyranti balkonini pomidoriuka del idomumo uzhsiaugint ax.gif
gal kas atliekamu turi? bigsmile.gif
Papildyta:
mano darzhas, nors ir rodytis nelabai yra ka... visi dar mazhychiai, palyginus su kitu augaliukais blush2.gif

chia ishpikiuoti pomidorai venus (ir neishpikiuoti i kaima veshiu nes neturesiu kur det doh.gif ), agurkai ir bazilikai:

user posted image

keliu rushiu salotos, rukola (kazhkaip keistai shiemet jos pirmieji netikri tie lapeliai nudzhiuvo g.gif ), nepikiuoti bazilikai irgi i kaima ir petrazholes:

user posted image

ir shpinatai su ridikeliais kuriuos rausiu lauk, nes niekam tike, daugiau niekad nebesesiu schmoll.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
oho kiek vaizdines medziagos bigsmile.gif

as vakar visa diena pikiavau savo darza doh.gif jau vakare tai net nervas eme, galvoju nu durna nekitaip, kam man cia reikejo doh.gif bet siandien vel ziuriu ir geriuosi " nugi reikejo man ju, tikrai" biggrin.gif bet dabar visos palanges nustatytos visokiais indukais ir net viena spintele virtuvej. laukiu nesulaukiu kada jau bus galima viska isnesti i balkona ir namuose vel bus grazu rolleyes.gif
ai dar vakar pasisejau 6 mangoldus ir ridikeliu doh.gif vis maza man doh.gif

bet jau oras siandien schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 30, 18:37)
nea biggrin.gif Sėti jau į kitą vazonėlį, naujam derliui. Dabar pasėjus, kai ateis laikas, tarkim agurkus raugti ar marinuoti, ir nebebus krapų wink.gif

Gaudvile, ir vel labai aciu. 4u.gif ispikiavau savo bazilika (is viso msko pasilikau tik kelis stiebelius mazame vazonelyje, tikiuosi nors vienas normaliai subujos ir dar i dideli vazona persodinau tris stiebelius) . Su kitais teko skaudancia sirdim atsisveikint, nes tiek taros neturiu doh.gif O krapu nesodinsiu naujai, reikia pirmiausia sulaukti vieno normalaus derliaus, nes dar kolkas negaliu pasigirti jokiu derlium, isskyrus svogunlaiskius, kurie be jokio vargo kalasi is mazu svoguneliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 01 balandžio 2011 - 12:44