Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

X-iuke, kada setos salotos? Mano tik tik sudygo, tai kazin ar ilgai laukti kol pasieks Jusiskiu lygi?

Uodegas, pomidoro daigiuka paimsiu. Mainais gausit Melody H agurkiuka, kaip taremes.

As pernai agurka sodinau i 25l talpos kibira. Saknys tikrai daug pavirsines, vis tekdavo zemem uzbert, tai siemet ikasiu pati daiga giliau ir uzdesiu mulciaus sunkesnio. Siaip kai naikinau vasaros gale tai visas kibiras saknu buvo pilnas.
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 04 01, 11:35)
Atkasiau rūsy senų dėžių, tai savaitgalis bus pašvęstas staliavimui - kalsiu lovelius pomidorams ir pipirams biggrin.gif
Neatsirado norinčių balkoninių pomidorų daigų - tikrai niekam nereik? O tai mamai į kaimą atiduosiu.

As visai noreciau smile.gif Nes mano sodinti pomidorai niekaip neislenda verysad.gif Nzn ka blogai padariau..O gal jie dar kada teiksis isdykt rolleyes.gif Kiek laiko nuo sejimo prasikala pomidoras?As jau laukiu 2sav..nieks nevyksta..
Ir petrazoles nesikala visai..Zodziu truputi nesiseka..
Tik va baziliku miskas, pribarsciau ju daug..Tai dabar nzn kada juos pikuot reik..Gal kas pasufleruos? Sakiau sodinsiu salia i loveli kur nesudygo petrazoles ir rozmarinai smile.gif bus visas lovelis baziliku biggrin.gif
Atsakyti
Kas auginite sekmingai mangoldus, kiek ju lovelyje reiktu auginti? Kaip daigumas, augimas?
Atsakyti
QUOTE(nerciuke @ 2011 04 01, 14:29)
As visai noreciau smile.gif Nes mano sodinti pomidorai niekaip neislenda verysad.gif Nzn ka blogai padariau..O gal jie dar kada teiksis isdykt rolleyes.gif Kiek laiko nuo sejimo prasikala pomidoras?As jau laukiu 2sav..nieks nevyksta..
Ir petrazoles nesikala visai..Zodziu truputi nesiseka..
Tik va baziliku miskas, pribarsciau ju daug..Tai dabar nzn kada juos pikuot reik..Gal kas pasufleruos? Sakiau sodinsiu salia i loveli kur nesudygo petrazoles ir rozmarinai smile.gif bus visas lovelis baziliku biggrin.gif

Laukiu sekmadienį į svečius, prie gaisrinių drinks_cheers.gif Duosiu sočiai, daigų yra kokių 20-30, kur man tiek lotuliukas.gif susirašykim až dėl detalių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 04 01, 13:54)
X-iuke, kada setos salotos? Mano tik tik sudygo, tai kazin ar ilgai laukti kol pasieks Jusiskiu lygi?

sodinau vasario gale, gal 27d 4u.gif
Atsakyti
Per gausiai suaugusias retinote?

Papildyta: 2 Melody H agurku daigai yra atliekami, gal kas is vilnieciu nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElePran: 01 balandžio 2011 - 16:49
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 01, 10:44)
Nors tiesą sakant nėrą ką rodyt, bet parodysiu savo svyrančius pomidorus.

kol neskaičiau teksto, maniau rucolą įdėjai biggrin.gif

QUOTE(Jūja @ 2011 04 01, 12:22)
ispikiavau savo  bazilika (is viso msko pasilikau tik kelis stiebelius mazame vazonelyje, tikiuosi nors vienas normaliai subujos ir dar i dideli vazona persodinau tris stiebelius) . Su kitais teko skaudancia sirdim atsisveikint

nu kokio velnio atsisveikint doh.gif ar jūs nematėt pardėse parduodamų baziliko miško vazonėliuose? būtumėt palaukusi, būtų jie aišku konkuruodami vienas su kitu bet paaugę, užsiauginę lapų tikrųjų bent keturis, iš to miško dar valgytumėt ir valgytumėt šviežius bazilikus iki anie, augdami karališkai vazonėlyje, paaugs iki tiek, kad medėt pradės ir nuo krūmelio nebus gaila lapų paskabyt.

aš auginu porą bazilikų vazonėliuose ir jų neliečiu, o daugiau būtent ir auginu miškus tokius, skabau šviežius, jaunus daigelius, nieko nėr skaniau.

QUOTE(ElePran @ 2011 04 01, 16:43)
Papildyta: 2 Melody H agurku daigai yra atliekami, gal kas is vilnieciu nori?

o kokia čia veislė? "balkoninė" ar įprastinė 4u.gif

salotas į kokias žemes pikiuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 01 balandžio 2011 - 17:31
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 01, 18:30)
o kokia čia veislė? "balkoninė" ar įprastinė  4u.gif

nėra balkoninių agurkų, galima būtų Regal bandyt, jie mažiems sodams skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 01, 17:53)
nėra balkoninių agurkų, galima būtų Regal bandyt, jie mažiems sodams skirti smile.gif

dzenkuju wink.gif
ai, kad vazono didelio reik ne privalumas, nes žemėms ir taip jau milijonas sueina.

mano vieni vazoniniai pomidoriukai savo gabaritais nu niekaip nepanašūs į kitų dviejų veislių vazoninius. Shady Lady - nešas aukštyn platyn kaip kokie tikrieji. tikiuosi nereikės jų kur parišinėt, o tai nėra čia kur parišinėt biggrin.gif nebent kaip žirniams pagalį pasmeigt biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif Nu gėda prisipažinti-- o salotas galima išpikiuoti- pasisėti į vazoniuka, o bandžio 16išsodinti į lysvę darže ?
Atsakyti
agurkams tikrai nedaug kainuotų, nepalyginti su pomidorais ar paprikomis. Paaugint vazonėly kokių 15-18cm pločio ir panašiai tiek aukščio, o paskui įstatyt kartu su jais į durpių maišą ( 2 daigai, maišas - ~10Lt)
Tokiu principu:
user posted image

O Shady Lady google'as duoda 45-60cm į aukštį ir tokius pačius skaičiukus plotui wink.gif

Turiu bėdą, noriu Venus pomidorčikų, kai mačiau - nepirkau, o dabar atsibodo šukuot visas parduotuves doh.gif Siaubelis dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2011 04 01, 19:29)
blush2.gif  blush2.gif  Nu gėda prisipažinti-- o salotas galima išpikiuoti- pasisėti į vazoniuka, o bandžio 16išsodinti į lysvę darže ?

galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 balandžio 2011 - 18:52
sveikos, mergaitės,

gal jūs man pagelbėsit... Turiu pirktinį (normaliam vazonėly, ne tam mažajam, kur prieskoniai centruose būna) svyrantį rozmariną. Viskas jam lyg ir patiko, bet žiūriu, viršūnėlės pradėjo ruduoti/pilkėti tokiais mažais plėmukais. Dar kai kur jau radau kaip miltais pabarstyta aplink stiebelius ir lapelius (panašu į miltligę). O šiandien dienos šviesoj va apžiūrėjau..... ir radau, tikriausiai amarus..... tokie pilkšvi... nu negaliu, kaip man su tais rozmarinais nesiseka.... jų dar nėra labai daug, kaip man patartumėt kovoti???

Gaudvile, nu idėja tai nereali su tais maišais agurkams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti