Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(Saulužė @ 2011 04 05, 17:48)
Vat tame ir bėda, kad neparašyta... Pirkau iš Iki, rašo: Svogūnėliai sodinukai, Silksiooli, veislė: Stuttgarter
Gal kuri suprantat iš tokio aprašymo? 4u.gif

Sie skirti roputems auginti smile.gif
Atsakyti
Netikėtai pražydo moliūgas sudaigintas sausio mėnesį ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shypsena @ 2011 04 05, 21:53)
Netikėtai pražydo moliūgas sudaigintas sausio mėnesį ax.gif

Moteriškų žiedų nematau, tai šituos skinčiau ir kepčiau įdarytus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 balandžio 2011 - 21:03
QUOTE(uodegas @ 2011 04 05, 14:45)
Pernai manęs irgi derlium nieks nedžiugino. Dar auginau tabaskus - tokius mažiukus - tai tie išvis liepė rašyt laiškus ir padvėsė. Jeigu ir ši vasara bus tokia nesveika, tai nei užuolaidos, nei laistymas mūsų daržų neišgelbės.
Tik kaktusai bujojo praeitą vasarą....

Partizane, dėl nesaulėtumo tai gal taip kategoriškai neteigčiau smile.gif Pipirai, man regis, beveik taip pat saulę mėgsta kaip ir pomidorai. Pas mane ant vakarinės palangės sėdi, ten saulė nuo 4 val. būna. Ir dar su nedideliu papildomu apšvietimu. Bet vis viena truputį link lango krypsta...

o aš kaip tik meldžiu tokios pat vasaros blush2.gif labai gerai lauke pomidorai man augo, aš įstiklinto neturiu balkono...

tai čiliukai jo, mėgsta saulę. ale saulėta vieta tik viena, mažutė, dabar užimta pomidorais. tai jiems tenka būt vakariniam/šiauriniam kamary, ale auga auga gražuoliukai. na, pamaniau, parsinešiu patį didžiausią palepinti saulėj.

QUOTE(kristalcik25 @ 2011 04 05, 16:07)
sveikos. Pasakiykit kokias zemes perkat savo priskoniams ir darzovems??

"prieskonių žemė" taip ir vadinasi. perku Schetellige. ji tokia su smėliuku pamaišyta.
gali dar pirkt žemę daigams, ji irgi lengvesnė.

QUOTE(aaagnex @ 2011 04 05, 21:03)
Moteriškų žiedų nematau, tai šituos skinčiau ir kepčiau įdarytus... mirksiukas.gif

kaip kaip kaip? man ir moliūgas vienas žydėt ruošiasi. moteriški žiedai tai su mezginuku kokiu turi būt, ane? o kaip kept?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 04 05, 17:48)
veislė: Stuttgarter

Kaime juos roputems sodiname, taciau praeitais metais kaip ir siemet esu ju pasisodinusi i loveli, puikiai leidzia laiskus, o jei sukisti gyliau i zeme ir siokiu tokiu atstumu, tai ir ropute siokia tokia isauga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shania: 05 balandžio 2011 - 22:38
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 05, 22:12)
kaip kaip kaip? man ir moliūgas vienas žydėt ruošiasi. moteriški žiedai tai su mezginuku kokiu turi būt, ane? o kaip kept?

aha su mezginuku - ant kotuko mažas moliūgėlis, o tada žiedas... O jeigu ant kotuko iš karto eina žiedas, tai jau niekas iš jo neišaugs mirksiukas.gif

jei moliūgas, tai toks burbuliukas būna, jei cukinija kokia, tai panašiai kaip agurkas pailgas toks ax.gif
Atsakyti
jei nieko nemaišau, tai kad moliūgai megztų vaisius, būtinas apdulkinimas. Vyriškų žiedų nenuskinčiau ir dar augalą padėčiau ten, kur vabzdys nors vienas galėtų atskrist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 06, 09:26)
jei nieko nemaišau, tai kad moliūgai megztų vaisius, būtinas apdulkinimas. Vyriškų žiedų nenuskinčiau ir dar augalą padėčiau ten, kur vabzdys nors vienas galėtų atskrist  ax.gif

bet jeigu moteriškų žiedų nėra, tai iš vyriško moterišku jis jau nepataps g.gif
Atsakyti
Sveikos.
nors ir turiu soda, bet namie ant palangiu ir balkone visada si bei ta auginu.
Siemet bandysiu balkone uzauginti vazonuose cukinijas ir moliugus. va siotus, ziuresiu kas gausis.
user posted image
ir ciliukus vazone (nors ju niekas seimoje nevalgo) del grozio virtuveje ant palanges smile.gif, nes per klaida nusipirkau, o neseti ir neauginti negaliu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 06 balandžio 2011 - 08:51
Sveikos:) ir man gal patarsit...
auginu ant palanges rukolas (grazgarstes), isdygusios jau beveik pries menesi, ir dabar tokie mazi ploni daigeliai. Kai kurie vysta, o like irgi nepanasu kad pradetu rodyti tikrus lapelius. laistau normaliai, sviesos, atrodo, irgi uztenka, siltomis dienomis isnesu i balkona... ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 05, 18:52)
Sie skirti roputems auginti smile.gif

QUOTE(Shania @ 2011 04 05, 23:36)
Kaime juos roputems sodiname, taciau praeitais metais kaip ir siemet esu ju pasisodinusi i loveli, puikiai leidzia laiskus, o jei sukisti gyliau i zeme ir siokiu tokiu atstumu, tai ir ropute siokia tokia isauga smile.gif

Labai ačiū už atsakymą abiems 4u.gif
Aš noriu svogūnų laiškų, gal patartumėt kaip geriau daryt... ar imt paprastus svogūnus ir merkt į vandenį ar šitus mažus svogūniukus pasodint negiliai ir leist augt laiškams ar tiesiog pasisėti svogūnų laiškų sėklas?
Ir dar įdomu, jei auginsiu svogūną laiškams, tai jau roputė neužaugs? Čia šiaip įdomu man g.gif
Atsakyti
labas rytas
biškį ne ten parašiau... taisau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 balandžio 2011 - 09:13