Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(Saulužė @ 2011 04 06, 09:04)

Taigi galit bandyt ir viena ir kita, tada zinosit kas labiau tinka ir patinka smile.gif
Paprastu pamerktu svogunu laiskai buna masyvesni, storesni, o situ stuttgart tokie svelnesni bei ne ploksti o tokie apvaloki, is seklu sodintu dar mazesni ir svelnesni laiskai gaunasi... bent jau man taip gaunasi.
Jei sodinsit arti vienas kito jokia ropute neisaugs. Mano praeitu metu paauge lovelyje va taip atrode
Atsakyti
laba,

ačiuks Gaudvile. Tebekovoju aš su tais parazitais..... bet ten ne skydamariai...... chemikalų nenoriu, juk pirkausi rozmarinus, kad galėčiau maistui naudoti. Na, bet kuriuo atveju dar pamėginsiu keletą kovos būdų, ir kartu pasisodinsiu nuskintų šakelių. Dėkui labai už nuotraukytes, jos mane įkvėpė ir padrąsino smile.gif

turiu jau nuotraukas savo pabaisėlių, bet photobucket'as kažko stringa, tai niekaip negaliu įkelti....
Atsakyti
Pries tris savaites seti prieskoniai nesudygo. Sivakar sesiu naujai, i naujus indelius. Nesudygo: salavijas, builis, rozmarinas, mairunas. Bazilikai tai mires reikalas, bet nusipirkau nauju seklu is kitos firmos, tai bandysiu vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 06, 08:41)
bet jeigu moteriškų žiedų nėra, tai iš vyriško moterišku jis jau nepataps g.gif

o kaip juos valgai papasakok.

man moliūgas irgi žiedus krauna,maniau reik juos nuskabyt g.gif nes per anksti g.gif
paskui atiduosiu mamai į šiltnamį ir tesižino.
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 04 06, 11:56)
Pries tris savaites seti prieskoniai nesudygo. Sivakar sesiu naujai, i naujus indelius. Nesudygo: salavijas, builis, rozmarinas, mairunas. Bazilikai tai mires reikalas, bet nusipirkau nauju seklu is kitos firmos, tai bandysiu vis tiek.

chmm, pas mane sudygo tikriausiai visos bazilikų sėklos, kiek pasėjau. sėjau "dalemos" raudonuosius bazilikus, "Nojaus sėklos" cinamoninius, agrofirma "sėklos" kvapiuosius bazilikus. jei ką galėsiu pasidalinti (jei esi vilnietė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2011 04 06, 10:53)
turiu jau nuotraukas savo pabaisėlių, bet photobucket'as kažko stringa, tai niekaip negaliu įkelti....

per part.lt dėkit wink.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 10:56)
paskui atiduosiu mamai į šiltnamį ir tesižino.

oho, kokia prabanga moliūgui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 06, 11:14)
oho, kokia prabanga moliūgui  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Paprastai moliūgai gauna patvorį arba geriausiu atveju komposto krūvą...

Beje - šiltnamio jam vienam jaučiu reiks, nes lauke išbujoja, kad ojojoi, o tai kaip atrodys šiltnamyj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2011 04 06, 10:05)
chmm, pas mane sudygo tikriausiai visos bazilikų sėklos, kiek pasėjau. sėjau "dalemos" raudonuosius bazilikus, "Nojaus sėklos" cinamoninius, agrofirma "sėklos" kvapiuosius bazilikus. jei ką galėsiu pasidalinti (jei esi vilnietė) smile.gif

Taip, as vilniete, aciukas!!! 4u.gif
Atsakyti
dar kartą dėkui už pagalbą, Gaudvile smile.gif

taigi, mėginu kelti:
pirmąją nuotrauką paspaudus, paveikslėlis turėtų padidėti
user posted image

user posted image
ir čia va tokiais "miltais" lapeliai aplimpa (man panašu, kad tai prieglobstis naujiem blogiečiam atsirasti)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 06 balandžio 2011 - 12:40
Sveikutės 4u.gif Ateinu pasigirti ax.gif prieš gerą mėnesį sėti sudygo maniškiai Balkoni Red bigsmile.gif va ką reiškia kantrybė,na galvoju dar savaitė ir tėkšiu lauk,o jie sudygo rolleyes.gifJūs visos šaunuolės palangininkės kai pasižiūriu nuotraukytes,net seilė tysta bigsmile.gif lotuliukas.gif Žiūrėsiu kas gausis iš mano darželio lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinimai clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2011 04 06, 14:56)
sveikinimai  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti